- Konu Sahibi mondschein2
-
allahım sen büyüksün, dilersen son anda herşeyi tersine çevirirsin... allahım inşallah sağlıkla dünyaya getirir yavrunuzu...36. haftadayken dr. bebeğimin artık açıkça özürlü olduğunu vurguladı.hatta yaşama ihtimalinin olmamasından bile bahsetti.36ya kadar ufak tefek aksilikler dışında özür sakatlık gibi hiçbirşeyden bahsedilmemişti. ayağında dönüklük vardı tedavisini olucaktık,böbreğinde genişleme olmuştu o durmuştu.her şey yolunda giderken ve biz kendimizi hazırlamışken şimdi yıkıldık resmen.duaarla ayakta duruyorum kızımla.allahım sen evladımla sınama bizi diyorum.sen büyüksün yarabbim
şimdi 38 olmak üzereyim ve sancı bekliorum.sakat ve hatta ölecek bi çocuk için sezeryan hakkını kulllanma dedi dr.
her şeyin hayırlısı tabiki..ama allahım sen sağlıklı evlat nasip eyle.benim evladımada sağlık ver diyorum hep.
kadere teslim olmak ne demek yaa
allahın yazdığını kabullnmemek demek
biz ondan daha iyi biliyoruz demek
ben daha fazla bişey demiyorummmm artık
hepiniz kardeşlerimsinizz inşallahh bebeklerimiz sağlıklıcca doğarda bu kararı vermek zorunda kalmazsınız...
glupglup canım dedıgın gıbı sen, ben yada diğer arkadaslar bile bile dogurmaktan ya da dogurmamaktan bahsedıyoruz, konu sakat cocuga bakıp bakmamak degıl ki. malesef amacından saptı hersey. kımse kımsenın annelıgını, vıcdanını, dinini, inancını yargılayamaz. Allah'tan hep hayırlısını dileriz, kaderımızı yaşarız, eger karar vermemız gereken bir durumla karsılasırsak Allah'ın verdıgı aklımızı kullanıp bu kararı verırız. nasıl herkesın aynı düşünmesı beklenebılır kı? tabi buna saygılı olabılmek de güzel birşey. hepimizin hakkında hayırlısı ne diyeyım arkadas
allahin verdigi akli kullanirik diyorsunuz ama o akilla Allahin emrine karsi cikiyosunuz
bence iyi düsünün cok vicdan azabi cekersiniz aldiranlardan hep duyarim
slm arkadaslar bilmem duydunuzmu zeynep tokus 6,5 aylik bebgi dunyaya gelmis ve,sakat olma ihtimali varmis,babasimi yada baskasi galiba ölsün demisler,allah korusun,
BEN ASLA BOYLE BIRSEYE IZIN VERMEZDIM,BEBEGIM NASIL OLURSA OLSUN ALLAHIMIN BANA BIR EMANETI O,SIZ SIZ OLUN BEBEKLERINIZE KIYMAYIN,UNUTMAYIN HER AN BIR IMTIHANDA OLABILIRSNIZ,
SIFADA ALLAHTAN HASTALIKTA,DERDIN DERMANIDA SÜKÜR EDIN HERZAMN,DUA EDIN,ALLAH BIZIMLE,BIR ANNE COCUGUNA NE KADAR MERHAMETLIYSE ALLAH O COCUGA ANNEDEN DAHA MERHAMETLIDIR.
36. haftadayken dr. bebeğimin artık açıkça özürlü olduğunu vurguladı.hatta yaşama ihtimalinin olmamasından bile bahsetti.36ya kadar ufak tefek aksilikler dışında özür sakatlık gibi hiçbirşeyden bahsedilmemişti. ayağında dönüklük vardı tedavisini olucaktık,böbreğinde genişleme olmuştu o durmuştu.her şey yolunda giderken ve biz kendimizi hazırlamışken şimdi yıkıldık resmen.duaarla ayakta duruyorum kızımla.allahım sen evladımla sınama bizi diyorum.sen büyüksün yarabbim
şimdi 38 olmak üzereyim ve sancı bekliorum.sakat ve hatta ölecek bi çocuk için sezeryan hakkını kulllanma dedi dr.
her şeyin hayırlısı tabiki..ama allahım sen sağlıklı evlat nasip eyle.benim evladımada sağlık ver diyorum hep.
bu çok zor bir karar başına gelmeyen ne kadar zorluk çekeceğini bilemez
Allah kimsenin başına vermesin.
uzun yıllar kadın doğumda çalışan bir sağlıkçı olduğum için çok farklı vakalarla karşılaştım başıma gelmediği için yorum yapmam zor ama o zavallı çocuklarlarda yaşamları boyunca çok eziyet çekiyorlar:çok üzgünüm: bir çok kez çok ağır ameliyetlara giriyorlar ve maalesef ülkemiz koşulları ne yazıkki sakat çocuklar ve aileleri için hayatı kolaylaştıramıyor...
çok zor verilecek bir karar Allah kimseyi böyle bir karar vermek zorunda bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?