Arar seni ama sen sessiz kalabilirlersen canım umarım çünkü benim imkansızdı ve aradı ama ben beceremedim hemen yelkenleri suya indirdim
evet canım mesaj attı işte nasılsın diye cevap verdim tutamadım çenemi söyledimde söyledim eskileri böyle yaptın söyle yaptın diye mecburdum dedi..ben onu hiç bi şekilde aramam o yönden iradem çok kuvvetli üzülürüm zırlarım ama kendi içimde.son mayıs ayında konuştuk işte bakalım arıcakmı çok merak ediyorum ?.ama bundan sonra ne söylenicem nede konuşucam sakin olucam.
Benimki sevmediğini arkadaş olarak gördüğünü söyledi zaten sevse türkiyede benimde boş olduğumu biliyor yüzkere yanıma gelirdi sanırım acida olsa onu düşünmekten beklemekten vazgecmeliyim çünkü onu tekrar etkileyecek bir yöntem bulamıyorum
Ben aldim ama o kadar para vermeme gerek yok aynı şeyler ben toprağın paylasimlarinda var hatta ben toprak daha guzel ve net almış ama merak ediyorum diyosan al oku ama gerek yok aynısı burada da yaziohttp://www.eskisevgiliyigerikazanmaningarantiliyollari.com/ bu kitabı alan ve okuyan var mı? hani o kadar ikna edici konuşuyor ki almak istedim ama güvenemedim dolandırıcılık atağı olabilir diye
Valla canim bi ay oldu benim yanı elimden geldiğince uygiluyorum yazılanları ama aşk acisi diniyo sadece sevgi yerli yerinde ben onu aramak için kendimi hazır hissetmiyorum tepkisinden cekiniyorum zamana biraktim belki o ara diye ne ondan ses var nede ben arıyorum ama yazılanlar moral veriyo aşk açısını atmakta gerçekten etkili kendindeki potansiyeli farkediyosun.ve yazılanlar gerçekten doğru sesslik en etkili olanı bırak merak etsin seni seven erkek her turlu döner.anladım teşekkürler peki siz burda yada kitapta yazılanların faydasını gördünüz mü? illaki herkeste aynı etkiyi yapmayacaktır bunu biliyorum sonuçta bizde partnerlede farklı ama yinede sormak istedim
Bittigini ve gelmiycegini kabullenemiyor insan dimi bi yanin deli gibi onu seviyo tekrar kazanmak istiyo geri donsun diye dua ediyo ama bi yanında bırak sevse asla vazgeçmedi diyo. Bi turlu cikamiyorum işin içinden terkeden bendim ama dönmek istedim beni kabul etmedi o kadar canim yaniyo ki.anladım teşekkür ederim. ben bi kaç sayfa öncesi anlatmıştım durumu zaten neyse 1 hafta önce görüştük tabi ben bunları okumamıştım daha bugün gördüm. ve uzlaşamadık o hayır dedi ben evet. ve yine gitti. yurtdışında suan tekrar gelene kadar geçen süreyi bu şekilde değerlendireyim dedim. o mantığım diyor ben duygularım. ve inadını kıramadım. nasıl olur bilmiyorum
Bekle zamanla insan kötü anıları sözleri unutuyo tabi kinci değilse sadece yaşanılan güzel şeyler geliyo aklına mesela ben iki ay oldu ayrilali başta onu sucluyodum ama simdi kendimi sorgulamaya başladım eğer seni sevmisse bunu hissedersiniz az cok sana dönecektir bırak seni ozlesin dusunsun sorgulasin hislerini şuan ona bu yaptığı çok mantıklı geliyo zamanla unuturum onu diyo bırak oda ayrılık acisini tatsin o zaman dönmek isticektir. Yani bende oyle oldu başta ayrildigimda çok haklı buluyodum onu unuturum diyodum ama o beni hic aramadi sonra ben sorgulamaya başladım ozlemeye başladım onu biraktim kendi derdime düştüm ve ona dönmek istedim ama o kabul etmedi orasi ayrı meseleaynen öyleee çıkamıyorum işin içinden birgün vaz geçiyorum ertesi gün olmaz diyorum. ben terk etmedim aslında konuşmadan gidince anlamadan dinlemeden arkasından işine ve şahsına söylendim. o bunları hakaret olarak gördü. söylenme sebeblerimi görmedi. hata mı kabul ettiğimi bidaha olmayacağını ve bikez daha denemek istediğimi söyledim ama ikna edemedim mantığına yerleşmiyormuş. duyguların diyorum onları inkar etmiyor. ama evet te demiyor.kararım kesin dedi.o yüzden birdaha agır konuşamam istesemde. ama ben mücadele etmezsem dönmez onuda biliyorum. aşırı inatçı ve gurur yapar.
bilmiyorum ne olacak..
Nasil hakaretler ettin bilmiyorum ama zaman ver ona bak kendiside söylemiş seviyosa zaten donecek bu 2 ay da olabilir 5 ayda olabilir belki hiç dönmeye de bilir ama sen duruşunu bozmazsan o döner sağlam dur ezilme onaIns.dedigin gibi olur oda farkina varir biseylerin.cok sey istemiyorum zaten sadece bir adim gelsin gerisini ben toplarim.bana kinli olmadigini belirtmisti ama baska bisey dedi.sadece bundan sonra hayatinda tutacigi kisinin hakaret etmemis birisi olmasini istiyormus.ben ettigim laflarla aklina geliyormusum.bunlari yok sayip devam edemezmis.ben ona karsi saygimi yitirmisim.ettigim laflarin bedeli odenmesi gerekiyormus.cok israr edince zorlama kotu oluyor dedi.bende duygularini kalbini one surdum gorelim kalbimde varsa yazarim sana zorlama beni dedi.
aynen öyleee çıkamıyorum işin içinden birgün vaz geçiyorum ertesi gün olmaz diyorum. ben terk etmedim aslında konuşmadan gidince anlamadan dinlemeden arkasından işine ve şahsına söylendim. o bunları hakaret olarak gördü. söylenme sebeblerimi görmedi. hata mı kabul ettiğimi bidaha olmayacağını ve bikez daha denemek istediğimi söyledim ama ikna edemedim mantığına yerleşmiyormuş. duyguların diyorum onları inkar etmiyor. ama evet te demiyor.kararım kesin dedi.o yüzden birdaha agır konuşamam istesemde. ama ben mücadele etmezsem dönmez onuda biliyorum. aşırı inatçı ve gurur yapar.
bilmiyorum ne olacak..
O zaman zaten sevmemistir gerçekten sevmisse seni unutmaz ozlemeye başlar.zaman vermek sorun deil zamanla duzelecekse amenna.benim korkum zamanla duygularinida yok ederse ki mantigiyla hareket eden biri duygularinida yonetecektir.
Benim iki ay oldu konusmak istedim ilk bi ay o istemedi bi aydır sessizlik halindeyim watsappdan göndermelere yapio durumunda bana çok öfkeli aşırı " beni işaret etmeden önce ellinin temiz olduğundan emin ol" yazmış durumuna ben umidimi kaybetmedim. Ayrılık zor evet ama hayat devam ediyo tabi gelse çok güzel olur.Bende şunu merak ediyorum erkek arkadaşımla kavgalarımızda hep ben arardım eğer aramıyorsamda mesaj atardım arıyosan ara yoksa ayrılalım diye hemen aradı barışırdık. 5 yıl oldu. hep böyleydi. 1 ay önce tartıştık benimle konuşmak istemediğini söyledi bende peki tamam dedim. o gün bugündür aramıyorum. oda aramıyorum. Aynen konunun balındaki gibi kendimle ilgileniyorum. düşünmemeye çalışıyorum. Acaba bu saatten sonra arar mı? aramazsada yapıcak bişey yok kendimi kahredemem o düşünmüyorsa ben niye düşüneyim ama arasa kendimi çok iyi hissederdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?