- 26 Aralık 2014
- 633
- 460
- 53
hadi bkalim iletisim yok zaten aramizda. Askere gidecekHep aynı sözler benimkide senden kaynaklı değil benim ruh halimle ilgili dedi aynı herşey buluşmak için nelerr yapıyordu bide benimki ilçede oturuyor hiç üşenmeden sürekli buluşmaya şehre gelmeye çalışıyordu ben şuan senin yerinde olsam ki bi zaman senin duryiumundaydım tak diye tüm iletişimi vs herşeyinkeserdim bak gör nasıl şaşıracak
Ben toprak görüşlerine çok ihtiyacım var 142. Sayfa efsunnn lütfenDuygularimiz bir kas gibidir dedik.Ve calistirdikca guclenir dedik.
Gunlerce baska bir sey dusunmeden ex’inizi dusunurseniz, tum gucunuzle beyninizide bu dusunceye programliyor olacaksiniz.
Cok istediginiz bir sey olupta guclu bir duygusal blokaj yasadiginiz durum oldumu hayatinizda ¿ Yaptiginizin dogru oldugunu dusunup ama yapamadiginiz?
Yani bilincaltiniz sizi yeniden kontrol altina aldi.
O halde yapacaginiz bilincaltinizi neye odaklayacaginizi veya ayarlayacaginiz farkli olmali ki ex’nizi devamli dusunmeyin.
Onumuzdeki gunler icin bilincaltinizi pozitif dusuncelere programlayin.
Gun gelecekki belkide o gun icin kendinizi cikmazda goreceksiniz.Yilmayin.Bunlar dogal duygular.
Cikmazda oldugunuzda su sorulari sorun kendinize:
Su an hic durmadan ex’imi dusunmek bana bir faydasi olacakmi?
Cevap : Hayir , olmayacak. Sadece daha cok aci cekmenize sebep olacak.Ve acida zaman icinde fazlasacak.
Eger su an ex imi dusunmezsen ne kaybederim?
Cevap : belki ex imi hic gormeyebilirim ama hayat kisa neden tum hayatimi karartarak gecireyim.
Eger herseyi yerinde yaparsam ( kendime bakmak, kendimi gelistirmek, ve zamani gelince ex ‘imle kontaga gecmek bana ne fayda saglayacak?
Cevap : Buyuk bir olasilikla ex ‘iniz size geri donecektir ve yeniden onunla mutlu olacaksinizdir.Ve hayatinizi SIZIn istediginiz gibi yasayacaksinizdir.
Bir cok taktiler uygulayarakta ex ‘inizi size dondurebilirsiniz hatta evliligie bile goturebilirsiniz.Ama sorun bu degil.
Benim size yardim etmek istedigim ex ‘iniz size dondugunde 1 yil sonra yeniden hadi hoscakal dememesi.Cunku eger bu yazdiklarimi iyice okur ve uygularsaniz hem farkli bir insan olarak hayata bakacaksiniz. Kendine guvenen, kendi degerlerini bilen, kendine saygisi olan, kendini seven, hayati dolu dolu yasayan ve saglikli yasami secen biri olacaksiniz.
Bende size bir kac taktik verip soyle yapin boyle yapin onu kiskandirin vs diyede yazabilirdim veya hic aramayin.Ama boyle demiyorum.
Ozellikle uzun sureli iliskilerde kiskandirma yoluna ( baska bir erkekle) gitmek, ters teper ve sonsuza dek ex inizi kaybedersiniz veya beraber bile olsaniz o kiskandirdiginiz kisi aranizda hep sorun olur.
Ben bu kitabi yazarken size kisa vade cozumler uretmek icin yazmadim.
Iste bu yuzden ex ‘iniz akliniza geldiginde devamli beyninizin icinde dondurceginize kaleme dokun.Yazin, saplansin, kalsin kagida duygulariniz, dusunceleriniz...
Hemde bu duygusal blokajiniz icin yararli olacaktir.
--------------------
Su anda baslayin .Evet, simdi...su anda...
Eger simdi yapmazsanin hic bir zaman yapmazsiniz.
Gercekten.Bu konuda bana guvenin lutfen.
Hatirlayin ki Her gecen gun aleyhine isler cunku siz bilincaltinizi hep ex’inizle programladiniz.
KARAR VERMEK : Gercekten O ‘nu istiyormusunuz ?
Size bir hikaye anlatacagim.
Ali ve ben birbirmizi bir kac yildir taniriz.Kiz arkadasi Ayse ile bir kac ay once ayrildi.
Ve perisandi.Cok uzgundu.Tipki benim gibi.
Hepimizin ex imizi geri dondurmek icin farkli sebepleri vardir. Ali benim kitabimi okuduktan 38 gun sonra ex ile baristi. Ve hersey iyi gorunuyordu.
Ama 3 hafta sonra Ali bana telefon acti ve ayrildiklarini soyledi. Sasirdim. Ayse, Ali ye hic durmadan hic degismedin sen diyormus.
Aysenin Ali ile yeniden birlikte olmak istemis ama Alinin degisecegini sandigi icinmis.Ayse Ali yi oldugu gibi kabul etmek istememis.
Ali de Ayse icin ayni seyleri dusunmus.
Ve ikiside hic durmadan bu konuda tartisiyorlarmis.
Birbirlerini sevmelerine ragmen birbirlerini tahammul edemiyorlardi.
Cunku aradaki fark birbirlerine cekim duyduklari halde birbirlerininin farkli kisiler olduklarini kabul etmiyorlardi.
Ne kadar enerji yuklerseniz yukleyin kimsenin karakterini veya dogasini degistiremezsiniz.
Cevap verme canım ben oradayım yaptım değersiz oldum en iyisi bu aşamada süründürmek bu aşamayı sabırla anlatırsan kendine aşık edebilirsin bencemerhabalar bu ocak ayında aniden tanışıp biriyle sevgili oldum üç ay görüştük o süreçde çok değer seviyodu seviyodu sayıyıodu biraz dik kafalıydı ama iyiydi yinede.ona düşkümlüğüm değerim farklıydı karşılıklıydı yani..sonra birden iş için uzağa gitmem gerekiyo uzakdan uzağa yapamayız çok kıskancım yapamam dedi deyip arkasına bakmadan çekip gitti..belki bahanedir dedim ama gerçekden gittiğini öğrendim.çok üzüldüm alışmıştım sevmiştim..ama hiç aramadım kendi yazdı kendi sordu gittkden iki ay sonra yazdı nasılsın felan diye demekki halen bişeyler var.benmi umutluyum yoksa yanılıyomuyum kızlar bana akıl verin lütfen ne yapayım ??
Ya sen onu haksız yere terkedip gururunu incitmissen yinede uğraşmak gurursuzluk olur mu?Terk eden adamı geri döndürmek için uğraşmak gurursuzluğun daniskasıdır.
Olur.Ya sen onu haksız yere terkedip gururunu incitmissen yinede uğraşmak gurursuzluk olur mu?
Evet benimkide ben iki ay kontağı kesince bana yazdı ben yelkenleri hemen suya indirdim beni senin yaşadığın gibi alt üst etti sonuç iki ay sonra beni sevmiyor muş hala ve gitti bıraktığı enkazı görmeye gelmiş çok pişmanım ikinci kez bana ulaşmasına izin verdiğim onu süründürmediğim için bilmiyorum tekrar gelecekmi gerçi beş ay yurtdışında gelince ararmı kızlarrr öyle yorgunum düşünmekten gönül laf dinlemiyor ben toprak ve kızlar sizden yorum bekliyorumumutbenim , haklısın sanırım evet herseferinde benim için değerlisin diyodu.ama neden bu şekilde gitsinki,mesajına cvp verdim bende iyiym felan diye vicdanınımı içinimi rahatlatmak istedi anlamadım ki
efsun canım süründürmeye fırsat olmadıkı anlamıyorum ne yapmak istediğini aklımdan gitmişti atlattım sen iki üç ay sonra mesaj at tekrar alt üst beni,,kimseye bişey belli etmiyorum ama içim gerçekden acıyo
Nasıl bir iş bu yurtdışı falan mıof off ne olcak bu erkeklerin hali hiçmi kıymet bilmezler ne kötü yaistemiyosan git ne gönül eğlendiriyon.
efsun canm bana çok çok iyiken birden sadece iş için gidiyorum yapamam mecburum demesi çok yıprattı beni haketmedim bu şekilde olmayıama hayırlısı böyleymiş demek diyorum kendimce..
Arar seni ama sen sessiz kalabilirlersen canım umarım çünkü benim imkansızdı ve aradı ama ben beceremedim hemen yelkenleri suya indirdimyok canım ya kocaeliden çanakkale düşün , dedim bide ona bunlar sadece bahanen oldu senin , hayır dedi yüzüme baka baka benim için değerlisin seni bırakmak istemiyorum sadece mecburum dedi son konuştuk yüz yüze o zaman gitti işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?