Sizin bebeğiniz de gazman mı?

yarın dr. kotrolümüz var ben ilaç yazdırıcam gaz için yavrum bugün acayip kıvrandı..

Kizlar
Nihayet buldum o bahsettigim kremi

Tamany Windsalbe N Test und Preisvergleich

Bu adreste ama icerigine baktim sadece kimyon yagi ve vazalin iceriyor.

Hoya canim sen sormustun kullandigim ilaci ama bence doktoruna sorup kimyon yaginida denesen olur.Nette arattim hep yiyecek olarak bahsetmis ama göbek altina her banyodan sonra ve gece yatmadan önce masaj yapilirsa faydasi oluyormus.

Umarim ise yarar.

metsili doktor culinin melisaya vermişti
nurse harveysin üzerinde yazıyor 1 aydan küçüklere verilmez diye

evet yazıyomuş ya hiç görmemişim 20 günlükken vermeye başladım ben eczacı bi metsil bi de nurse harvey's versin demiş günde 2 kez nurse 1 kez de metsil veriyorum artık gerçekten şaşırdım ne yapacağımı allah a emanet

tamam canım bi sor bakalım bizim kontrolümüz de haftaya o zamana kadar böyle idare etcem mecbur

evet öyleymiş ya el altından bulunabiliyo burda son çare ona başvurcam ben de zaten

metsili bıraktım zinco kullanıyorum, ayrıca papatya çayı ve badem yağının içine kattığımız muskat karışımı oldukça etkili, bir de acı elma yağını topuklarına sürüyorum artık gazını genellikle kendi çıkarıyor, karnı taş gibi sert ve şiş olmuyor ve en önemlisi eskisi kadar kıvranmıyor yavrum

kizlar bu kimyonu kac kasik ve kac bardak suya karistiriyosunuz? bide zingon mu felan demissiniz o ne? birde sub diye gaz giderici varmis bilginiz varmi hic?

kızlar bebeğimin dr u gaz için bişeyler vermeye gerek yok dedi bana..karnına bez ısıtıp koyun yada fön makinasını 30 cm uzaktan göbeğine tutun dedi.dün akşam oğlumunda ilk defa gaz sancısı oldu bez ısıttım koydum birazda masajyaptım hemen çıkardı..

öğretmenim geçmişten alıntı yapamadım ama geçen bebeğine giydirdiklerini yazmışsın gaz olmasın diye..bence 25 derecede çok giydiriyosun canım ya uyku tulumu zaten çok sıcak tutuyor bide ev 25 derece isilik olur..ben 23 derecede tutuyorum evi gece iki kat giydiriyorum sadece bebeğe..kendimse tişörtle yatıyorum

ben de kimyon tohumu tarhun otu kişnişi ezip demliyorum en az 10 dk.sabah aksam iciyorum
dun metsil verdim pırtlayabildi sonunda.
bu gece insallah banyodan sonra elma yagini denicem. meltemin bahsettigi krem turkiyeye yeni gelmişi ama suan eczanelerde yok esim sab simplex almiş onun yerine.ama prospektusu almanca emin olamadim nasıl kullanacagima.

ögretmenim
Ben onu netten arastirdim sanirim kimyon cayi bazi annelerde 4 ayliktan sonra bebekleri dis cikarirken rahatlatmak icin kullanmislar.Sen bana tam kutu üstündeki yaziyi yazsanda öyle bi baksam ben.

bugun doktor kontrolumuz vardi.ve doktorumuz gaz icin sadece rezene ya da papatya cayini ustelik granul seklinde olmayan yani aktardan ya da poset olarak gunde bir cay bardagini gecmeyecek sekilde verebilecegimizi soyledi.damla yok yani...gececek dedi.alişacaksiniz diyor....

meltem
vor gebrauch gut schütteln

bei Blahungen und völlegefühl

arzneimittel für kinder unzuganglich aufbewahren

:))bunlar yaziyor kutunun uzerinde

Son düzenleme:
sab simplex
KULLANIYORUM
bitane daha var..
oda hemen etki veriyo eşimin bir arkadaşı getirdi ogluna kullanmış

bende veriyorum benimki aşırı gazlı buara

slmmm canlarimmmm.... ohhhh sizler kuzucuklarinizi aldinnizz kucaginiza! darisi bizlere! bende subat annesiyim ama sizin tecrübelerinizdende yararlianiyorum! simdiden arastiriyorum su gaz sorununu! gecen söyle bi arastirdim nane cayi baya iyi geliyormus kizlar!

duygu simdiden sıkma kendini herkeste olacak diye bisey yok.ama ogrendiklerini paylaş bizimle:)))

yavrucuklarim sab ı nasıl kullaniyorsun??duzenli mi gazi olunca mi?kac damla birde

duygu simdiden sıkma kendini herkeste olacak diye bisey yok.ama ogrendiklerini paylaş bizimle:)))

yavrucuklarim sab ı nasıl kullaniyorsun??duzenli mi gazi olunca mi?kac damla birde

gazı oldukca bagırdıkca ama böyle etkili olmuyomuş..canım

düzenli kullanılacakmış..5 damla veriyorum..8 damla verilecekmiş..buyku yapan bir ilaç oldugu için biz 5 damla veriyoruz uyumuyo fazla.......
bide laktazim var. damla. o 6 saatte veriliyo.
nurse getirmiş eşimin arkadaşı oda 1 aydan itibaren kullanıomuş
valla çocuk rahatladı kıvranıyodu yazıkk

kızlar doktor bize debridat şurup verdi kızıma içiriyorum aç karnına sindirimi düzenliyormuş kızım ağlamıyor gaz sancısı yüzünden

gazımız iyice azdı
göz yası ile ağlıyor yavrum bende onla birlikte
sıcak su torbası koyuyorum ıhlamur ve rezene yapıyorum
gazını cıkarıyor ama cok gaz varki cıkar cıkar bitmiyor
ne zaman bitecek bu günler

kıyamam yaa
ne hale geliyrolar su gazi atmak icin.yap yap bitmiyor ben de anlamadim
ama gececek unutucaz bunlari
surekli mi boyle juli??

juli ben yaptıklarımı yazayım sana belki melisaya da iyi gelir
-metsili bıraktım onun yerine zinco veriyorum
-tatlı badem yağının içine muskat rendeledik onu veriyorum
-rezene çayı hem kendim içiyorum hem kızıma içiriyorum
-topuklarına acı elma yağı sürüyorum
-zeytinyağı ile karnına masaj yapıp sıcak havlu koyuyorum

dr'umuz tüm bitkisel çözümlere varız dedi onun için bunları sıra ile yapıyorum. yani her emzirmede birini yapıyorum.
ayrıca dün kontrolümüz vardı dr 2,5-3 saatten önce emzirme dedi, anne sütü midede 3 saat kalıyormuş bunun için de 3 saatteen önce emzirmek gazı arttırıyormuş. eğer sıksık emmek isterse ben rezene veriyorum. gece yatarken de papatya-ıhlamur karışımı vermeye başladım

kıyamam yaa
ne hale geliyrolar su gazi atmak icin.yap yap bitmiyor ben de anlamadim
ama gececek unutucaz bunlari
surekli mi boyle juli??
bi gece iyise bi gece kötü canım
insallah en kısa zamanda gecer
caresizce gözlerine bakmak beni mahvediyor

saol canım
bende metsli bırakım zinkoya basladım ama günde 1 kere veriyom
ıhlamur ve rezene karıstırıyom oda gaz sacısı gelirse iyikende veriyormusun ne kadar veriyorsun kasıklamı yoksa biberonlamı veriyon
acı elmyı aktar 1 aylık olunca kullan dedi
zeytinyağı denemedim bebe yağı ile masaj yapıyom sıcak su torbası koyuyom
tabi bunları yapana kadar yavrum en az 3 saat ağlıyo:gitme:

sanırım sık emmeken hep meme istiyo
benim memişler hep dısarda emzikte almıyo
meme emmesse eldivenini emiyo:ecrin_bebek:

sizler emzik verdiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…