Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

Demek benim gibi olsan ne olacaktı ya...
Benim çalıştığım kurumda çalışıyor ve oldukça sık görüyorum görmek zorunda kalıyorum :)

O'nun çalıştığı bölümle çalışıyorum yani onun da dahil olduğu birim ile sürekli mailleşiyorum, yazışıyorum iş alış-veriş indeyim. Ekibinde yanında sağında solunda karşısında oturanla sürekli telefonda konuşuyorum kurum içi messenger dan konuşuyorum.

Sırf onu görmemek için bilerek yemek saatlerimi değiştirdim. tabii sevdiğimden değil sevmediğimden istemediğimden.

Sigara için bile - ki öyle tiryakisi değilim Allah'tan- aşağı inmiyorum yada onun inebilmesi muhtemel saatlerde inmiyorum. her gün neredeyse görüyorum bazen salak salak görmezden geliyormuş gibi davranıyor ya geri-zekalı bi omuz atasım yerden bir taş alıp kafasına atasım geliyor... :)
üç gün yazmıyorum 4. gün yazıyor diye diye çocukta laubali oldu haliyle. Rahat serbest gördü...

öyle yani artık iyice sıkıldığım için çok da umursamıyorum.

bence bir süre yok ol gerçekten bak sana en güzel tavsiyem. YOK OL seni merak etsin. hiçbiryerde görünme hiçbir şekilde iletişime geçme. hiçbir şekilde sana ulaşabileceği bir yer olmasın. şunu sakın unutma okuyan herkesedir sözüm "HİÇ KİMSE UNUTULMAK İSTEMEZ"

Bak benim bu bahsettiğim son erkek arkadaşım beni engelliyor bilmem ne sonra bana yaptıklarından sonra ben onu engelledim ve iki gün sonra baktım profil resmi gözükmüyor whatsappta o da beni engellemiş diye düşündüm. Bir "." nokta gönderdim gitti iletildi okundu vs. sonradan öğrendim ki "numaramı silmiş" o kadar nefret ediyorum ama öyle pis koydu ki numaramı silmesi anlatamam. Neyse ben o gün gerçekten tüm samimiyetimle yazıştım. "bir şeyleri düzeltmek istiyorum hep sen diyordun ya istiyorum ama beceremiyorum ben de istiyorum ama beceremiyorum" vs. dedim. Yine kafasına göre davranınca ben de bunun numarasını sildim. demek tamamen bitti artık savaşmaya da gerek yok diye düşündüm.

Bir kaç gün sonra arkadaşlarımla çıkacağım diye bana cumartesi görüşelim dedi ben de olur dedim ama aramadım tabi ki o da aramayınca. pazar günü ne yaptı biliyor musun Facebook engelimi kaldırıp yazdı. "yani isterse ulaşabilecek bir yer buluyor insan" ertesi gün görüştüğümüzde "cumartesi ders 2 gibi bitti" dedim bilerek neden aramadığımı sordu. "numaran yok ki" dedim. "oha sildin mi" dedi ben de "e sen silmişsin ben neden tutayım ki" dedim :)

bu işler böyle.
bir laf var Seveni s...kerler sk...eni severler. acı ama gerçek.

bırak unuttun sansın o daha pis koyar.

Ya bi buçuk aydır bunu yapiorum watsapp gizli goremiyo facebookk kullanmıyor zaten kullansada onunla alakalı paylaşım falan yapmıyorum gayet normal unuttum modundayim....

Sadece onun yakın bi arkadaşıyla arada konuşuyoruz bana msj falan atiyo watsappdan benimkiyle benim hakkımda konusmuyolarmis benimki konuyu acmiyomus oda sormamis bana öyle dedi ne kadar inandırıcı tartışılır...

Sessiz kalıyorum ama hala dönmedi bi buçuk aydır çoktan dönmesi gerekmez miydi (

Selam, Sana direk mesaj attım istersen oradan yazısalım kalabalığı meşgul etmeyelim :)

Ben artık yazmıyorum aramıyorum kendisi soruyor emlakçı parayı attımı diye. Ben yazsam cevap bile atmazdı.
işte kompleks. kaybetmek istemiyor. hazımsızlık.
eyvallahım yok ona minnet etmiyorum. vs. :)

Ben artık yazmıyorum aramıyorum kendisi soruyor emlakçı parayı attımı diye. Ben yazsam cevap bile atmazdı.
Aynen devam et tatlım hemen cvp verme meraklı gibi durma konuşmaya muhabbet etmeye çalışırsa işlerim var çıkmam lazım falan de ne bilim ayarla sen onu :)

Aynen devam et tatlım hemen cvp verme meraklı gibi durma konuşmaya muhabbet etmeye çalışırsa işlerim var çıkmam lazım falan de ne bilim ayarla sen onu :)
Alıştım açıkcası artık ağlamıyorum üzülmüyorum. O da bunun farkında. Yazarsa yazıyorum yazmazsa yazmıyorum. Geri dönmesi için değil ama bunlar. Gerçekten isteöiyorum. Çok seviyorum ama şuan barışsak gene beni üzecek ne anlamı var ki

Ya zaten yaptığı çok ayıp sana karşı simariklik resmen olsa bile zaman geçmesi lazım..

Ya zaten yaptığı çok ayıp sana karşı simariklik resmen olsa bile zaman geçmesi lazım..
Emlakçı işi hallolduktan sonra yazmaz. Büyük ihtimal okuduğumuz şehre gittiğimde yazacak. O gelemicek çünkü dgs kazanamadı. Yapayalnız kalıcam orada merak edip yazıcak. Ama çok mutlu olduğumu söyleyeceğim. Oldu ki barıştık diyelim ki bunun için bana güven vermesi lazım bu da çok uğraş gerektircek. O kızı sil demeyeceğim asla.

Valla canim buna değerse yap degmicekse bırak gitsin.

Sen benim diyaloglarımı görsen bak aynen yazıyorum:

+"ortada anlayamadığım şeyler var. konuşmamıza engel olan ne? Kendinde söylemiştin güvenmeye çalışıyorum diye ben de her şeyimle bunun için uğraşıyordum. Şimdi neden bu duruma geldik Önder?
-"Bilmiyorum"
+"Ne demek bilmiyorum. Niye senin için bu kadar değersizim? Bilmediğim ama bilmem gereken çok şey var eminim. Afra tafra yapıyosun diyosun ya işte bu yüzden yapıyorum. Belli bir yerden sonra sorularımı cevaplamayacaksan, cevap vermeyeceksen en başında cevap atma. Sonra senden hiç rahatsız olmuyorum diyosun. Beni afra tafra yapmaya zorlayan da rahatsız ettiğimi düşündüren de sensin Önder. Daha ne yapayım?"
-"Arkadaşlarım burda sürekli telefon elimde dolaşmıyorum"
+"Bunu daha önce söyleyebilirdin şimdi çok zor değil"
-"Şimdi aklıma geldi"
+"Neyse sıkmıyorum seni, iyi eğlenceler."
Cevap yok :)
En son konuşmamız bu oldu. Ben bu adamı hayvan gibi seviyorum bide. Ama yapabileceğim tel şey vazgeçmek. Elimde koca bir hiç var.

yerinde olsam kontağımı keserdim. bir de çok fazla uzun yazıyorsun. onun cevaplarına bak senin cevaplarına bak. yani onlar bu kadar uzun mesajları genelde okumuyor. ok, peki, tmm, yaz gitsin bu konuşmayı kısa tut yani anlatabildim mi erkekler uzun ve karmaşık cumleleri anlayacak kadar zeki değiller ne yazıkki.

+" konuşmamıza engel olan ne Önder?
-"Bilmiyorum"
+"rahatsız olmadığını söylüyorsun. en başından cvp atma o zaman.
-"Arkadaşlarım burda sürekli telefon elimde dolaşmıyorum"
+"önceden söyleyebilirdin bunu
-"Şimdi aklıma geldi"
+"ok. sonra knşrs işim var biraz."

gibi :)

bak sana bir kitap önereceğim. onu oku :) demek istediğimi anlarsın. sana söylüyorum ama senin kadar bu hataları ben de yapıyorum. ama ben artık biraz daha umursamaz olmayı öğrendim. hele de bugün öğrendiğim bir bilgi Serkan'dan iyice tiksinmeme sebep oldu.

İşte önerdiğim kitap:

http://www.askimkapismakakademi.com/sayfa/kitaplar/ link çalışıyor umarım. çalışmıyorsa da kopyalayıp explorer a yapıştırdığında açılır :)
KADINLAR SAĞDAN ERKEKLER SOLDAN

Erkekler kadınlara liman olmayı severler. Kadınlarsa yüklerini boşaltacak limanları iyi seçer, çünkü sürekli demir atmayı sevmezler. En uzun kaldıkları liman en büyük ve güçlü limandır ama yükü ağır kadınlar ilişkiyi öldürür. Çünkü erkekler arada bir hafif yük gemilerine izin verirler. “Kadınlar dünyaya melek olarak gelmiştir, fakat şeytan olmaya mecbur edilmişlerdir.” -Erol Büyükburç-Türk Pop Müziğinin Mimarı “Çok şey bekler kadın, çünkü çoktur kadın, çokluktur, çoğalmaktır. Çoktur, çünkü tek bir bedende çok el, çok ayak, çok akıl, çok yürektir.” -Duygu Canbaş-Habertürk TV – Editör Spiker “Ben hayatta kadını ve erkeği anlamanın, daha doğrusu anlamaya çalışmanın yolunun biraz belgesel izlemekten geçtiğine inanırım.” -Pınar Yılmazerler-Hürriyet Trendy dergisi Genel Yayın Yönetmeni “Her kadın kendisi ve toplum için bir şeyler yapabileceğini unutmamalıdır.” -Suna Dumankaya-Güzellik Uzmanı “Kadın ...

haa bir de kısa cevaplar vermeye başladığında karşındaki de şaşıracak. "noluyor bu kıza lan "olacak
kısa cevap savsaklamak, geçiştirmektir.
bir de geç cevap ver. o yazdıktan sonra eğer whatsapp ise gör oku en az bi yarım saat sonra cvp ver eğer son görülmesi açık ise son görülmesi bir kaç kez değiştikten sonra cevap ver ama aradan bir yarım saat geçsin.
gerci ben bu taktiği uyguladım. ehehehe hahahah
napıyorsun dedi gördüm ama cevap vermedim 40 dakika sonra yazarım dedim yarım saat sonra bana " ok. // yazma amk. " demişti bi de ondan kavga etmiştik.

yarım saat sonra ok. Yazmak küfür değilde nedir

Burda yazdığı gibi bi ayda kendini toplayamiyorsun yanı bi ayda ex i nasıl opsiyon olarak gorebilirsin ki bi ayda hiç kimse unutamaz mümkün değil hepsi bi yana eski sevgiliyi o istemedikce geri donduremiyosun maalesef onun istemesi de senin duruşuna bağlı bi yerde kaçan kovalaniyo maalesef arama takma sırf takmadigin için bile olsa donenleri gordum etrafımda erkekler egolarina yediremiyo bunu..

Ya o kadar canım yandikdan sonra dönse nolur donmese nolur..

Senem der ki: sen gidersin tombulum gelir ince bellisi

İki gundur kendime söylüyorum acaip moral oluyo :)

Valla canim buna değerse yap degmicekse bırak gitsin.
Kızlar gelişme var. Bugün emlakçı parayı yatırdı. Yarısını vermek istedim kabul etmedi. Parayla ilgili konuşurken ben bişey dedim bu ona geri dönmek istediğimi sandı. Böyle konuşacaksan kapatıyorum dedi. Şaşırdım noluyor dedim. Kapattım. Sonra dayanamadım aradım. Ne düşünüyorsun dedim. Daha ne kadar senin peşinden koşacağımı sandın dedim. 2 ay oldu alıştım artık benim gözümde de bitti bu ilişki. Sen o kızı eklediğinden beri sana barışmak istediğimizi söyledim mi dedim. Hayır dedi. 2 haftadır hiçbir şekilde konuşmadık şimdi bir lafımı neden hemen yanlış anlayıp bana gene it gibi davranıyorsun dedim. 2 yıla saygın olsun biraz dedim. Ya yanlış anladım biran öyle davrandım dedi. Ne fark eder dedim. Hala nasıl sana döneceğimi düşünürsün ve ne hakla bana böyle davranabilirsim dedim. Benim bundan alacağım bişey vardı dedim onuda almayacağım 10 tl verir yenisini alırım. Saçmalama dedi. Senin gibi en ufak şeyde bana kötü davranan bir insanla görüşmek istemiyorum dedim. Ya hayır saçmalama dedi durdu. Bilmediğin sorunlarım var dedi. Sen benim hayatımda ne biliyorsun dedim. Göz pınarlarım kurudu ağlamaktan dedim. Annemle babam boşanıyor annemle ev arıyoruz dedim. Ameliyat olacağım dedim. Sana yansıtmadım çünkü bana acımamı ilgilenmeni istemiyorum dedim. Ben baya çıkışınca bu sus pus oldu. Sen kendi dertlerinin suçunu bana yüklemeye devam et dedim kapattım.

Arkadaşı bile bana takma artık kafana dedi daha ne desin ki yapabileceğim hiçbir şey kalmamış :) en iyisi VAZGEÇMEK:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…