Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

merhaba 4 -5 ay önce biriyle tanıştık birbirimizi de seviyorduk. ayrılık acısı çekiyorum dün gece ayrıldık. ben ilkkez ona yalvardım.ama yinede bitirdi. sabahında kalkıp psikologa gittim. oradanda onu aradım. gelip bana destek olmasını istedim. geldi o kadar çok ağladımki.. anlatamam. yinede bitti. konuşmaya devam ettik. mesajlaştık. hep yanımda olacağını söyledi. bugün hiç aramadım ve aramayacağım. burada yazanları uygulamaya çalışacağım. umarım süreç tamamlandığında kendime yetmeyi öğrenmiş olurum

emin olun ağlayarak sızlayarak birşeyler yola girmiyor. sadece o anlık ağlayarak rahatlıyorsunuz. bence o kişinin karşısında ağlamayın. insanlar neleri unutmuyor ki...

Iletisim kesme kuralinin 15. Gunundeyim ozlem tavan yapmis durumda

Sirf bu konu icin uyelik aldim konuyu takip edenlerden fikir almak istiyorum

emin olun ağlayarak sızlayarak birşeyler yola girmiyor. sadece o anlık ağlayarak rahatlıyorsunuz. bence o kişinin karşısında ağlamayın. insanlar neleri unutmuyor ki...
Bu konuyla ilgili 20 gündür okumadigim yazi kalmadi. Dedigin gibi Erkekler aglayan ezik kadinlari değil guclu kadinlari seviyormus..

Kendini onsuz bitmis gosterirsen asla donmez ve iyice uzaklasir

Bu konuyla ilgili 20 gündür okumadigim yazi kalmadi. Dedigin gibi Erkekler aglayan ezik kadinlari değil guclu kadinlari seviyormus..

sanırım aynen erkekler ezık kadınları sevmıyor.ben aglayıp zırlamadım veya don demedım sadece gorusmeden sonra yolunda gıtmeyen bırseylerı hıssettım 2 gun ben sordum ettım.baktım ruhsuz sekılde cvblar.sustum cumartesı gunu ve hıc sormadı benı bende bu pazartesı gunu ona uzun bır msj attım sustum.hıc cvb bıle vermedı

15 gundur hıc sormadı dımı?
peki sizdekı sorun neydi.özel degılse.

Bence 21 gun dolunca da aramicak. Ben cok zorladim ayrilik sonrası ustune gittim.

Sorun bendeydi yapisan sevgili modeliydim hep bulusmak isteyen surwkli arayan mesaj ceken 24 saat. Bide sanki hayatimda bi tek o varmis davrandim. Boyle birini zaten kimse istemez. : ))

Buna ragmen benimle birlikteydi son zamanda cok üstüne düştüm orda bunaldi. Cok yakisikli ondan guzelim ama etrafindaki kızlardan kiskandigim icin yapisip durdum. Sebebide calismiyorum bosluktaydim kiz ark iliskimi kesmistim. Varsa yoksa bu. Yani elimle bitirdim : ((

Suan senin yerinde olmayi cok isterdim : (( ayrıldıktan sonra ben cok sacma şeyler yaptim çünkü. Buralari okumamistim. iletisim kesmeyi uygula senin kesin arar

O uzun mesajlar nasilda egosunu sisiriyo onlarin. Tmm bu kiz cepte 'bana aşık' gözüyle bakiyo. Sen umursamaz davran 20 gune seni arar bu kiz nasil olurda beni unutur diye. Inan bana

malesef bu oluyor.ınsan sevınce kaybetme korkusu ıcıne dusunce.hatalara dusuyor.bende boleydım duzeldım her ılıskım bırseyı ogrettı.ama bu sonuncu cok koydu cunku bu yapılanları yasanmadı bıle3 ay arkadastık.3 ay sonra bulustuk o aksam hersey guzel baslattı ılıskıyı ve ertesı gun 360 derece dondu.ustune gıtmedım o atsın msj dedım.2 gun ben sordum napıyorsun dıye baktım kestırme cvblar.sustum.2 gun.ve bu pazartesı uzun bır msj attım cvb bıle vermedı.ne dıyım kısmet bu dunya gercekten vefasızlarla dolu

O uzun mesajlar nasilda egosunu sisiriyo onlarin. Tmm bu kiz cepte 'bana aşık' gözüyle bakiyo. Sen umursamaz davran 20 gune seni arar bu kiz nasil olurda beni unutur diye. Inan bana

canım arasa nekı ben kac gundur ne cekıyorum.cunku 3 ay ben kendımı anlattım ona boleyım hassasım.bak benım engelım var ayagımda buları anlattım.bana o gun dedı cok ınce ruhlusun uzmek ıstemıyorum ama bırakmakta ıstemıyorum ve ınandım onun samımıyetıne dedım ınsan ya ınsan ama yok oda ustune bır kırpıt yakıp attı

Canim ben ayrilali tam 2 ay olacak 1.5 ay gece gunduz yalvardim inanmazsin. 2 haftadir hic aramadim yani tam 2 ay olacak. Ama ben cok abarttim hic aramasaydim simdi yanimdaydi. Bin kere arayip 500 kere mesaj atiyordum. Oysaki o beni cok seviyordu. Bundan sonrasina bakalim ins hersey guzel olur. Hassasim ffalan deme ne olursa olsun guclu oldugunu goster. Erkekler hoslanmiyo duygusal kizlardan. Guclu seviyorlar. Sende erkek olsan guclu bi bayanla olmak istersin degilmi

uzun msjımda.ona dedıklerım kısacası.ben 3 aydır kendımı sana anlattım ıcımı doktum.ınandım uzmeyecegını ama sende yenı acılar bıraktın saol dedım.

haklısın.güçlü bırıyım normlde ama araya sevgı bagı gırınce kanadım sonuyor sankı.ama hayırlısı hakkımızda.tek ıstegım artık ders almak bu yasananlardan.o yuzden acımı ılk defa yasamak ıstıyorum.cunku ben goz ardı ettıgım seylerde hep yenısını ekledım .sımdı guclu olma zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…