metsili doktor culinin melisaya vermişti
nurse harveysin üzerinde yazıyor 1 aydan küçüklere verilmez diye
canim ya bugun bir doktor tanidigimiz metsilin kana bile karişmadigini rahatlikla kullanabileceğimizi soyledi.sen doktoruna ya da eczacina sorda al tabi.ben kendim metsil alim kendi gazim icin diye dusundum ama etkileri belirli olmadigi icin almiyorum.bu cuma insallah kontrolumuz var .sorucam onada yazarim
kızlar gaz için en iyisi sub diye biliyorum. bana almanyadan geldi. ama türkiye de satılıyormuş. hiç bir yan etkisi yokmuş. bu arada sizin süt durumunuz nasıl? benim şu anlık yetiyor gibi ama öyle çok değill gibi.
duygu simdiden sıkma kendini herkeste olacak diye bisey yok.ama ogrendiklerini paylaş bizimle:)))
yavrucuklarim sab ı nasıl kullaniyorsun??duzenli mi gazi olunca mi?kac damla birde
gazımız iyice azdı
göz yası ile ağlıyor yavrum bende onla birlikte
sıcak su torbası koyuyorum ıhlamur ve rezene yapıyorum
gazını cıkarıyor ama cok gaz varki cıkar cıkar bitmiyor
ne zaman bitecek bu günler
bi gece iyise bi gece kötü canımkıyamam yaa
ne hale geliyrolar su gazi atmak icin.yap yap bitmiyor ben de anlamadim
ama gececek unutucaz bunlari
surekli mi boyle juli??
juli ben yaptıklarımı yazayım sana belki melisaya da iyi gelir
-metsili bıraktım onun yerine zinco veriyorum
-tatlı badem yağının içine muskat rendeledik onu veriyorum
-rezene çayı hem kendim içiyorum hem kızıma içiriyorum
-topuklarına acı elma yağı sürüyorum
-zeytinyağı ile karnına masaj yapıp sıcak havlu koyuyorum
dr'umuz tüm bitkisel çözümlere varız dedi onun için bunları sıra ile yapıyorum. yani her emzirmede birini yapıyorum.
ayrıca dün kontrolümüz vardı dr 2,5-3 saatten önce emzirme dedi, anne sütü midede 3 saat kalıyormuş bunun için de 3 saatteen önce emzirmek gazı arttırıyormuş. eğer sıksık emmek isterse ben rezene veriyorum. gece yatarken de papatya-ıhlamur karışımı vermeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?