Acilar icinde biraktin yazmissinya adami iyice yuceltmissin. Neyse cok gec degil yinede saglam durusunu hic bozmadan devam etuzun msjımda.ona dedıklerım kısacası.ben 3 aydır kendımı sana anlattım ıcımı doktum.ınandım uzmeyecegını ama sende yenı acılar bıraktın saol dedım.
haklısın.güçlü bırıyım normlde ama araya sevgı bagı gırınce kanadım sonuyor sankı.ama hayırlısı hakkımızda.tek ıstegım artık ders almak bu yasananlardan.o yuzden acımı ılk defa yasamak ıstıyorum.cunku ben goz ardı ettıgım seylerde hep yenısını ekledım .sımdı guclu olma zamanı
Acilar icinde biraktin yazmissinya adami iyice yuceltmissin. Neyse cok gec degil yinede saglam durusunu hic bozmadan devam et
msjım uzundu bu gırısattı.ben susmasına luzum olmadıgına sallayıp savurmasının bır anlamı olmadıgını.artık heyecanı baska yerlerde arayabılırsın dıye uzun laf koymalı bır msjdı.ama ıcım rahatladı :)Acilar icinde biraktin yazmissinya adami iyice yuceltmissin. Neyse cok gec degil yinede saglam durusunu hic bozmadan devam et
Eger guzel anilariniz varsa onda canlanacak haftalar sonra o terkettigi icinn cani yanip seni arayacaak hic kuskun olmasin.Canım ben kolayca bırını hayatıma alan bırı degılım.cok derın bı gecmısım var guven problemım.kalp kırıklarım.ve benı 3 ayca dınledı bana yoneldı.ben durdurdum dedı benı gormezden gelıyorsun yapma dedı.bende hıssettım ama ılk acılmadım.bekledım zamana bıraktım ve ona engel olamadım ıstanbula geldıgınde karar verelım dedım.anlardım onu deseydı nazlı yapamam ben ıstesem aılem ıstemez yorarım senı deseydı anlardım.uzulmezdım.cunku benımle olmak kolay degıldı.sadece sen ınce bırısın kırmaktan cok korkarım dedı senı.ben haklısın kolay olmadıgımı soledım dedım ddedı ama genede bırakmak ıstemıyorum senı.sabırsız oldugumu soledı kendı penceremden baktıgımı soledı.ve sana bunları ogretcem dedı sarıldı optu samımıyetıne ınandım
ama yok ıste vefasız cıktı.o karsımdakı ınsan bole degıldı.benım canımın sıkkınlıgında benı dınleyen ogutler veren ınsan yok.ruya gıbıdı bır gun surdu 3 ay sonra bana sıhrını dokundurdu gıttı
msjım uzundu bu gırısattı.ben susmasına luzum olmadıgına sallayıp savurmasının bır anlamı olmadıgını.artık heyecanı baska yerlerde arayabılırsın dıye uzun laf koymalı bır msjdı.ama ıcım rahatladı :)
Aslinda laf koymuyor onu yuceltiyorsun oda kendini bise saniyo. Sabir canim biraz sabret
keske bız bayanlar bu kadar duygusal ınce olmasak dımı?
Bu arada kaç yasındasın
Cinsel yönden kendini tatmin ediyor olmasın. Bana öyle geldi.forumu uzun zamandır takip ediyodum kızlar. en sonunda üye olup sizle dertleşmeye paylaşmaya karar verdim. ben de eximi geri döndürmek istiyorum3 aydır bi soğukluk vardı aramızda 3 ay sonunda buluştuk herşey tamamen bitti. 3 hafta oluyo biteli. ben hiç aramadım. ararsam bunaltacağımı biliyodum. biraz daha beklicem sonra bişeyler yapmaya başlicam. çünkü bu ayrılık çok anlamsız geliyo bana. son görüştüğümüz gün elimi tuttu öptü sarıldı, sarılınca saçlarımı kokladı. bunlkarı neden yapıyo anlamadım ki.. tamamen boş değil bana karşı biliyorum. biraz süre geçsin kafasını toplasın hiç aramayayım rahatsız etmeyeyim dedim. bakalım sonra nolacak
bilmiyorumki... gerçekten sevmeyen adam tavırlarıyla konuşmalarıyla belli eder sen de anlasın ' tamam yaa bu adam isteiyo beni işte belli ediyo' dersin ama öyle bi hali yoktu mecbur kalmış gibiydi mahçubiyet vardı üzerinde. sebebini de söylemedi hiçbişey anlatmadıCinsel yönden kendini tatmin ediyor olmasın. Bana öyle geldi.
bilmiyorumki... gerçekten sevmeyen adam tavırlarıyla konuşmalarıyla belli eder sen de anlasın ' tamam yaa bu adam isteiyo beni işte belli ediyo' dersin ama öyle bi hali yoktu mecbur kalmış gibiydi mahçubiyet vardı üzerinde. sebebini de söylemedi hiçbişey anlatmadı
hatalı bensem sebep sorduğumda açıklama yapabilirdi di mi amahep hatayı kusuru karşıda arıyoruz kendimize bakıp çeki düzen verelim biz çok iyi olsak terkedilmeyiz. kendi adıma öyle düşünüyorumm
Hatali sen oldugun icin sana kiyamamistir sen suclusun diyememistir. Bide tartisma olmasındiye uzatmamis olabilir erkekler detayci degildirhatalı bensem sebep sorduğumda açıklama yapabilirdi di mi ama
Giden gitmistir gittigi gun bitmistir ben gideni degil giden BENI KAYBETMISTIR... diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?