- 19 Ekim 2013
- 18
- 11
- 88
- 42
Aslında en güzel çözüm onu watsappda twitter dan takip etmemek olacak bunu basarabilsem rahaatlicam ama merak ediyorum sürekli napti diye yada hayatında biri varmı diye. Sonra onun beni merak etmeyisi geliyo aklıma çünkü taştan ses cikiyo benimkinden ses yok 9 ay çıktık insan hicmi merak etmez napio diye sıradan birine bile bakarsın dimi ama bu öyle değil yaşadığını bile arkadaşım yolda gordugunu söyleyince öğrendim ağır gerçekten ama aramiycam zamanla geçmesini beklicem, ilk iliskimdi boye basit şeylere bitmesinin pişmanlığı var unutmak istemiyorum belki problem o!!
işte kompleks. kaybetmek istemiyor. hazımsızlık.tuhaf bitmişse neden bu kadar mesaj yazılmış boşa bence en iyisi kısa ve net bitti the end son
Ya bi buçuk aydır bunu yapiorum watsapp gizli goremiyo facebookk kullanmıyor zaten kullansada onunla alakalı paylaşım falan yapmıyorum gayet normal unuttum modundayim....Demek benim gibi olsan ne olacaktı ya...
Benim çalıştığım kurumda çalışıyor ve oldukça sık görüyorum görmek zorunda kalıyorum :)
O'nun çalıştığı bölümle çalışıyorum yani onun da dahil olduğu birim ile sürekli mailleşiyorum, yazışıyorum iş alış-veriş indeyim. Ekibinde yanında sağında solunda karşısında oturanla sürekli telefonda konuşuyorum kurum içi messenger dan konuşuyorum.
Sırf onu görmemek için bilerek yemek saatlerimi değiştirdim. tabii sevdiğimden değil sevmediğimden istemediğimden.
Sigara için bile - ki öyle tiryakisi değilim Allah'tan- aşağı inmiyorum yada onun inebilmesi muhtemel saatlerde inmiyorum. her gün neredeyse görüyorum bazen salak salak görmezden geliyormuş gibi davranıyor ya geri-zekalı bi omuz atasım yerden bir taş alıp kafasına atasım geliyor... :)
üç gün yazmıyorum 4. gün yazıyor diye diye çocukta laubali oldu haliyle. Rahat serbest gördü...
öyle yani artık iyice sıkıldığım için çok da umursamıyorum.
bence bir süre yok ol gerçekten bak sana en güzel tavsiyem. YOK OL seni merak etsin. hiçbiryerde görünme hiçbir şekilde iletişime geçme. hiçbir şekilde sana ulaşabileceği bir yer olmasın. şunu sakın unutma okuyan herkesedir sözüm "HİÇ KİMSE UNUTULMAK İSTEMEZ"
Bak benim bu bahsettiğim son erkek arkadaşım beni engelliyor bilmem ne sonra bana yaptıklarından sonra ben onu engelledim ve iki gün sonra baktım profil resmi gözükmüyor whatsappta o da beni engellemiş diye düşündüm. Bir "." nokta gönderdim gitti iletildi okundu vs. sonradan öğrendim ki "numaramı silmiş" o kadar nefret ediyorum ama öyle pis koydu ki numaramı silmesi anlatamam. Neyse ben o gün gerçekten tüm samimiyetimle yazıştım. "bir şeyleri düzeltmek istiyorum hep sen diyordun ya istiyorum ama beceremiyorum ben de istiyorum ama beceremiyorum" vs. dedim. Yine kafasına göre davranınca ben de bunun numarasını sildim. demek tamamen bitti artık savaşmaya da gerek yok diye düşündüm.
Bir kaç gün sonra arkadaşlarımla çıkacağım diye bana cumartesi görüşelim dedi ben de olur dedim ama aramadım tabi ki o da aramayınca. pazar günü ne yaptı biliyor musun Facebook engelimi kaldırıp yazdı. "yani isterse ulaşabilecek bir yer buluyor insan" ertesi gün görüştüğümüzde "cumartesi ders 2 gibi bitti" dedim bilerek neden aramadığımı sordu. "numaran yok ki" dedim. "oha sildin mi" dedi ben de "e sen silmişsin ben neden tutayım ki" dedim :)
bu işler böyle.
bir laf var Seveni s...kerler sk...eni severler. acı ama gerçek.
bırak unuttun sansın o daha pis koyar.
Selam, Sana direk mesaj attım istersen oradan yazısalım kalabalığı meşgul etmeyelim :)Ya bi buçuk aydır bunu yapiorum watsapp gizli goremiyo facebookk kullanmıyor zaten kullansada onunla alakalı paylaşım falan yapmıyorum gayet normal unuttum modundayim....
Sadece onun yakın bi arkadaşıyla arada konuşuyoruz bana msj falan atiyo watsappdan benimkiyle benim hakkımda konusmuyolarmis benimki konuyu acmiyomus oda sormamis bana öyle dedi ne kadar inandırıcı tartışılır...
Sessiz kalıyorum ama hala dönmedi bi buçuk aydır çoktan dönmesi gerekmez miydi(
???? Bu nasıl oluyorçevirgel oku
işte kompleks. kaybetmek istemiyor. hazımsızlık.
eyvallahım yok ona minnet etmiyorum. vs. :)
Ya bi buçuk aydır bunu yapiorum watsapp gizli goremiyo facebookk kullanmıyor zaten kullansada onunla alakalı paylaşım falan yapmıyorum gayet normal unuttum modundayim....
Sadece onun yakın bi arkadaşıyla arada konuşuyoruz bana msj falan atiyo watsappdan benimkiyle benim hakkımda konusmuyolarmis benimki konuyu acmiyomus oda sormamis bana öyle dedi ne kadar inandırıcı tartışılır...
Sessiz kalıyorum ama hala dönmedi bi buçuk aydır çoktan dönmesi gerekmez miydi(
Aynen devam et tatlım hemen cvp verme meraklı gibi durma konuşmaya muhabbet etmeye çalışırsa işlerim var çıkmam lazım falan de ne bilim ayarla sen onu :)Ben artık yazmıyorum aramıyorum kendisi soruyor emlakçı parayı attımı diye. Ben yazsam cevap bile atmazdı.
Alıştım açıkcası artık ağlamıyorum üzülmüyorum. O da bunun farkında. Yazarsa yazıyorum yazmazsa yazmıyorum. Geri dönmesi için değil ama bunlar. Gerçekten isteöiyorum. Çok seviyorum ama şuan barışsak gene beni üzecek ne anlamı var kiAynen devam et tatlım hemen cvp verme meraklı gibi durma konuşmaya muhabbet etmeye çalışırsa işlerim var çıkmam lazım falan de ne bilim ayarla sen onu :)
Ya zaten yaptığı çok ayıp sana karşı simariklik resmen olsa bile zaman geçmesi lazım..Alıştım açıkcası artık ağlamıyorum üzülmüyorum. O da bunun farkında. Yazarsa yazıyorum yazmazsa yazmıyorum. Geri dönmesi için değil ama bunlar. Gerçekten isteöiyorum. Çok seviyorum ama şuan barışsak gene beni üzecek ne anlamı var ki
Emlakçı işi hallolduktan sonra yazmaz. Büyük ihtimal okuduğumuz şehre gittiğimde yazacak. O gelemicek çünkü dgs kazanamadı. Yapayalnız kalıcam orada merak edip yazıcak. Ama çok mutlu olduğumu söyleyeceğim. Oldu ki barıştık diyelim ki bunun için bana güven vermesi lazım bu da çok uğraş gerektircek. O kızı sil demeyeceğim asla.Ya zaten yaptığı çok ayıp sana karşı simariklik resmen olsa bile zaman geçmesi lazım..
Valla canim buna değerse yap degmicekse bırak gitsin.Emlakçı işi hallolduktan sonra yazmaz. Büyük ihtimal okuduğumuz şehre gittiğimde yazacak. O gelemicek çünkü dgs kazanamadı. Yapayalnız kalıcam orada merak edip yazıcak. Ama çok mutlu olduğumu söyleyeceğim. Oldu ki barıştık diyelim ki bunun için bana güven vermesi lazım bu da çok uğraş gerektircek. O kızı sil demeyeceğim asla.
eminim güçlüsündür de... bak o güç vardır eminim sende de buradaki herkeste de...
diyelim ki ona yazmak istiyorsun moralin cok bozuk bak burada sana destek olacak kaç kişiyiz. gel buraya yaz emin ol en fazla on dakika düşünürsün :) sonra bir özgüven gelir ki sana o gazla on gün gidiyorsun emin ol.
ben öyle yapıyorum....
ben sadece kendimi düşünüyorum.
o bize hayatı zindan eden adamların yaptığını yapıyorum.
en son ilişkimde ağlamadım mı ağladım ahhh anlatsam neler neler yaşadım. O'nun dengesizliği benim de nasıl davranmam gerektiği konusunda beni ikileme düşürüyordu. ya anlatsam başında dersin ki bu adam sana aşık. sonra devam etsen bi p..k olmaz bundan dersin...
ya bir erkek ben whatsappta çevrimiçiyim diye kavga eder mi. tam 17 dakikadır çevrimiçisin ne demek. 3 dakka koy 20 olsun 2 dakika çıkar 15 olsun 17 nedir. :) ahaha
- whatsappta çevrimiçiysem iğneleme taş atma sebebi
-whatsappta çevrimiçi ve birşey yazmış ben daha okumamışsam trip atma sebebi
-whatsappta çevrimiçi ve ben yazdığını okumuşsam ve hala çevrimiçiysem kavga sebebi
-whatsappta çevrimiçi ve ben yazdığını okumuşsam ve cevap vermeden çıktıysam AYRILIK sebebi
buna ne diyorsunuz.
bana zerre saygısı olmayan adam bunlara takıyor...
sinemaya TEK gideceğim gideceğin kişi erkek mi diyor. Kİ O SIRADA AYRIYIZ SEVGİLİ FALAN DEĞİLİZ...
EskiSevgilim [15:14]:
akşam napıosun
BEN [15:14]:
sinemaya gitmeyi düşünüyorum. beklediğim bi film gösterime girdi.
EskiSevgilim [15:14]:
kimle
BEN [15:15]:
tek
EskiSevgilim [15:15]:
yani erkek mi gideceğin kişi
hangi film
BEN [15:15]:
Siccin 2
tek gideceğim.
EskiSevgilim [15:16]:
ya sonra beraber gideriz
bütün bunlar oldu bitti vs. sonra bir gün ben de dayanamadım bu bana ilişkiden ilişkimizden vs. bahsettiğinde
Senin bana vermediğin değer yüzünden dedim ona onu suçladım.
bak benle barışma çabasındaki dönemdeki bir konuşmamızı paylaşayım buradan...
bu saatten sonra gelse de umrumda değil. Seviyor musun diye sor "Ozgurmel" evet çok seviyorum yazık ki bana hala cok seviyorum ama bana o şekilde davranmasına izin veremem. o kadar değersiz kıymetsiz cahil aptal biri değilim. Serdarın bir şarkısı var "iri kıyım" Kaderime yanarım ona buna sorarım bir nefes al gelirim ardından beni böyle tanıma arada gel yanıma beni seven de gelir ardımdan" gelir yani seviyorsa gelir :)
BEN... [10:19]:
biz seninle sevgili bile olamadık yani.
senin bana vermediğin değer yüzünden
Eski Sevgilim [10:19]:
ben sevgili nası olunuo unutmuşum bilio musun
seninle yaşamaya başlıodum
bencede
ama beceremedim
yani demek istediğim
çok tatlısın
Eski Sevgilim [10:20]:
hakkımda düşündüklerine imza atıorum
tüm hatayı üstleniorm
sen süpersin
BEN... [10:20]:
gülüyorum gerçekten :) böyle tebessüm ediyorum falan. :)
herkesin hayal ettiği bir kadınsın
biliyor musun
ama ben seni haketmiorm falan filan
tmm
hayatımda ilk kez biri var iken
vicdanın rahat olsun yani
sıkıntı bende
allah kahretsin beni falan :)
sevgilim var dedim. benle görüşmek isteyenlere.
kendimi ağırdan satmak falan değil bu
sakın yanlıs anlama.
bu kadar umursamayan bir insanken
he normalde 2-3 kişi mi idare ediodun :)
BEN... [10:21]:
seni alenen ilan etmekte sakınca görmedim.
o kadar
düzgündün yani benim gözümde.
idare etmek demeyelim de
alternatiflerimi kapatmıyorum diyelim.
Eski Sevgilim [10:21]:
:)
bravo sana
hanimiş senem
ama sana bunu yapmamıştım
ay saol eksik olmaz
olma
ne demek .
kendimi nası değerli hissettirdin bana şu an
e tamam artık yokum
yoksun zaten.
gm binasını bi check et
gerek yok
düşer burdan cok
:)
check etmeme
hepsi senin gibidir muhtemelen
Eski Sevgilim [10:22]:
check ettir veya
ne bileyim
BEN... [10:22]:
bak kırıcı oluyorsun hala
kolay gelsin.
hakediosun
sabahtan beri
bana ateş ediosun
farkında mısın
BEN... [10:22]:
tamam
Ben de özür dilerim o zaman
ok.
sen de diledin ben de dilerim.
tşkler
seninle kanlı bıçaklı olamam ben
BEN... [10:23]:
bende olmam zaten.
Eski Sevgilim [10:23]:
o yüzden her zaman kötü günde vs yanında olurum
konusmak istedim. kabul etmedin. evim nimet değil
neyse
teşekkür ederim.
ne konuscan
dikkat et kendine kuzu
Serkan
valla
ne bilim
ne konusmak istiyorsun.
ilişki diyalogları beni sıkıyor diyen sensin.
yok ama ben seni istiorm
istiorm ama beceremiorm
bişileri
o yüzden konusmak istedim
BEN... [10:24]:
tamam
istiyorsan
Eski Sevgilim [10:24]:
sen nası beni ilan ettin 3-5 kişiyi idare etmedin
BENde seninle tek eşli oldum
ayarladıkların :)
Eski Sevgilim [10:24]:
o yüzden kolay kaybetmek işime gelmio
Ben üç beş kişiyi idare etmiyorum.
öyle birşey demedim.
Eski Sevgilim [10:25]:
yahu neyse işşte
BEN... [10:25]:
ama ortada kesin birşey olmadığı durumlarda
hayatımda olup olmadığı belirsiz kişileri
herkese mavi boncuk dağıtırım diosun
BEN... [10:25]:
duyurmadım.
aynı şey değil.
bn açıkça sölüorm bak
biliorm sen anında altenatifler yarattın kendime
adım gibi eminim
ama önce bi konusalım
halledemessek
yarat o alternatifleri
bak ayrı yatıcaz yani öle bi beklentim yok
şu an sorunlarımızı halletmemiz daha önemli
bencee
bende aşığım seviyorum ama benim isitediğim gibi olursa ancak mutlu olabiliriz.
benim her aradığında gitmemi " ben her aradığımda geliyor" diye yorumlayan bir erkek şunun bilincinde değil sen aradığında ben istediğim için geliyorum sen istediğin için değil :) ahaha
Sen benim diyaloglarımı görsen bak aynen yazıyorum:
+"ortada anlayamadığım şeyler var. konuşmamıza engel olan ne? Kendinde söylemiştin güvenmeye çalışıyorum diye ben de her şeyimle bunun için uğraşıyordum. Şimdi neden bu duruma geldik Önder?
-"Bilmiyorum"
+"Ne demek bilmiyorum. Niye senin için bu kadar değersizim? Bilmediğim ama bilmem gereken çok şey var eminim. Afra tafra yapıyosun diyosun ya işte bu yüzden yapıyorum. Belli bir yerden sonra sorularımı cevaplamayacaksan, cevap vermeyeceksen en başında cevap atma. Sonra senden hiç rahatsız olmuyorum diyosun. Beni afra tafra yapmaya zorlayan da rahatsız ettiğimi düşündüren de sensin Önder. Daha ne yapayım?"
-"Arkadaşlarım burda sürekli telefon elimde dolaşmıyorum"
+"Bunu daha önce söyleyebilirdin şimdi çok zor değil"
-"Şimdi aklıma geldi"
+"Neyse sıkmıyorum seni, iyi eğlenceler."
Cevap yok :)
En son konuşmamız bu oldu. Ben bu adamı hayvan gibi seviyorum bide. Ama yapabileceğim tel şey vazgeçmek. Elimde koca bir hiç var.
Sen benim diyaloglarımı görsen bak aynen yazıyorum:
+"ortada anlayamadığım şeyler var. konuşmamıza engel olan ne? Kendinde söylemiştin güvenmeye çalışıyorum diye ben de her şeyiml..............................................
haa bir de kısa cevaplar vermeye başladığında karşındaki de şaşıracak. "noluyor bu kıza lan "olacak
kısa cevap savsaklamak, geçiştirmektir.
bir de geç cevap ver. o yazdıktan sonra eğer whatsapp ise gör oku en az bi yarım saat sonra cvp ver eğer son görülmesi açık ise son görülmesi bir kaç kez değiştikten sonra cevap ver ama aradan bir yarım saat geçsin.
gerci ben bu taktiği uyguladım. ehehehe hahahah
napıyorsun dedi gördüm ama cevap vermedim 40 dakika sonra yazarım dedim yarım saat sonra bana " ok. // yazma amk. " demişti bi de ondan kavga etmiştik.
Valla canim buna değerse yap degmicekse bırak gitsin.
Kızlar gelişme var. Bugün emlakçı parayı yatırdı. Yarısını vermek istedim kabul etmedi. Parayla ilgili konuşurken ben bişey dedim bu ona geri dönmek istediğimi sandı. Böyle konuşacaksan kapatıyorum dedi. Şaşırdım noluyor dedim. Kapattım. Sonra dayanamadım aradım. Ne düşünüyorsun dedim. Daha ne kadar senin peşinden koşacağımı sandın dedim. 2 ay oldu alıştım artık benim gözümde de bitti bu ilişki. Sen o kızı eklediğinden beri sana barışmak istediğimizi söyledim mi dedim. Hayır dedi. 2 haftadır hiçbir şekilde konuşmadık şimdi bir lafımı neden hemen yanlış anlayıp bana gene it gibi davranıyorsun dedim. 2 yıla saygın olsun biraz dedim. Ya yanlış anladım biran öyle davrandım dedi. Ne fark eder dedim. Hala nasıl sana döneceğimi düşünürsün ve ne hakla bana böyle davranabilirsim dedim. Benim bundan alacağım bişey vardı dedim onuda almayacağım 10 tl verir yenisini alırım. Saçmalama dedi. Senin gibi en ufak şeyde bana kötü davranan bir insanla görüşmek istemiyorum dedim. Ya hayır saçmalama dedi durdu. Bilmediğin sorunlarım var dedi. Sen benim hayatımda ne biliyorsun dedim. Göz pınarlarım kurudu ağlamaktan dedim. Annemle babam boşanıyor annemle ev arıyoruz dedim. Ameliyat olacağım dedim. Sana yansıtmadım çünkü bana acımamı ilgilenmeni istemiyorum dedim. Ben baya çıkışınca bu sus pus oldu. Sen kendi dertlerinin suçunu bana yüklemeye devam et dedim kapattım.haa bir de kısa cevaplar vermeye başladığında karşındaki de şaşıracak. "noluyor bu kıza lan "olacak
bir de geç cevap ver. o yazdıktan sonra eğer whatsapp ise gör oku en az bi yarım saat sonra cvp ver eğer son görülmesi açık ise son görülmesi bir kaç kez değiştikten sonra cevap ver ama aradan bir yarım saat geçsin.
napıyorsun dedi gördüm ama cevap vermedim 40 dakika sonra yazarım dedim yarım saat sonra bana " ok. // yazma amk. " demişti bi de ondan kavga etmiştik.
Arkadaşı bile bana takma artık kafana dedi daha ne desin ki yapabileceğim hiçbir şey kalmamış :) en iyisi VAZGEÇMEK:)haa bir de kısa cevaplar vermeye başladığında karşındaki de şaşıracak. "noluyor bu kıza lan "olacak
Uzun zaman oldu giremedi noldu var mı bi gelişme.Arkadaşı bile bana takma artık kafana dedi daha ne desin ki yapabileceğim hiçbir şey kalmamış :) en iyisi VAZGEÇMEK:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?