Umarım öyle olur canım gerçekten böyle olman çok güzel bi haberKızlar ben bir haftalığına şehirdışına çıktım giderken ki ben dönerken yoktu cok mutluyum aryık eskisi gibi umursamıyorum sevdiğimide şuan sanmıyorum ne gözyaşı dökmüştüm oysa şuan ki halimle resmen birkaç LEVEL atladım şimdi gelse bile etkilwnmeyeceğim galiba
kuzenim mesaj at dedi mesaj attım seni her yerden siliyorum diye. Whatsappa girip çıkmasına rağmen bana cevap atmadı bende sildim her yerden. Sildikten sonra mesaj attı bana diyecek bir şey bırakmamışsın diye. İçimden gelen her şeyi söyledim. Pişman olacaksın öküzsün dedim ve teşekkür ettiBoşver hiç takma catlasin seninki ondan anliyo ne kadar minnetsiz bi insan
Gerçekten unuttun mu? Bende onun herseyini yaktım sildim ama unutamiyorum hala özlüyorum her gece rüyalarında her uyandığımda aklıma ilk o geliyor hep sancılı uykularim hep güzel anılar geliyo aklıma acaba oda ozluyo mudur oda uzuluyo mudur diyorum dönsün diye beklemiyorum ama dönerse dünyanın en mutlu insanı olurumkuzenim mesaj at dedi mesaj attım seni her yerden siliyorum diye. Whatsappa girip çıkmasına rağmen bana cevap atmadı bende sildim her yerden. Sildikten sonra mesaj attı bana diyecek bir şey bırakmamışsın diye. İçimden gelen her şeyi söyledim. Pişman olacaksın öküzsün dedim ve teşekkür etti
Unutamadım tabiki şuan mesaj atsa yine kıyamam biliyorum. Ama beni umursamadığı çok bariz ortada. Seven insan çaba harcar. Konuşan ve çaba harcayan kişi benim. Sayfalarca mesaj attığım halde aldığım cevap sen kararını vermişsin, tamam teşekkür ederim vb mesajlar. Sadece bir kez beni mutlu edecek bir şey yaptı onun dışında hiçbir şey yok. O sevmediğim arkadaşının onu sevdiğini öğrendim. Ve şuan onunla aynı mekandalar. Büyük olasılıkla birlikteler. Paranoyak oldum iyice. Allahım banada sabırGerçekten unuttun mu? Bende onun herseyini yaktım sildim ama unutamiyorum hala özlüyorum her gece rüyalarında her uyandığımda aklıma ilk o geliyor hep sancılı uykularim hep güzel anılar geliyo aklıma acaba oda ozluyo mudur oda uzuluyo mudur diyorum dönsün diye beklemiyorum ama dönerse dünyanın en mutlu insanı olurum( Allahım sabır.
Eyvh eyvah kıza meydan doğdu desene!Unutamadım tabiki şuan mesaj atsa yine kıyamam biliyorum. Ama beni umursamadığı çok bariz ortada. Seven insan çaba harcar. Konuşan ve çaba harcayan kişi benim. Sayfalarca mesaj attığım halde aldığım cevap sen kararını vermişsin, tamam teşekkür ederim vb mesajlar. Sadece bir kez beni mutlu edecek bir şey yaptı onun dışında hiçbir şey yok. O sevmediğim arkadaşının onu sevdiğini öğrendim. Ve şuan onunla aynı mekandalar. Büyük olasılıkla birlikteler. Paranoyak oldum iyice. Allahım banada sabır
Eyvh eyvah kıza meydan doğdu desene!
Ama o kızla olsaydı baştan bakardı simdi ye kadar bakmadiysa şimdi biraz zor o kız daha bekler. Ama sakin bu kıskançlıkla msj falan atma.
Seninki iyi tskkur etmiş benimki tenezzül edip cvp bile vermemişti.
Bırak gitsin hiçbirşey senin gururundan önemli değil değmez. Sevgini fazla gostermissin seni kaybetmekten korkmuyo bırak ve yoluna devam et hiç arama sorma sevmisse o senin peşinden kosacak kaybettiğini anlayınca kıymete biniceksin çünkü.Benimde sorunum var. 2 yıldır sevgiliydik aynı evde yaşıyorduk. Aynı şehirde öğrenciydik. Yanyanayken çok iyiyiz çok şımartıyordu beni. Ama ailelerin yanına dönünce mesaj atmıyordu. Bişey demiyordum ailesiyle vakit geçirsin diye. Yaz olunca tekrar döndük ailelerin yanına. Bu bana hiç mesaj atmıyordu uyuyorum uyandım oyundayım yemek yicem tarzıydı mesajlar.
Bigün mesaj atmaması yüzünden bir konuda karışıklık oldu. Bende aradım olayı sordum. Hemen sorgula zaten dedi. Saat başı mesaj attığın için olayı anlamadım dedim. Sana sürekli mesaj atmak zorundamıyım, 5dkda bir mesaj atamam, telefonu bırakıp rahat etmek istiyorum dedi. Seni rahatsız mı ediyorum dediğinde evet dedi sıratına kapattım telefonu. Rahatsız ettiğim insanla konuşmak istemediğimi, bir süre konuşmasak daha iyi olacağını kafasını toplamasını istedim. Ertesi gün beni kızdıracak bişey yaptı. Aradım ayrılmak mı istiyorsun dediö evet dedi ve ayrıldık.
Sonra okuduğumuz şehre döndük evdeki eşyaları sattık ben ağlaya ağlaya eşyalarımı topladım bir aparta yerleştim. O zaman konuştuk. Sinirime öfkeme hakim olamadığımı bunun yüzünden benden ayrıldığını söyledi. 1.5 ay sürekli yalvardım bana geri dön düzeldim dedim. Olmaz dedi. Rahatlığa alışmış sürekli mesaj atma derdi yokmuş. Çok kırıldım. Ama salak gibi yalvarmaya devam ettim ve bana geri dönmedi.
Geçen hafta benim canımı acıtmak için kötü bişey yaptı. Nefret ettiğim bir kızı ekledi. Eklemeden öncede ekleyeceğini söyledi. Ben ona ayrıldık diye istediğimi yapmakta artık özgür olduğumu söylemiştim. O da canımı acıtmak için bunu yaptı. Ağzıma geleni saydım artık bendeki her şeyi bitirdin dedim. Geçen gün doğum günümü kutlamak için mesaj attı teşekkür ettim. Onun dışında emlakçıdan alacağımız para var onun için arada konuşuyoruz o kadar.
Dün mesaj attım. Ona kızgın olmayı çok istediğimi, kızgın olursam bunu bir şekilde yenebileceğimi ama şuan kırgın olduğumu söyledim. Beni bu kadar kolay üzebildiği için onu affedemediğimi söyledim. 2 ay boyunca sürekli yalvardığımı ama çok kırıldığım için artık yalvaramadığımı söyledim. Okudu ama cevap yazmadı
Geçen hafta demişti azda olsa sevgi var içimde. Ama barışırsak gene aynı şeyler olacak demişti. Bende şans isteyip vermeyince artık özgür olduğumu onun kısıtladığı şeyleri yapacağımı söyledim. O da gitti o kızı ekledi.. O kız benim en nefret ettiğim kızdı sırf canımı acıtmak için yaptı. Şuan buluşsak bişey yokmuş gibi davranır. Sarılır falan. Ama durum bu işte. 2 hafta önce buluştuğumuzda bana demişti seni benim kadar kimse düşünemez diye. Niye böyle yapıyor bilmiyorum.Bırak gitsin hiçbirşey senin gururundan önemli değil değmez. Sevgini fazla gostermissin seni kaybetmekten korkmuyo bırak ve yoluna devam et hiç arama sorma sevmisse o senin peşinden kosacak kaybettiğini anlayınca kıymete biniceksin çünkü.
Birde bana hep diyorki alış artık 2 ay oldu. Hep korktum o yüzden. Yazmazsam daha çok aşılır diye.Bırak gitsin hiçbirşey senin gururundan önemli değil değmez. Sevgini fazla gostermissin seni kaybetmekten korkmuyo bırak ve yoluna devam et hiç arama sorma sevmisse o senin peşinden kosacak kaybettiğini anlayınca kıymete biniceksin çünkü.
Aksine seni özler sen sürekli yazdigin için sıkılıyor ozlemeye vakti olmuyo ki bırak kafa dinlesin seni ozlesin sevdiğini hissettim sen sürekli sikbogaz edersen daha çok soğur hatta sevgisi bile biter. Aksine sana ulaşabileceği bütün yolları kapa face watsapp herseyini gizle senden haber alamasin merak etsin seni napio nerde hayatında biri varmı falan diye burda yazanları uygula 2/yıl az değil illaki yasanmisliklar güzel anılar var herşeyden önce alışkanlık var seni ozlemesine müsaade et sessizce kaybol ortalıktanBirde bana hep diyorki alış artık 2 ay oldu. Hep korktum o yüzden. Yazmazsam daha çok aşılır diye.
Umarım geri döner gerçi bu kırgınlıkla nasıl olcak bilmiyorumAksine seni özler sen sürekli yazdigin için sıkılıyor ozlemeye vakti olmuyo ki bırak kafa dinlesin seni ozlesin sevdiğini hissettim sen sürekli sikbogaz edersen daha çok soğur hatta sevgisi bile biter. Aksine sana ulaşabileceği bütün yolları kapa face watsapp herseyini gizle senden haber alamasin merak etsin seni napio nerde hayatında biri varmı falan diye burda yazanları uygula 2/yıl az değil illaki yasanmisliklar güzel anılar var herşeyden önce alışkanlık var seni ozlemesine müsaade et sessizce kaybol ortalıktanbide bunu dene
Benimki de takmamisti klasik erkek işte hepsi aynı ustune gidince bisey saniyolar onu geç soguyolar kız kovalamiycak.Umarım geri döner gerçi bu kırgınlıkla nasıl olcak bilmiyorumşuan iletişim halindeyiz emlakçı yüzünden. O iş bitse konuşmayı keseceğim. Onun dışında bir şey konuşmuyoruz zaten dün yazdığım mesaj dışında. Onu da takmadı zaten.
Maalesef hersey yazildigi gibi olmuyor.bu yazi hata yapmamanizi veya nerde hata yaptiginizi anlatmaya calisiyor.lutfen karsinizdakine oldugundan fazla deger vermeyin kisi gidiyor ayrilmak istiyorsa kabullenin lutfen.kabul etmeyip ustune gittiginizde 2 kurusluk insan degerleniyor.anlayacaginiz 2 kurusluk insana 5 kurusluk deger verirsen aradaki farkla seni satin almaya kalkarmis.yarina keskeleriniz olmasin gencler iyi dusunun zorla guzellik olmaz.dostcakalin
Ağzına sağlık canım :) Bizimde önümüze bakmamızın zamanı gelmiş sanırım. Kendimi toparlamaya çalışıyorum bende. Çünkü doğum günümü bile mahvetmesine izin vermişim. Kendime kızar durumdayım
benim doğum günüm de aramadi bitirmis tamamen sanırım hiç umut yok napim bende onu bitirdim onume bakma kararı aldım bugun yakicam ona ait herşeyi o bensizligi seciyosa ben niye onsuz olamiyim ki!
işte sana en güzel tavsiyem anılarından iyi olanları düşünme sakın düşünme. her zaman sana yaptığı kötü şeyleri -tabi vrasa- düşün + larınızı - lerinizi yazGerçekten unuttun mu? Bende onun herseyini yaktım sildim ama unutamiyorum hala özlüyorum her gece rüyalarında her uyandığımda aklıma ilk o geliyor hep sancılı uykularim hep güzel anılar geliyo aklıma acaba oda ozluyo mudur oda uzuluyo mudur diyorum dönsün diye beklemiyorum ama dönerse dünyanın en mutlu insanı olurum( Allahım sabır.
İnan sadece toparlamak istiyorum. Ağlamaktan göz pınarlarım kurumuş damla kullanıyorum. İbs var bende yataklara düştüm resmen. O kadar zor geliyor ki. Onun okulu 2 yıllıktı. Bu sene bitti. Ayrılınca dgs çalışmadı. Son günler çalıştı düşük puan yaptı okuduğum şehirde olmayacak. Gidince yapayalnız olacağımBenimki de takmamisti klasik erkek işte hepsi aynı ustune gidince bisey saniyolar onu geç soguyolar kız kovalamiycak.
Keşke gelse kabul eder rim nazimi yaparim orasi ayri tabi. Ama bizim iliskimizde olgun taraf erkek arkadasimdi ayrilmak isteyerek hep ben yiprattim onu simdi de gururumdan aramiyorum cunku biliyorum ki ararsam gozunde hic degerim kalmaz erkek ne olursa olsun ulasilmaz gordugu kadini seviyor. Surekli watsappda twitter da onu takip etmekten kendimi alikoyamiyorum... Twittter profiline benim montajla biyik yaptigim dalga gectigim bi resmini koymus o kadar guzel bi resimde degil oysa dusunsene bu bile beni mutlu etmeye yetti iki gundurişte sana en güzel tavsiyem anılarından iyi olanları düşünme sakın düşünme. her zaman sana yaptığı kötü şeyleri -tabi vrasa- düşün + larınızı - lerinizi yaz
ne diyebilirim ki benim şu an duygularım yok ama geldiğinde kabul ediyorum... ama bu son görüşmemnden sonra kabul etmeme kararı aldım... çünkü biz zaten hiç biz olamadık ki...
Sevgilim benim için ağlamış bi insan ayrilicaz diye o bile bana bunu yaptıysa erkeklerin yaptığını çok gormememek lazım hepsi aynı. Ama sakin arama bu günden sonra tatlım seni seven erkek msj atiyosun diye terketmez bırak ozlesin seni.İnan sadece toparlamak istiyorum. Ağlamaktan göz pınarlarım kurumuş damla kullanıyorum. İbs var bende yataklara düştüm resmen. O kadar zor geliyor ki. Onun okulu 2 yıllıktı. Bu sene bitti. Ayrılınca dgs çalışmadı. Son günler çalıştı düşük puan yaptı okuduğum şehirde olmayacak. Gidince yapayalnız olacağımen basitinden soda açacağı almam gerek evimize almamıştık o açardı hep. Bu çocuk uykusunda sarılmadım diye uyuduğu halde bana küsen çocuktu nasıl bu hale geldik anlamıyorum. Çok zor
HaklısınSevgilim benim için ağlamış bi insan ayrilicaz diye o bile bana bunu yaptıysa erkeklerin yaptığını çok gormememek lazım hepsi aynı. Ama sakin arama bu günden sonra tatlım seni seven erkek msj atiyosun diye terketmez bırak ozlesin seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?