Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

Umarım öyle olur canım gerçekten böyle olman çok güzel bi haber

Boşver hiç takma catlasin seninki ondan anliyo ne kadar minnetsiz bi insan
kuzenim mesaj at dedi mesaj attım seni her yerden siliyorum diye. Whatsappa girip çıkmasına rağmen bana cevap atmadı bende sildim her yerden. Sildikten sonra mesaj attı bana diyecek bir şey bırakmamışsın diye. İçimden gelen her şeyi söyledim. Pişman olacaksın öküzsün dedim ve teşekkür etti

Gerçekten unuttun mu? Bende onun herseyini yaktım sildim ama unutamiyorum hala özlüyorum her gece rüyalarında her uyandığımda aklıma ilk o geliyor hep sancılı uykularim hep güzel anılar geliyo aklıma acaba oda ozluyo mudur oda uzuluyo mudur diyorum dönsün diye beklemiyorum ama dönerse dünyanın en mutlu insanı olurum ( Allahım sabır.

Unutamadım tabiki şuan mesaj atsa yine kıyamam biliyorum. Ama beni umursamadığı çok bariz ortada. Seven insan çaba harcar. Konuşan ve çaba harcayan kişi benim. Sayfalarca mesaj attığım halde aldığım cevap sen kararını vermişsin, tamam teşekkür ederim vb mesajlar. Sadece bir kez beni mutlu edecek bir şey yaptı onun dışında hiçbir şey yok. O sevmediğim arkadaşının onu sevdiğini öğrendim. Ve şuan onunla aynı mekandalar. Büyük olasılıkla birlikteler. Paranoyak oldum iyice. Allahım banada sabır

Eyvh eyvah kıza meydan doğdu desene!
Ama o kızla olsaydı baştan bakardı simdi ye kadar bakmadiysa şimdi biraz zor o kız daha bekler. Ama sakin bu kıskançlıkla msj falan atma.

Seninki iyi tskkur etmiş benimki tenezzül edip cvp bile vermemişti.

Kız dibinden ayrılmıyo ki benimki arkadaşız başka bir şey olmayacak aramızda diyormuş herkese ama bilmiyorum yani güvenemiyorum kıza. Mesaj falan atmam son mesajımı attım işte yavrum daha ne yapayım adama. Bardan gel gel şarışınım diye video atıyor bu adam ne kadar akıllanır ve beni umursar ki? Atmasa daha iyi kız böyle sakin sakin cevap verince iyice çıldırıyorsun

Kufretse daha iyi . dusun sene saatlerce uzun uzun msj yaziyosun bütün duygularını anlatmiyosun belki etkilenir diyosun sonra bakiyosun mavi tikk oldu ama cvp yok. Tenezzül edip bi cvp yazmiyorum onun karın ağrısı çok başka tatlım yaşayan bilir.

Benimde sorunum var. 2 yıldır sevgiliydik aynı evde yaşıyorduk. Aynı şehirde öğrenciydik. Yanyanayken çok iyiyiz çok şımartıyordu beni. Ama ailelerin yanına dönünce mesaj atmıyordu. Bişey demiyordum ailesiyle vakit geçirsin diye. Yaz olunca tekrar döndük ailelerin yanına. Bu bana hiç mesaj atmıyordu uyuyorum uyandım oyundayım yemek yicem tarzıydı mesajlar.
Bigün mesaj atmaması yüzünden bir konuda karışıklık oldu. Bende aradım olayı sordum. Hemen sorgula zaten dedi. Saat başı mesaj attığın için olayı anlamadım dedim. Sana sürekli mesaj atmak zorundamıyım, 5dkda bir mesaj atamam, telefonu bırakıp rahat etmek istiyorum dedi. Seni rahatsız mı ediyorum dediğinde evet dedi sıratına kapattım telefonu. Rahatsız ettiğim insanla konuşmak istemediğimi, bir süre konuşmasak daha iyi olacağını kafasını toplamasını istedim. Ertesi gün beni kızdıracak bişey yaptı. Aradım ayrılmak mı istiyorsun dediö evet dedi ve ayrıldık.

Sonra okuduğumuz şehre döndük evdeki eşyaları sattık ben ağlaya ağlaya eşyalarımı topladım bir aparta yerleştim. O zaman konuştuk. Sinirime öfkeme hakim olamadığımı bunun yüzünden benden ayrıldığını söyledi. 1.5 ay sürekli yalvardım bana geri dön düzeldim dedim. Olmaz dedi. Rahatlığa alışmış sürekli mesaj atma derdi yokmuş. Çok kırıldım. Ama salak gibi yalvarmaya devam ettim ve bana geri dönmedi.
Geçen hafta benim canımı acıtmak için kötü bişey yaptı. Nefret ettiğim bir kızı ekledi. Eklemeden öncede ekleyeceğini söyledi. Ben ona ayrıldık diye istediğimi yapmakta artık özgür olduğumu söylemiştim. O da canımı acıtmak için bunu yaptı. Ağzıma geleni saydım artık bendeki her şeyi bitirdin dedim. Geçen gün doğum günümü kutlamak için mesaj attı teşekkür ettim. Onun dışında emlakçıdan alacağımız para var onun için arada konuşuyoruz o kadar.
Dün mesaj attım. Ona kızgın olmayı çok istediğimi, kızgın olursam bunu bir şekilde yenebileceğimi ama şuan kırgın olduğumu söyledim. Beni bu kadar kolay üzebildiği için onu affedemediğimi söyledim. 2 ay boyunca sürekli yalvardığımı ama çok kırıldığım için artık yalvaramadığımı söyledim. Okudu ama cevap yazmadı

Bırak gitsin hiçbirşey senin gururundan önemli değil değmez. Sevgini fazla gostermissin seni kaybetmekten korkmuyo bırak ve yoluna devam et hiç arama sorma sevmisse o senin peşinden kosacak kaybettiğini anlayınca kıymete biniceksin çünkü.

Geçen hafta demişti azda olsa sevgi var içimde. Ama barışırsak gene aynı şeyler olacak demişti. Bende şans isteyip vermeyince artık özgür olduğumu onun kısıtladığı şeyleri yapacağımı söyledim. O da gitti o kızı ekledi.. O kız benim en nefret ettiğim kızdı sırf canımı acıtmak için yaptı. Şuan buluşsak bişey yokmuş gibi davranır. Sarılır falan. Ama durum bu işte. 2 hafta önce buluştuğumuzda bana demişti seni benim kadar kimse düşünemez diye. Niye böyle yapıyor bilmiyorum.

Birde bana hep diyorki alış artık 2 ay oldu. Hep korktum o yüzden. Yazmazsam daha çok aşılır diye.

Birde bana hep diyorki alış artık 2 ay oldu. Hep korktum o yüzden. Yazmazsam daha çok aşılır diye.
Aksine seni özler sen sürekli yazdigin için sıkılıyor ozlemeye vakti olmuyo ki bırak kafa dinlesin seni ozlesin sevdiğini hissettim sen sürekli sikbogaz edersen daha çok soğur hatta sevgisi bile biter. Aksine sana ulaşabileceği bütün yolları kapa face watsapp herseyini gizle senden haber alamasin merak etsin seni napio nerde hayatında biri varmı falan diye burda yazanları uygula 2/yıl az değil illaki yasanmisliklar güzel anılar var herşeyden önce alışkanlık var seni ozlemesine müsaade et sessizce kaybol ortalıktan bide bunu dene

Umarım geri döner gerçi bu kırgınlıkla nasıl olcak bilmiyorum şuan iletişim halindeyiz emlakçı yüzünden. O iş bitse konuşmayı keseceğim. Onun dışında bir şey konuşmuyoruz zaten dün yazdığım mesaj dışında. Onu da takmadı zaten.

Benimki de takmamisti klasik erkek işte hepsi aynı ustune gidince bisey saniyolar onu geç soguyolar kız kovalamiycak.

Sevgili "bentoprak" bu konuda sana tamamen katılıyorum. aramak ısrar etmek ben sensiz yapamyorum demek gerçekten işe yaramıyor. ve ben son ilişkimde bunu hiç yapmadım ( gerçi oğlak burcuyum hiç yapmadım bu güne kadar )
karşınızdaki insan gerçekten işe yarayan ve kaybettiğinize değecek bir insan dahi olsa bence üzerine düşmeyin inanın zerre kıymetinizin kalmadığı gibi kendinize saygınızı da yitiriyorsunuz. hem siz ona yalvararak kendinizi aciz gösteriyorsunuz. benim sana ihtiyacım var ben sensiz hiçim bana istediğin gibi davranabilirsin izlenimi veriyorsunuz. neden ne gerek var? Bakın burada sizin gibi hisseden bir sürü insan var. kendinizi kötü hissettiğinizde buradan birine yazın ona yazmak istedikleirnizi yada burada paylaşın. kendinize sadece kendinizin görebileceği bir blog sayfası açın oraya yazın cep telefonunuzda not defterine yazın vs. :) beni dinleyin işe yarıyor.

özgüvenin yerine geliyor normal hayatına dönüyorsunda ondan böyle hissediyorsun :) iyi birşey yani

benim doğum günüm de aramadi bitirmis tamamen sanırım hiç umut yok napim bende onu bitirdim onume bakma kararı aldım bugun yakicam ona ait herşeyi o bensizligi seciyosa ben niye onsuz olamiyim ki!

Sevgili "umutbenim" sende şu an kendimi görüyorum :)

Arkadaşlar sayfanıza ben de yeni geldim. yazdıklarınızı kısmen okudum. kendimden de çok şey buldum.
benim de hayatımdan bir zor bir adam geçti.
tam 6 ay boyunca benimle cıkmak için uğraşan bir insan sevgili olduktan sonra benimle 4 ay boyunca günlerimi bana zindan ederek birlikte oldu.
bana dil dökerken kullandığı hangi sözü yazsam ki

iş hayatında da özel hayatında da mutlu olucaksın işallah
söz veriorm

ben cok mutlu olucaamızı hep güleceemizi biliorm ve bi bakmışsın evlenmişiz

seni öle mutlu edicem ki söz veriorm her konuda
calısıorum bide belki beni tercih edersin die hayal kuruorum oturduum yerde kuzu

ben seni cok özledim
o zaman bnm kadınımsın

ve özledin sende beni dimi

ay ben cok özledim senemm

ben seni cok seviorm senem
ben sevgili nası olunuo unutmuşum bilio musun

seninle yaşamaya başlıodum
ama beceremedim
yok ama ben seni istiorm

istiorm ama beceremiorm

bişileri
o yüzden konusmak istedim

bunlar bana yazdıklarının sadece bir kısmı. toplam ilikimiz dahil 9 aydan bahsediyorum.

ha bizim sürekli ama sürekli ayrılıp barışmamızın tek sebebi var
benim eyvallahım yok....
çünkü çocuk gibi...
küsünce facebook vb. tüm sosyal mecralardan silip engelliyor.
arkadaşken bile beni bir daha arama olur mu derdi ben de aramazdım.
keza ayrıldığımızda da.
ayrılırdık ben bir daha asla ama asla aramazdım. aslaaaaa zaten iki üç gün sonra yazardı. ayrıl barış kavga et barış aradaki geçen süre en uzun 11 gün saydım ben :)

hatta bir ara o kadar b..kunu çıkartmıştık ki çarşamba konusur cuma kavga eder pazartesi barışır perşembe yine kavga eder ayrılırdık.

neyse velhasıl ben artık birşeylerden kesin tamamen emin olduktan sonra tamamen çıkarttım hayatımdan ama sürekli bir bahane ile sürekli farklı birşey ile yazıyor yine bana.

son bir haftadır öyle mutluydum ki hatta öyle kendimi kaptırmışım ki işe evvelsi gün telefonumda silinen resimleri silerken fark ettim resmini görünce " hayatımda sen diye bir gerçek vardı değil mi yaaa" dedim :)
taaaa ki düne kadar.

-haklı olduğu bir sebepten ötürü- acayip sinirlenip yine ağzına geleni söylemek için yazdı bana...
artık o kadar ruhsuzum ki ona karşı umurumda değil ne yaparsa yapsın...
yine hemen yazacağını yazıp kurum messenger'dan whatsapptan engellemiş beni. saydım whatsapptan 5 kurum messenger'dan da tam 6 kere toplamda 11 kere engellemiş beni bu güne kadar ha facebooktan da 4 kere aahahah

işte neden geliyor biliyor musunuz?

bir arkadasım "Seni bırakmak istememesi çok normal çünkü Birlikte olabileceği en güzel kadın sensin bir ona bak bir kendine bak " dedi bana. ... ( O'nu ve beni yan yana gören insanların söylediği söz bu :) )
O'na bu çocuk bu kızı nerden bulmul demiyorlar. Bana Bu kız bu adamı nereden bulmuş diyorlar.
keza bir bilen bütün arkadaşlarım aynı şeyleri söylüyor. 1 tanesi de iyi demedi 10 kişi biliyorsa 10'u da aynı şeyi söylüyor. "bırak şu adamı" :)
birlikte olabileceği en iyi kadın olduğum kanısına nereden vardın dedim
bunları yazdı
-çok iyi bir fiziğin var
-eyvallahın yok minnet etmiyorsun boyun eğmiyorsun.
-adamın görüntüsü ortada
-yaşam kaliten ondan üstün
-sen onun için şanstın. Kaybetti.

öyle yani. yine
konuşmuyorum
yine yazmıyorum. ne de olsa geri yazacak geri gelecek yani. ha diyelim ki gelmedi....
zaten bu insanı kaybetmek çok kötü bir şey değil ki.
ondan once de vardım sonra da varım.
bir yıl sonra bugün bu olayı düşünüyor olacak mıyım. diye kendinize sorun isterseniz
o gün o kişiye canınızın sıkıldığı gün bir yıl sonra aynı güne hatırlatma ayarlayın olayı size hatırlatan. emin olun gülerek kapatıyor olacaksınız takviminizi :)

beni kurum messengerından engellemiş engelimi açtığında da engelle karşılaşacak haberi yok :)

öyle yani minnet etmeyin.
ekmeğinizi suyunuzu o vermiyor ya:)
valla hiçççç eyvallahım yok. sen gidersen tombulum gelir ince bellisi diyin geçin.
zaten anlarsa kıymetinizi gelince düşünürüz napacağınızı.
ilişkimi danıştığım en acımasız düşünen arkadaşım " kaybetmeyi göze almazsan kzanamazsın" demişti. risk alacaksınız. gelmezse zaten çok birşey de kaybetmemişsiniz demektir.

ÇOK MU KONUŞTUM NE :)

NEYSE ARKADAŞLAR HEPİNİZLE TANIŞTIĞIMA MEMNUN OLDUM. GÖRÜŞÜRÜZ DİLERİM BURADA SIK SIK :)

işte sana en güzel tavsiyem anılarından iyi olanları düşünme sakın düşünme. her zaman sana yaptığı kötü şeyleri -tabi vrasa- düşün + larınızı - lerinizi yaz
ne diyebilirim ki benim şu an duygularım yok ama geldiğinde kabul ediyorum... ama bu son görüşmemnden sonra kabul etmeme kararı aldım... çünkü biz zaten hiç biz olamadık ki...

Benimki de takmamisti klasik erkek işte hepsi aynı ustune gidince bisey saniyolar onu geç soguyolar kız kovalamiycak.
İnan sadece toparlamak istiyorum. Ağlamaktan göz pınarlarım kurumuş damla kullanıyorum. İbs var bende yataklara düştüm resmen. O kadar zor geliyor ki. Onun okulu 2 yıllıktı. Bu sene bitti. Ayrılınca dgs çalışmadı. Son günler çalıştı düşük puan yaptı okuduğum şehirde olmayacak. Gidince yapayalnız olacağım en basitinden soda açacağı almam gerek evimize almamıştık o açardı hep. Bu çocuk uykusunda sarılmadım diye uyuduğu halde bana küsen çocuktu nasıl bu hale geldik anlamıyorum. Çok zor

Keşke gelse kabul eder rim nazimi yaparim orasi ayri tabi. Ama bizim iliskimizde olgun taraf erkek arkadasimdi ayrilmak isteyerek hep ben yiprattim onu simdi de gururumdan aramiyorum cunku biliyorum ki ararsam gozunde hic degerim kalmaz erkek ne olursa olsun ulasilmaz gordugu kadini seviyor. Surekli watsappda twitter da onu takip etmekten kendimi alikoyamiyorum... Twittter profiline benim montajla biyik yaptigim dalga gectigim bi resmini koymus o kadar guzel bi resimde degil oysa dusunsene bu bile beni mutlu etmeye yetti iki gundur ( guclu gorunucem diye anam ağladi cok zor ama asla yazamam ona asla

Sevgilim benim için ağlamış bi insan ayrilicaz diye o bile bana bunu yaptıysa erkeklerin yaptığını çok gormememek lazım hepsi aynı. Ama sakin arama bu günden sonra tatlım seni seven erkek msj atiyosun diye terketmez bırak ozlesin seni.

Haklısın bugün emlakçı parayı yatırmadı dedim. O da emlakçıya mesaj attığını söyledi bende tamam dedim o kadar siz neden ayrıldınız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…