Ben
Benim iki ay oldu konusmak istedim ilk bi ay o istemedi bi aydır sessizlik halindeyim watsappdan göndermelere yapio durumunda bana çok öfkeli aşırı " beni işaret etmeden önce ellinin temiz olduğundan emin ol" yazmış durumuna ben umidimi kaybetmedim. Ayrılık zor evet ama hayat devam ediyo tabi gelse çok güzel olur.
Aynen sanki haberini almışlar gibi kosmetler aciliyo yada biz kapadigimiz kapıları actigimiz için gormeye başlıyoruz cevremizdekileri. Haklisin 5 yıl az degil sevmekten çok alışkanlığı bırakmak daha çok zor oluyo ne yasadiniz bilmiyorum ama bırak hiç arama o sana döneröyle alışmaya çalışıyorum 5 yıl alışkanlık var herşeyden önce ama o kadar kırılmışım o kadar dolmuşum ki bir damla gözyaşı bile dökmedim normalde karalar bağlardım. Ayrıca sanki herkes ayrıldığımı anlamış gibi bana yazmaya başladı beğenenler falan oluyor beni özgüvenim yerime geldi onunlaykende kendimi beğeniyordum zatende daha bi farklı oldu. :)
Aynen sanki haberini almışlar gibi kosmetler aciliyo yada biz kapadigimiz kapıları actigimiz için gormeye başlıyoruz cevremizdekileri. Haklisin 5 yıl az degil sevmekten çok alışkanlığı bırakmak daha çok zor oluyo ne yasadiniz bilmiyorum ama bırak hiç arama o sana döner
O zaman çok ağır şeyler yaşatmış affedemiyosunBıraktım bakalım işte ama döneceğiyle alakalı hiç umudum yok..dönmesini de istiyomuyum onuda bilmiyorum zaten.
Bekle bakalim nolacak zamana bırak. Belki ettiğin ağır sozleri n pişmanlığını yasamani ve bi daha yapmaman için sana ders veriyo olabilirMadem oyle neden hala faceindeyim watsapp tayim neden silmiyor.neden hala yazdiklarima kisada olsa cvp veriyor.eger bir iliski bitmisse hele ki affedemeyeceksen heryerden silersin.benim mantigimda bunu almiyor.ondan oncede hayatimda birileri oldu.bittigin an bitti birdaha israrla yazmalarina ragmen tek kelime dahi yazmadim.bitti cunku bunun baska izahi olmazdi.bu neden bunu yapmiyor.yapmadigi icinde ben umutlaniyorum acabalarim oluyor
Bittigini ve gelmiycegini kabullenemiyor insan dimi bi yanin deli gibi onu seviyo tekrar kazanmak istiyo geri donsun diye dua ediyo ama bi yanında bırak sevse asla vazgeçmedi diyo. Bi turlu cikamiyorum işin içinden terkeden bendim ama dönmek istedim beni kabul etmedi o kadar canim yaniyo ki.
Snin durumunu da okudum canim iki ay çok az bi süre bırak gitsin usteleme hiç kıracak sözler hakaretler etme bu aciyla tamam mi eğer seni sevmisse zaten dönecektir eğer donmezse hayat devam ediyor yeniden sevicez değer veren birileri mutlaka olacaktır.
Nasil basederim bilmiyorum sanki hep taze kalacak bütün acilarim gibi geliyo onun başkasıyla olacağı düşüncesi beynimi yakiyo beraber geçirdiğimiz günler geliyo gulusu kokusu elimi tutusu seni seviyorum deyişi bunları bi daha onunla yasayamiycak olmak çok acı veriyor.kesinlıkle haklısınız..dönen gerçekden ne olursa olsun dönüyo..benimde iki ayı geçti bıraktım artık kendi haline bazı seyler dindi ama halende içim çok acıyo zaman zaman..
O zaman çok ağır şeyler yaşatmış affedemiyosun
Bunu asla yapamam heralde küçücük bir umut verse sevdiğine dair yeniden doğacağımAyrildik bunu hic umursamadim sonra bi mesajlar bi mesajlar , tabi ben ne yaptim tekmeyi bastim . Seviyor muydum evet ama gidilen yoldan bi daha donulmez
Durumumuz ne kadar benziyor benimde görüşmede sevmediğini bense sevdiğimi söyledim malesef yurtdışına gidecek ve beş ay yok unutmasından öyle korkuyorum kianladım teşekkür ederim. ben bi kaç sayfa öncesi anlatmıştım durumu zaten neyse 1 hafta önce görüştük tabi ben bunları okumamıştım daha bugün gördüm. ve uzlaşamadık o hayır dedi ben evet. ve yine gitti. yurtdışında suan tekrar gelene kadar geçen süreyi bu şekilde değerlendireyim dedim. o mantığım diyor ben duygularım. ve inadını kıramadım. nasıl olur bilmiyorum
Sogunur tabii saygı duyması gerekiyor sana sanki karşı tarafta da bi soğuma ve bencillik var gibi ama siz daha iyi tanirsiniz o insanı.biz 5 yıldır birlikteyiz . Annem vefat etti 3 ay önce cenazeye gelmedi (eski sevgilim bile geldi) hafta içi çalıştığı için gelememiş hafta sonu gelebilirdi. Ben kapandım bunu da istemedi. Ben kapandığım içi cinselliğe yasak getirdim.İmam nikahı istedi ben istemedim. Evlilik tarihi konuşurken önüme bir kaç sene daha ekledi. Annemin acısıyla başa çıkmaya çalışırken beni bu zamanda yalnız bıraktı. Sen olsan soğumazmıydın.
Mantığıyla hareket eden birisi sanirim. Yaşı kaç?Bunu dusunerek gecirdim 2 ayi zaten.yuzunede soyledim cezami cektirceksin cekeyim bedel mi odeteceksin odeyim amabu sekilde odetme bana bedeli diye.ama o ortada bisey varsa bedeli busekilde odenmeli sadece sen deil bende odeyecegim deyip gecti.
Ve ben eve hapsolurken o yurtdışında gününü gün edecek canımı çok yakıyor bu o unutur öyle dedi zaten ben unuturum sen unutamazsın allahtan dileğim gün gelsin devran dönsün benden olumlu cvp alabilmek için gözümün içine baksın ben nasıl baktıysam allahımAynen is icin gitti.yeni bir ortam yeni bir is bunlara dalip dusunmucek hic birseyi zamanla kullenecek ve bana gore cok kolay atlacak Belkide
Arkadaşlar eski sevgilimi tekrar dönmesi için sizden fikir almak istiyorum. Ben ayrilik kararını telefonda konuşarak aldım. Sonrasında bende herşey nasıl yüz yüze başladıysa öyle bitmeli dedim. İlk buluşma yerimizde buluştuk . Kafasını kaldırıp gözlerime bakamadi.Yapamadigimizi
söyledi o ara gözümden yaşlar döküldü. Senin her daim yanındayım hiç kimse kötü birşey söyleyip seni uzmesine izin vermem dedi.Sadece söylediğim bi kaç cümleyi hatırlıyorum. Şu saatten sonra bende kesinlikle seni istemiyorum. Beni son kez evime bıraktı. Sosyal medyadan fotoğraflarımızi kaldırdık hala takipplesiyoruz ve okulda karsilasip ben uzulmeyeyim diye hiç fazla denk düşmedik. Benim hakkimda soru soranlara cevap bile vermemiş hiç. Bu sene ful aynı sınıfta olacağız ne yapmalıyım sizce tekrar barisirmiyiz ne yoksa unutmalimiyim ? Sadece bir kere konuştuk ondada arkadasini yollamasini bendeki esyalarini almasını söyledim. Ondan sonra hiç konuşmadık.[/Q
Sanırım yapman gereken süslenir püslenir onu görmezden gelmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?