Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

Acilar icinde biraktin yazmissinya adami iyice yuceltmissin. Neyse cok gec degil yinede saglam durusunu hic bozmadan devam et

Acilar icinde biraktin yazmissinya adami iyice yuceltmissin. Neyse cok gec degil yinede saglam durusunu hic bozmadan devam et

Canım ben kolayca bırını hayatıma alan bırı degılım.cok derın bı gecmısım var guven problemım.kalp kırıklarım.ve benı 3 ayca dınledı bana yoneldı.ben durdurdum dedı benı gormezden gelıyorsun yapma dedı.bende hıssettım ama ılk acılmadım.bekledım zamana bıraktım ve ona engel olamadım ıstanbula geldıgınde karar verelım dedım.anlardım onu deseydı nazlı yapamam ben ıstesem aılem ıstemez yorarım senı deseydı anlardım.uzulmezdım.cunku benımle olmak kolay degıldı.sadece sen ınce bırısın kırmaktan cok korkarım dedı senı.ben haklısın kolay olmadıgımı soledım dedım ddedı ama genede bırakmak ıstemıyorum senı.sabırsız oldugumu soledı kendı penceremden baktıgımı soledı.ve sana bunları ogretcem dedı sarıldı optu samımıyetıne ınandım
ama yok ıste vefasız cıktı.o karsımdakı ınsan bole degıldı.benım canımın sıkkınlıgında benı dınleyen ogutler veren ınsan yok.ruya gıbıdı bır gun surdu 3 ay sonra bana sıhrını dokundurdu gıttı

msjım uzundu bu gırısattı.ben susmasına luzum olmadıgına sallayıp savurmasının bır anlamı olmadıgını.artık heyecanı baska yerlerde arayabılırsın dıye uzun laf koymalı bır msjdı.ama ıcım rahatladı :)

Eger guzel anilariniz varsa onda canlanacak haftalar sonra o terkettigi icinn cani yanip seni arayacaak hic kuskun olmasin.

Aslinda laf koymuyor onu yuceltiyorsun oda kendini bise saniyo. Sabir canim biraz sabret

forumu uzun zamandır takip ediyodum kızlar. en sonunda üye olup sizle dertleşmeye paylaşmaya karar verdim. ben de eximi geri döndürmek istiyorum 3 aydır bi soğukluk vardı aramızda 3 ay sonunda buluştuk herşey tamamen bitti. 3 hafta oluyo biteli. ben hiç aramadım. ararsam bunaltacağımı biliyodum. biraz daha beklicem sonra bişeyler yapmaya başlicam. çünkü bu ayrılık çok anlamsız geliyo bana. son görüştüğümüz gün elimi tuttu öptü sarıldı, sarılınca saçlarımı kokladı. bunlkarı neden yapıyo anlamadım ki.. tamamen boş değil bana karşı biliyorum. biraz süre geçsin kafasını toplasın hiç aramayayım rahatsız etmeyeyim dedim. bakalım sonra nolacak

Cinsel yönden kendini tatmin ediyor olmasın. Bana öyle geldi.

Cinsel yönden kendini tatmin ediyor olmasın. Bana öyle geldi.
bilmiyorumki... gerçekten sevmeyen adam tavırlarıyla konuşmalarıyla belli eder sen de anlasın ' tamam yaa bu adam isteiyo beni işte belli ediyo' dersin ama öyle bi hali yoktu mecbur kalmış gibiydi mahçubiyet vardı üzerinde. sebebini de söylemedi hiçbişey anlatmadı

hep hatayı kusuru karşıda arıyoruz kendimize bakıp çeki düzen verelim biz çok iyi olsak terkedilmeyiz. kendi adıma öyle düşünüyorumm

kızlar 4 dün önce ayrıldık o değil ben ondan ayrıldım sırf laflarının yüzünden o da sen bilirsin dedi bitti. çok özlüyorum onu aklımdan çıkmıyor. nasıl davranmam lazım geri dönsün istiyorum

Erkekleri elde tutmak zordur e bir kere giden adamı geri getirsen ne olacak tekrar gitmeyeceğini kim garantileyebilirki hadi gitmese bile o korkuyla yaşamak ilişkinin keyfini kaçırır.

merhaba canlar..uzun zaman sonra tam mutluyum derken bende sizinle aynı kaderi yaşıyorum....bundan 1,5 yıl önceki yaşadığım ağır travmayı atlattım hayatım düzene girdi ..yeniden aşık oldum derken gene kaderim buna benzer bir travmayı yaşattı..birbirmizi çok seviyorduk..hatalarım vardı asırı kıskanç asırı meraklıydım kendini baskı altında hissetti söyledide her defasında...ama eskiden yaşadığım olayın etkisi öle bir kalmışki bende kaybetme korkusu vardı...uzatmadan ..sıktım onu..hep kendimi geri çekicem diye kendi kendime söz verdim..ama başaramadım...3. haftaya girdik..ne aradı ne sordu ..en son konusmamızda bana ben sıkıldım..özlememe izin vermiyorsun sürekli arıyorsun ..patronun yanındayken konusamıyorum arkadaslarıma vakit geciremiyorum sürekli kim var kim o diyorsun dedi..haklıydı...bırak bens eni arayayım dedi..hani dedi 3 gün ayrılmıştık ya ama yok ayrılmamıştık..ben nasıl aradım seni dedi..ben istediğim için aradım dedi..zaman ver dedi..bende haklı olduğu için tamam dedim.. ve 1 hafta hiç aramadım ...tek bir mesaj cektim özledim dedim o kadar..sonra kız arkadasıma bittiğini kardesinin bebeği oldugunu aslında bizim olmalıydı demiş..arıyor bilerek acmıyorum demiş..benım hayatımda kimse olmadı şimdide yok demiş..tabi yıkıldım ..ağladım..krizler geçirdim..ama ilk defa aramadım..tepkimi görmedi...halada aramadım..bekliyorum bir umut..aam sanırım umudumda kalmicak bu gidişle kesin kararlı dedi arkadasım..facede girmiyor demişki o kabullenene kadarda girmicem..ne demek istedi anlamadım ...sizce umutsuz bir durum dimi bu ..sebebp olarakda ben bir zaman skypede cam acmamıştım erkekler kötü sey istiyorlar sendemi isticen die şaka yapmıştım..bunu unutamamış napim kızlar sizce

gercekten seviyorsa bir sekilde kendisi geri gelir diye düsünüyorum ben..

gelmiyorsa yapacak birsey yok, yine gitmeyecek mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…