• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizin basınızada geldimi hiç

eLiFGiBioLMaK

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
482
9
318
eşimle aramızda sevgi saaygı bitme noktasında evde iki yabancı gibiyiz.. ama ikimizde halimizden memnun gibiyiz.. ne o üzeltmek için bir adım atıyor nede ben.. hiç evliliginde böyle bir döneme giren oldumu ??

eşimle aramızda sevgi saaygı bitme noktasında evde iki yabancı gibiyiz.. ama ikimizde halimizden memnun gibiyiz.. ne o üzeltmek için bir adım atıyor nede ben.. hiç evliliginde böyle bir döneme giren oldumu ??

neden sorun ne ki saygı bitmişse zora girer işler biz kavga da etsek saygıyı yitirmeyiz hiç bir zaman

Jküçük bebegim var ögle istediğim dakika duramıyorum...zevk için açtıgım bir konu degil herhalde. Böyle sogukluklar sonra ilişkilerini toplayan oluyormu merak ettim

Belkide ikinizde biraz kendi halinize kalmalisiniz, kendinizi dinlemelisiniz.
Ama fazla uzatmayin derim, iletisim esler arasinda cok önemli.
Vede saygiyi koruYun, o bitmezse zamanla bircok sey düzelir

aslında başlagıcı bebegimin dogdugu zaman oldu. açıkcası çok huzursuz birbebekti 4 ay aralıksılz agladı.. suanda 13 aylık ama daha aramızı dogru düzgün düzene koyamadık. 3 gün iyisek iki gün kötüyüz. kızımdan öncede kavga ederdik ama saygımızı asla kaybetmiyorduk.. son bir ayda kavgalarımızda su çocuk olmasa bırakır giderdim su çocuk olmasa seni evde tutmazdım tarzında oluyor. birde suanda işsiz canı çok sıkılıyor.ses çıkarmıyayım diyorum.. benimkide can bi yerde patlak veriyorum.. deli ediyor beni. sadece bana karşı tavırlı arkadaşlarıyla annesi babası kardeşleriyle aynı şekilde.

malesef bizim evliliğimizde de saygı yoktu. cocuklar olmadan önce fazla göze batmıyordu saygısızlıkları ama çocuklardan sonra herşey değişti. sanırım çocuklara olan saygısızlığı herşeyin bitmesine sebep oldu. 2 ay zorunlu ayrı yaşayınca onsuz hayatın daha huzurlu olduğunu gördüm. 3 yıl önce boşandık . tabii arada çocuk olunca tavsiye etmiyorum boşanmayı ama sanırım bizde şimdi herkes daha mutlu.

aslında başlagıcı bebegimin dogdugu zaman oldu. açıkcası çok huzursuz birbebekti 4 ay aralıksılz agladı.. suanda 13 aylık ama daha aramızı dogru düzgün düzene koyamadık. 3 gün iyisek iki gün kötüyüz. kızımdan öncede kavga ederdik ama saygımızı asla kaybetmiyorduk.. son bir ayda kavgalarımızda su çocuk olmasa bırakır giderdim su çocuk olmasa seni evde tutmazdım tarzında oluyor. birde suanda işsiz canı çok sıkılıyor.ses çıkarmıyayım diyorum.. benimkide can bi yerde patlak veriyorum.. deli ediyor beni. sadece bana karşı tavırlı arkadaşlarıyla annesi babası kardeşleriyle aynı şekilde.
madem ki işsiz,ve sıkıntısının kaynağını buna bağlıyorsun,iş bulana kadar idare edeceksin...

kendisi inşaatçı yazın izinsiz çalışıyor babasının yanında kışında babası kardeşleri hepsi evdeler. 1 2 ay böyle geçiyor yani bu bizim için sıradan bir durum. ama hem kendi canını sıkıyor hem benim idare edeyim diyorum 1 susuyorum 2 susuyorum sonra patlıom

malesef bizim evliliğimizde de saygı yoktu. cocuklar olmadan önce fazla göze batmıyordu saygısızlıkları ama çocuklardan sonra herşey değişti. sanırım çocuklara olan saygısızlığı herşeyin bitmesine sebep oldu. 2 ay zorunlu ayrı yaşayınca onsuz hayatın daha huzurlu olduğunu gördüm. 3 yıl önce boşandık . tabii arada çocuk olunca tavsiye etmiyorum boşanmayı ama sanırım bizde şimdi herkes daha mutlu.

anladım canım. suanlık boşanmay düşünmüyorum inş o duruma gelmez ilişkimiz

genellikle evlilikte bişeyler yolunda gitmediği zaman çaba gösteren kadınlar oluyor erkekler belirgin bi sıkıntı yoksa kıllarını kıpırdatmıyor bişeylerin değişmesini istiyorsan kendin harekete geç bebeğiniz olmuş belki bazı değişikliklerde onun da etkisi vardır

Bebeginiz kucuk ve bu donemde uykusuzluk bebegin bakimi kendine vakit ayiramama falan derken sinirler gergin oluyo.buda ese yansiyo tabi.gecici gerginlikler olmasi normal.ama takildigim bi nokta var .cocuk olmasa seni tutmazdim bu evde demesi cok kirici.her evlilikte tartisma olur ama bu tarz diyaloglar sevgiyide bitirir saygiyida.
Bebeginiz var,insallah duzeltirsiniz aranizi.

anladım canım. suanlık boşanmay düşünmüyorum inş o duruma gelmez ilişkimiz

benimde temennim o boyuta gelmemesi. bence iş bulana kadar sabırla beklemelisin. sonuçta bu sebepten gergin olabilir ve sana ihtiyacı oldugu dönemde seni çocugunuzla da paylaşmak durumunda.

bizdeki durum çok daha farklıydı. 2 çocuğum ölümcül hastalıklarda boğuşurken aynı dönemde yurtdışına göçetmek zorunda kaldık tedaviler yüzünden. yeni ulkede facebook u çalışmamayı sürekli gezmeyi tercih etti. ailemin sürekli bize bakmasını istedi. boşanırken çocuklarımla oturduğum aileme ait olan evi almak istedi ve şimdi de çocuklarını bayramdan bayrama 30 dakika görmeği tercih ediyor o da eğer beraber yaşadığı bayan izin verirse.

belki şimdi sana sabret diyenlere gel de sen sabret diyorsundur düşün ki ben bu şartlarla böyle bir adama 11 sene sabrettim. onun için biraz daha gayret. kendin için olmasa bile coçuğun için bizimkiler her ne kadar şimdi babalarını yok saysalar da bu dönemi tlatmaları kolay olmadı

biz biz:3:

1 dakika konuşmaya gelemiyoruz hemen kavga....

olmayınca..olmuyor...olmasında...:19:

erkeğin işsiz olması ister istemez evde sorun oluyor. sorunun asıl kaynağı bu diye düşünüyorum. umarım en kısa zamanda iş bulur. ancak siz öfke nöbetlerinize hakim olmaya çalışın.

yorumlarınız için teşekkür ederim evet hem kışın çalışmamalarıhemde çocuk onuda yıpratıyor benide. dünden beri gayet iyiyiz :) inşaallah öyle gider. triam çocuklarının saglık durumu nasıl iyilermi şimdi.. diyecek sey bulamıyorum.. böyle adamları duydummu şükrediyorum halimee.....

Allah yardimciniz olsun . Evdeki huzursuzluk iletisimsizlik hic bir seye benzemez .. ilk bebek eve geldikten sonra cok uzun bir sure gerekiyor eskiye donebilmek icin . Bizim en cok kavga ettigimuz yil oglumun dogdugu yildi . Ben uzun sure lohusa depresyonundan kurtulamadim esimde sabir sabir nereye kadar surekli birbirimize patliyorduk . Ne zamanki uykularimiz duzene girdi ben bebege adapte oldum o zaman duzeldik . Suda var insan kavga ederken tartisirken bile saygiyi birakmamali . Anlik ofkeyle agir sozler edip 1 saat sonrada canim cicim olmamali . Bir kere yuz goz olmaya baslaninca devami gelir ..
Sen elinden geleni yap bir sure alttan al, aradaki buzlari eritmeye calis eminim karsindakisa odun degilse anlayacaktir . Birde bebekden sonra kari koca eslikten ev arkadasligina geciyor,cinsellik bitiyor . bazen bebek yuzunden ayri odalarda yatanlar bile oluyor buda aradaki ucurumlari buyutuyor insallah hersey en kisa zamanda yoljuna girer .

yorumlarınız için teşekkür ederim evet hem kışın çalışmamalarıhemde çocuk onuda yıpratıyor benide. dünden beri gayet iyiyiz :) inşaallah öyle gider. triam çocuklarının saglık durumu nasıl iyilermi şimdi.. diyecek sey bulamıyorum.. böyle adamları duydummu şükrediyorum halimee.....

çok şükür atlattılar hastalıklarını sadece bende evham bıraktılar. şimdi 4.cü sınıfa giden pırıl pırıl kızlarım var.

Back
X