Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

Haklısın bugün emlakçı parayı yatırmadı dedim. O da emlakçıya mesaj attığını söyledi bende tamam dedim o kadar siz neden ayrıldınız canım
Son zamanlarda tartışmalar oluyordu beni daha az aramaya başlamıştı günde 5 10/dk tek konuşuyorduk onun dışında hep msjla konuşuyorduk çok sikilmistim bu durumdan onun dışında başta ben bi konu da rahatsız olsam üzerime düşerdi son zamanlarda hep problem çıkardığını olayları buyuttugumu söylemeye başladı son tartışmada da normalde bana msj atmadan uyumayan insan TL cvp vermedi TL sessizce alıp uyumuş ben uzuntudem çok önemli bi simavima calisamadim ve but e kaldım onunda verdiği sinirle ayrılmak istedim. O açıklama yaptı yalvardı ikna etmek istedi ama ben direttim şimdi de o kadar pismanim ki ama o bana dönmek istemiyor.

O kadar güzel yazmışsın ki keşke ben de bu kadar güçlü olabilsem diyesim geldi :)

emin ol seni ondan on katı düşünen çıkar. bence hiç uzatma boşver. ilişkide en az duygusal olan kontrolu elinde tutandır

Gözlerine yazık gerçekten. Seni üzdüğünde eğer kendine değer vermiyorsan aileni düşün. Ben beni üzebileceği bana böyle kötü davranabileceği kadar kötü bir aileden mi geliyorum "hayır" de seni seven insanlar ile vakit geçir onu hatırlatacak şeyler yapma. mesela al bir soda açacağı. Sana ihtiyacım yok kendi sodamı kendim açarım de. ben üç gün önce bu hayatımdaki dal_lama yüzünden boynum stresinden tutuldu. değer mi değmez. inan değmez. bak çok sadistçe ama bir arkadaşım eski erkek arkadaşını düşündüğünde eline iğne batırırmış. o mu canımı acıttı bu mu dermiş :) iğne acısı daha acıttı derdi... sadistçe tabiii :)

en doğrusunu yapıyorsun şu an. bir de erkekler bazen bir şeyleri sorgulayarak yapmazlar. benim 5 sene önceki erkek arkadaşımın facebook profilinde yemek masasında otururken yanlarında arkadaşları da varken çekilen bir fotoğrafta yanındakileri vs. silip kendini tek bırakmıstım photoshopta. o resmi kullamıştı hem de 4 yıl boyunca :) napayım ümitleneyim mi hiç de ümitlenmedim keza o resmi koyduktan bir kaç ay sonra da evlendi erkekler bazı şeyleri düşünmeden yapar. ha seninki de bunlardan mı bilemem ama her zaman kötüyü düşün iyi süpriz olsun :)

bak kitap oku film izle ama onu hatırlatacak filmler değil. şarkı dinliyorsan şarkılarınızı dinleme mesela Demet AKALIN dinle kadın aşk intikam şarkıcısı. Özüme Döndüm, İntikam, Pırlanta, Matmazel bu tarz şarkılar dinle. Gökhan ÖZEN'İN son şarkısı çok güzel. "Yanlış Numara" mutlaka dinle derim.... :)

Bilmiyorum ki dusunmeden mi koymuş acaba arkadaşım geçen yolda gormus kilo almış guluyomus gayet iyiymis yanı ama ben hayata kustum hicbiseyden lezzet almiyorum. Bahsettigin şarkıları indiriyorum hemen. Onu aramiycam bu kötülüğü yapmicam kendime buna değmez.o fotoğrafı bayaa olmuştu Yapalı ama ben dalgasına yapmıştım hanı bakiyim bıyıklı nasıl olcan diye güzel bi resim değil hanı senin sevgilin resimde kendini beğendiği için koymuştur ama profilde çok güzel resmi varken onu kaldırıp o komik resmi koymuş ustelik ciddi bi insandır hanı kendini niye rezil etsin.

Çok kötü olmuş ya. Ama ilgisizlik çok büyük sorun. Yani o zaman değilde bikaç ay sonrada ayrılabilirdiniz. Düzelmeden olmaz zaten

emin ol seni ondan on katı düşünen çıkar. bence hiç uzatma boşver. ilişkide en az duygusal olan kontrolu elinde tutandır
Benim için her şeyi yapardı. Hasta olduğumda bebek gibi ilgilenirdi benimle. Ama sırf ben bir laf dedim diye gidip en nefret ettiğim insanı sırf ben sinir olayım diye eklemesi çok üzdü beni beni üzmek bu kadar kolay olmamalıydı. Beni üzen herkesten nefret eden insan beni çok kötü kırdı

En yakın zamanda almayı düşünüyorum. Ailevi sorunlarımda var gerçi şuanki olaylardan haberi yok ama bu yaz annemle babamın ayrılacağını biliyordu genede bana sormadı noldu diye aksine o bana kızgın. Başında bir sürü dert varmış ben o kızı eklediği gün ona bağırmışım zaten kötüymüş. Dedim kötüyken o kızı ekleyebiliyorsun ama

O kadar güzel yazmışsın ki keşke ben de bu kadar güçlü olabilsem diyesim geldi :)
eminim güçlüsündür de... bak o güç vardır eminim sende de buradaki herkeste de...
diyelim ki ona yazmak istiyorsun moralin cok bozuk bak burada sana destek olacak kaç kişiyiz. gel buraya yaz emin ol en fazla on dakika düşünürsün :) sonra bir özgüven gelir ki sana o gazla on gün gidiyorsun emin ol.
ben öyle yapıyorum....

ben sadece kendimi düşünüyorum.
o bize hayatı zindan eden adamların yaptığını yapıyorum.
en son ilişkimde ağlamadım mı ağladım ahhh anlatsam neler neler yaşadım. O'nun dengesizliği benim de nasıl davranmam gerektiği konusunda beni ikileme düşürüyordu. ya anlatsam başında dersin ki bu adam sana aşık. sonra devam etsen bi p..k olmaz bundan dersin...
ya bir erkek ben whatsappta çevrimiçiyim diye kavga eder mi. tam 17 dakikadır çevrimiçisin ne demek. 3 dakka koy 20 olsun 2 dakika çıkar 15 olsun 17 nedir. :) ahaha
- whatsappta çevrimiçiysem iğneleme taş atma sebebi
-whatsappta çevrimiçi ve birşey yazmış ben daha okumamışsam trip atma sebebi
-whatsappta çevrimiçi ve ben yazdığını okumuşsam ve hala çevrimiçiysem kavga sebebi
-whatsappta çevrimiçi ve ben yazdığını okumuşsam ve cevap vermeden çıktıysam AYRILIK sebebi
buna ne diyorsunuz.
bana zerre saygısı olmayan adam bunlara takıyor...

sinemaya TEK gideceğim gideceğin kişi erkek mi diyor. Kİ O SIRADA AYRIYIZ SEVGİLİ FALAN DEĞİLİZ...

EskiSevgilim [15:14]:
akşam napıosun

BEN [15:14]:
sinemaya gitmeyi düşünüyorum. beklediğim bi film gösterime girdi.

EskiSevgilim [15:14]:
kimle

BEN [15:15]:
tek

EskiSevgilim [15:15]:
yani erkek mi gideceğin kişi
hangi film

BEN [15:15]:
Siccin 2
tek gideceğim.

EskiSevgilim [15:16]:
ya sonra beraber gideriz

bütün bunlar oldu bitti vs. sonra bir gün ben de dayanamadım bu bana ilişkiden ilişkimizden vs. bahsettiğinde
Senin bana vermediğin değer yüzünden dedim ona onu suçladım.

bak benle barışma çabasındaki dönemdeki bir konuşmamızı paylaşayım buradan...

bu saatten sonra gelse de umrumda değil. Seviyor musun diye sor "Ozgurmel" evet çok seviyorum yazık ki bana hala cok seviyorum ama bana o şekilde davranmasına izin veremem. o kadar değersiz kıymetsiz cahil aptal biri değilim. Serdarın bir şarkısı var "iri kıyım" Kaderime yanarım ona buna sorarım bir nefes al gelirim ardından beni böyle tanıma arada gel yanıma beni seven de gelir ardımdan" gelir yani seviyorsa gelir :)

BEN... [10:19]:
biz seninle sevgili bile olamadık yani.
senin bana vermediğin değer yüzünden

Eski Sevgilim [10:19]:
ben sevgili nası olunuo unutmuşum bilio musun
seninle yaşamaya başlıodum

bencede

ama beceremedim

yani demek istediğim

çok tatlısın

Eski Sevgilim [10:20]:
hakkımda düşündüklerine imza atıorum
tüm hatayı üstleniorm
sen süpersin

BEN... [10:20]:
gülüyorum gerçekten :) böyle tebessüm ediyorum falan. :)

herkesin hayal ettiği bir kadınsın

biliyor musun

ama ben seni haketmiorm falan filan
tmm

hayatımda ilk kez biri var iken

vicdanın rahat olsun yani
sıkıntı bende
allah kahretsin beni falan :)

sevgilim var dedim. benle görüşmek isteyenlere.
kendimi ağırdan satmak falan değil bu
sakın yanlıs anlama.
bu kadar umursamayan bir insanken

he normalde 2-3 kişi mi idare ediodun :)

BEN... [10:21]:
seni alenen ilan etmekte sakınca görmedim.
o kadar
düzgündün yani benim gözümde.
idare etmek demeyelim de
alternatiflerimi kapatmıyorum diyelim.

Eski Sevgilim [10:21]:
:)
bravo sana
hanimiş senem

ama sana bunu yapmamıştım

ay saol eksik olmaz
olma

ne demek .

kendimi nası değerli hissettirdin bana şu an
e tamam artık yokum

yoksun zaten.

gm binasını bi check et

gerek yok

düşer burdan cok

check etmeme
hepsi senin gibidir muhtemelen

Eski Sevgilim [10:22]:
check ettir veya
ne bileyim

BEN... [10:22]:
bak kırıcı oluyorsun hala
kolay gelsin.

hakediosun
sabahtan beri
bana ateş ediosun
farkında mısın

BEN... [10:22]:
tamam
Ben de özür dilerim o zaman
ok.
sen de diledin ben de dilerim.

tşkler
seninle kanlı bıçaklı olamam ben

BEN... [10:23]:
bende olmam zaten.

Eski Sevgilim [10:23]:
o yüzden her zaman kötü günde vs yanında olurum
konusmak istedim. kabul etmedin. evim nimet değil
neyse

teşekkür ederim.
ne konuscan

dikkat et kendine kuzu

Serkan
valla
ne bilim
ne konusmak istiyorsun.
ilişki diyalogları beni sıkıyor diyen sensin.

yok ama ben seni istiorm
istiorm ama beceremiorm
bişileri
o yüzden konusmak istedim

BEN... [10:24]:
tamam
istiyorsan

Eski Sevgilim [10:24]:
sen nası beni ilan ettin 3-5 kişiyi idare etmedin

BENde seninle tek eşli oldum

ayarladıkların :)

Eski Sevgilim [10:24]:
o yüzden kolay kaybetmek işime gelmio

Ben üç beş kişiyi idare etmiyorum.
öyle birşey demedim.

Eski Sevgilim [10:25]:
yahu neyse işşte

BEN... [10:25]:
ama ortada kesin birşey olmadığı durumlarda
hayatımda olup olmadığı belirsiz kişileri

herkese mavi boncuk dağıtırım diosun

BEN... [10:25]:
duyurmadım.
aynı şey değil.

bn açıkça sölüorm bak
biliorm sen anında altenatifler yarattın kendime
adım gibi eminim
ama önce bi konusalım
halledemessek
yarat o alternatifleri
bak ayrı yatıcaz yani öle bi beklentim yok
şu an sorunlarımızı halletmemiz daha önemli
bencee

bende aşığım seviyorum ama benim isitediğim gibi olursa ancak mutlu olabiliriz.
benim her aradığında gitmemi " ben her aradığımda geliyor" diye yorumlayan bir erkek şunun bilincinde değil sen aradığında ben istediğim için geliyorum sen istediğin için değil :) ahaha

sorgulama işte.
öyle böyle dersen bak burda şu an bu başlık altında aktif 10 kişi varsa en az 5 farklı görüş çıkar. sorgulama yani herkesin düşünceleri ayrıdır. ne kafada koyduğunu bilemezsin.
bazen insanlara tamamen farklı sana tamamen farklı oluyor erkekler.
bundan 5 sene önceki ilişkimde erkek arkadasımın şimdiki karısı benden nefret ediyordu neden biliyor musun çünkü bütün herkes evleneceğini öğrendiğinde "kardeşim senem doğru secim/ kardesim çok mutlu oldum senem seni cok mutlu eder vs. dermiş" hatta bir gün erkek arkadasım telefonda evleneceğini arkadasına duyurduğunda hoparloru açmış evleneceği kadın da duysun diye. adam da " kardesim cok sevindim senemle birbirinize cok yakısıyorduunuz zatençok doğru seçim demiş :) "
4 sene sonra görüştüğümüzde sormuştum ona benimle konustuğunu bilse ne olur diye. bana demişti ki bırak konuştuğumu haberinin geldiğini bilse çocuğu göstermez demişti :)

yani sorgulama kısaca bunu derim ben.
Son sevgilim de faceden Rahmetli Kayahan'ın şiirini paylaşmış "Gerçekten inanıp sevseydin beni böyle sabahları...... " bana mı yazdın dedim yok dedi. "gerzek bal gibi de bana yazdın" dicektim zor tuttum kendimi... :)

bak buna o kadar çok örnek veririm ki
arkadasıma maddi durumunun kötü olduğunu söyleyen eski sevgilisi birasını arkadasıma aldırırken el kızlarını yedirir içirirmiş.
son eski sevgilim birasını bana aldırırdı kendine de 600 TL lik gözlük almıştı. o günden sonra onlara gittiğimde mesela birşey içersen alalım derdi yok içmem derdim geçiştirirdim. ben de şimdi senem almıştır içecek birşey dedim diyor salk. ne alacam paran yok mu sen al diyesim geliyor. ay otursa batıyor kalksa batıyor yürüse batıyor artık bana bak yine ağrıdı boynum :) stresten.

A
aramızda maddi konu sorun olmadı. Hatta emlakçı parasını ve doğalgaz, eşyaların parasını bana vermek istiyor. Yaklaşık 1000 tl civarı. Ben istemiyorum. Son kirayıda kendisi ödedi zaten. Parayı yarı yarıya bölüşmek istiyorum olmaz diyor. Maddi manevi bişeyi kalsın istemiyorum birde ne zaman tamam, artık hayatından çıkıcam desem hep beni üzecek bir şey yapıyor

tuhaf bitmişse neden bu kadar mesaj yazılmış boşa bence en iyisi kısa ve net bitti the end son

Aynı benim son eski sevgilim gibi offf neden böyleler

Benim O'na her aradığında gitmemi " ben her aradığımda geliyor" diye yorumlayan bir erkek şunun bilincinde değil "sen aradığında ben istediğim için geliyorum sen istediğin için değil ":) ahaha

mevzu para değil sana burda anlatmaya çalışıtığım.
veriyosa al parayı zaten neden gurur yapıyorsun?
ortaksa birşeyler bırak erkek o versin. Sen bayansın bunu yapmanda -bence bak bence diyorum herkesin fikri ayrıdır- bunu yapman da kendini ağırdan satmaya örnektir.
bu arada bir şey daha söylemek istiyorum: unuttummm sonra aklıma gelirse söylerim. hahh hatırladım.
Erkekler güçlü kadınları sevmezler hatta kimisi mesela örnek benm ex korkarlar.
çünkü zeki kadın BİR YERDE BAŞA BELADIR DA :)
işte erkek gözü ile bir erkeğe ihtiyacı olmayan kız hakkında görüş :)

Ender [16:13]:
senden korkuyor
Senem [16:13]:
:|

nası yaa :d
neden
kimim ki ben
Ender [16:14]:
onun ruhu bile duymadan herşeyi yapabilecek kudrete sahip birisin. Aşk günümüzde sevgili olmak değil. sahip olmak anlamında. yani sana sahip olamadığı zaman siniri bozuluyor. zaten depresif..
sen de ona itaat etmiyorsun. triplerini sallamıyosun..
Senem [16:15]:
nerden vardın bu kanıya
Ender [16:15]:
senin onun hakkında anlattıklarından
o yüzden demek bana ben senden kötü ayrılmam diyor. korkuyor yapacaklarımdan yaratıcılığımdan yani
Ender [16:15]:
korku senin ona yapacakların değil :)
eee ne peki
Ender [16:16]:
seni hakimiyeti altına alamama korkusu.
hani sezar'ın galyalıları yenememesi gibi diyelim :) kontrol edemediğin şeyden korkarsın

Aslında en güzel çözüm onu watsappda twitter dan takip etmemek olacak bunu basarabilsem rahaatlicam ama merak ediyorum sürekli napti diye yada hayatında biri varmı diye. Sonra onun beni merak etmeyisi geliyo aklıma çünkü taştan ses cikiyo benimkinden ses yok 9 ay çıktık insan hicmi merak etmez napio diye sıradan birine bile bakarsın dimi ama bu öyle değil yaşadığını bile arkadaşım yolda gordugunu söyleyince öğrendim ağır gerçekten ama aramiycam zamanla geçmesini beklicem, ilk iliskimdi boye basit şeylere bitmesinin pişmanlığı var unutmak istemiyorum belki problem o!!

Kesinlikle bana hep kendi isteklerini yaptırma cabasindaydi macoydu çiçek bile almazdı ama ben itaat etmezdim karışma derdim o hakkı vermezdim arkadaslarimlayken surekli arasa yada geç saatte disaridayken eve gitmem için uyarsa bana karışma ben napmam gerektiğini biliyorum bu yaşıma kadar yanımda sen yoktun derdim tabi oda buna sınır oluyordu aramak istiyorum ama korkudan arayamiuorum diyodu tabi ben böyle yapınca ters tepti kendini yapamadikca benden çekti

Umut benim hala donmediler aartık önümüze bakcaz başka yolu yok
Valla ben hala bi umut bekliyorum umut fakirin ekmeği umudumu yitirmedim ama unutmaya da çalışıyorum bi yandan dönerse odul olsun belki o zaman ben istemem ve yaptıklarının bedelini odetirim yada boynuna sarilirim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…