Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

tamamen olmasa da benden kaynaklandığını düşünüyorum. ikimizde suçluyuz. ben ağır konuştum o da cevabımı ağır verdi. bilmiyorum bekliyorum... umarım çok uzun sürmez bu bekleyiş.

Of of umursamaz görünmeye çalışmak çok zor ya 3 gün önce nisan 10'da 1 yıl olacak ilişkim bitti. Benim de büyük hatalarım var son dönemlerde bıktırdım çocuğu, devamlı kavga ettim ayrılmak istedi çok yıprandığını biraz onu anlamaya çalışmamı ve mesaj atmamamı söyledi. İlk 2 gün mesaj atmadan duramadım. Arkadaşlarımla ne yapmam üzerine konuştum, internetten bir şeyler okudum hepsinde tek bir şey yazıyordu; "Bir süre iletişimi kesin, onun sizi özlemesini sağlayın." Şimdi hiç mesaj atmıyorum, sinirle facebooktan da silmiştim. Aynı mahallede oturuyoruz karşılaşma ihtimalimiz de yüksek, iletişimi kopartırsam ve dışarıda beni görürse belki biraz içi cız eder. Offffff

Ne güzel senin için ya, benimki de döner inşallah ama iki ay falan çok uzun süre gibi geliyor bana, sanki iletişimi koparırsam unutup gidecekmiş gibi

Kızlar ben de eski sevgilimle barıştım ama şöyle bi durum var.

Benle barısmadan önce bi kız facebooktan eklemiş konusmuslar benle çıkarken kızla telefondan konusmuslar ben sevgilimle barıstım gibisinden.
şimdi diyorum ki o kızı faceden sil silmemiş,telefonda konusuyor mu bilmiyorum . Zaten bir sürü olaylar oldu bir de bu olunca ona karşı kalbim kararıyor.NNapmam gerek?

Biri bana da yardım etsin burada anlatıldığı gibi mektup yazdım bir ay iletişime geçmedikten sonra ama bi faydası olmayacak biliyorum o beni mantığıyla istemiyor.onu çok özledim kokusunu ona sarılmayı en son 2 ay önce gelmişti doğum günüm için nereden bilebilirdim onu son görüşüm olduğunu içim yanıyor Allahım onunla mutlu olmama izin ver!

Benimki donmeyenlerden..hatta evlenicegini duymama ragmen simdi donse herseye ragmen kabulum..ama yok iste yasandi ve bitti...sizde beklemeyin bence donerse supriz olsun size..ama aramayin sormayin benim hatam bu oldu belkide...insanoglu nerde zor var gider onu severiz iste..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

taktikler çok avrupai bence mektup yazarak bilinçaltına işlemeye çalışmalar filan...
valla giden gidiyo naparsanız yapın. o mektuptan etkilenecek erkek dilimi %0.01 filandır herhalde. çoğu mektubu alır bakar bu ne dio laa der yapacağını yapmaya devam eder

Kızlar beni yanlış anlamayın da bence mektup filan hiçbir şey yazmayın sessizce hayatından cekilin benim 1.5 senelik ilişkim vardı 2 sene öncesinde beni aldatması rağmen ben salak gibi aradım mesaj attım hiçbir faydasını görmedim erkeklere pohpohlama yapmaya gelmiyor sevgiliyken de ayrıldıktan sonra da her daim kötü davranmak lazım ki kıymetimiz bilinsin erkeklere iyi davranmaya gelmiyor kötü davranmaktan da ben yoruldum keşke bu kadar kafasiz olmasalar.

Seni terkeden bi insanın demekki rahatsız oldg bisi var ki sizi terkediyo onu geri dondurmek sorunları kısa bir sure otelemektir. Gene ortaya cıkar. Yollarınızı ayırın kendınızı ıyılestirin

Bunları uygulayıpta sevgilisini geri kazanan var mı? :26:

Ben mektup yazdım iletişimi kestim onu takip etmeyi biraktim hobi edindim artık daha az aklıma geliyor nadiren gözümden yaş geliyor ama dönmedi döneceğini de sanmıyorum sevse dönerdi demek ki sevgisi bu kadarmış ne yapabilirim ki o bensiz mutluysa ben de onsuz mutlu olmaya çalışacağım beni gerçekten mutlu edecek terketmeyecek biri çıkar karşıma belki birgün

Cümlen içimi acıttı..inşallah karşına öyle biri çıkar ki iyiki dönmemiş iyiki başkasıyla evlenmiş dersin..

Cümlen içimi acıttı..inşallah karşına öyle biri çıkar ki iyiki dönmemiş iyiki başkasıyla evlenmiş dersin..

İnsallah canim insallah duani duyar allahimda mutlu olurum artik... hala icim aciyo..;((

İnsallah canim insallah duani duyar allahimda mutlu olurum artik... hala icim aciyo..;((

Bizim bir dua grubumuz var herkesin dileği için 1 hafta okuyoruz istersen oraya gelebilirsin..benimde içim acıdı okuyunca resmen o yorumdan senin kalp acın çok net hissediliyor tabi benimde benzer bir yaram olunca

Arkadaşlar merhaba, yazılarınızı yarıya kadar okudum.umarım banada yardımcı olabılırsınız

bende bundan 72 gun once falan bır ılıskıye başladım.2.5 yıl kımse ıle cıkmamıs.ve benı uyarılarda bulundurdu yanı arkadaslarımla ıken rahatsız edılmekten hoslanmam falan dıye.nese ılk gunler bılırsınız hersey ruyadır guzeldır.sonra aramalar azaldı dedım hayırdır artık aramıyorsun dedı ee baslarda senı tanımaya calısıyordum dedı.ama bulusmada sık gorustuk en son hafta haftada 2 ye dustu.bundan 3 hafta once bana bır salı gunu 13 mayıs da soguk davrandı zaten msjlarda ole askım bıtanem dıyen bırı degıl fazla ama o gun hıc kullanmadı.ve aksam napıyorsun dıye msj attıgımda ıs arkadaslarımla takılıyorum dedı.benı daha once uyardıgı ıcın bende ustelemedım tamam canım dedım musaıt oldugunda benı ararmısın dedım hıc cvb vermedı bende ozledım haber ver arım dedım gec donerım dedı olsun beklerım dedım bekleme dedı ben ben o gun uyuya kaldım. ertesı gun dıs cekımıne gırcem aradım acmadı sorun nedır dedım aksamdan berı duramadım artık sorun benım aksam konusuruz dedı.tabı ben bıraz kızdım aksamı bekledım yok yazmıyo hıc.sonra 9 da aradım acmadı burdan konusalım dedı msjlastık.sorun nedır dedım sorun sukı olmuyor yapamıyorum ama 3 gun oncesıne kdr hıc sorun yok 2 gun hafta sonumuz bırlıkteydık.sok oldum.bende rest cektım olmuyorsa herkes yoluna bakar dedım neyse ogun o soze bıttı.2 gun sonra buna 4 sayfalık basından o yana olan olanları mektup yazdım whatsapp dan gonderdım daha okumamıstı.bugun goruselımmı dedı bende tamam dedım.aksam gorustuk bırsey olmamıs gıbı davranıyo yan yana cok ıyıyıydık her zaman.bı dk ya dedım bız ayrıldık dedım sen ayrıldın dedı.olmuyor yapamıyorum dıyen sendn dedım dedı sonunu dınlemeden hemen bıtırdın dedı.olmuyo yapamıyorum demesı ılıskıyı yapamıyorum yanı arama sorma bılgı verme.benım kabugumu sen kır dedı 2.5 yıl kımse olmadı hayatımda dedı senden zor bırsey ıstıyorum ama zaman ver dedı.tamam dedım.nese 1 hafta boyunca telefonda her zamankı gıbı mesafelı.bulusunca daha ıyı.sabrettım uzaklıgına.1 hafta sonra normle dondu her aksam arıyor her sabah uyandırıyo.bulusuyoruzda.msjlarıda normal.dedım hersey yoluna gırıyor cok sukur.kı bu surec 10 gun surdu sonra bı baktım araya gene mesafe soktu.gectıgımız carsamba hatta denedın ama olmadımı dedım neden tekrar duvar ordun dedım.yoo benım norml msjlasma seklım alısmadınmı dedı.aptal gıbı oldum bı ole bı bole.vurdum duymaz tavırlar.tamam dedım ama eger sorun varsa sole anlarım ınan dedım.nese o gun ole bıttı.bu gectıgımız cumartesı bursaya gıttı ıs ıcın .sıkmamaya calısıorum.sabah gunaydın hayırlı yolculuklar ınınce haber ver dedım.tabıkı dedı oglen oldu sesı cıkmıyo ınmedımmı dedım 15 dk ıncem dedı tamam canım sana kolay gelsın musaıt olunca yazarsın dedım.guldu.msjlasmada.ve gunduz 12 den gece 12 kdr hıc msj atmamıs.12 de uyudum 12:15 de sıstt yazmıs.bozuldum ıster ıstemez .sabah grdum.gunaydın dedı gunaydın bende norml yazıyorum.pazar oglen dedım ıst gelebıldınmı dun gece geldım dedı.sonra kusura bakma dun ılgılenemedım senle dedım rahatsız etmek ıstemedım dedım gunun nasıl gectı yorucu fln dedı.kestırme cvblar.nese sen dınlen dedım bende ufakdan hastayım bılıyorda.sonuc olarak pazar aksam 9 dan bugun carsamba saat suan 15:11 o zaman bu zamana hıc yazmadı bende yazmadım

Sizi terkeden sevgiliyi niye geri getirmeye ugrasacaksiniz ki? Dunyada insan mi yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…