Sizin böyle bir komşunuz var mı? :(

passiflora1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
69
0
86
Ankara
Selam kızlar..
5-6 ay önce tanıştığım bir kadın var, saz kursunda tanıştık. Benim yaşımda kızı ve oğlu var, baya büyük yani. 3 hafta önce tekrar saz kursuna başladım, kurs bizim evde. Bahsetiğim kadın da hocanın yakınıymış, o da geliyo.
Sizin de böyle komşu veya tanıdıklarınız var mı? Normal mi? Başımdan nasıl atabilirim? Merak ediyorum.
Kursun ilk günü saat 3'teydi. Bir gün önce arayıp biraz erken geleyim çalışırız falan dedi. Tahmin edin kaçta geldi. Sabah 9. Elinde de 4-5 paket kabartma tozu ile. Evin her tarafını gezdi, dışarı bakma bahanesiyle camları bi güzel inceledi Saçlarını tarayıp, kıllarını lavaboda bıraktı, hatta bi tokamı da aldı götürdü.
Ben böyle bi misafir hiç görmedim, bana hiç normal gelmiyo. Saz hocamdan çok memnunum ama bu kadından kurtulmak istiyorum.
Kafasına göre kapalı odalara bile girip oturuyo, üstüne bi de burası sigara kokmuş, yok karanlıkmış falan beğenmiyo. Allahım çok sinir oluyorum. Bu tip misafirlerle karşılaşınca neler yapıyorsunuz?

Valla bizimde böyle bi komşumuz vardı her sabah saat 9 da kahvaltı zamanı damlardı hep annemin sigaralarını aşırır içerdi birde aile ferdiymiş gibi herşeye karışır özel şeylerimizi karıştırır dolabıma kadar açıp bakmışlığı vardı.Sonrada laf sokmalarım başladı,arkasından direk kendisinden rahatsız oldugumuzu söyledikten sonra ne geldi ne gitti kurtulduk yani.Kabartmatozuyla niye geliyo onu anlamadım

İlk kez evime geliyo diyeymiş. Bi sonrakinde de çikolatalı gofret getirdi
Sürekli titiz olduğundan bahsediyo ama malum nota falan yazıyoruz. Silip silip eliyle yere atıyo yaa. Sanki evim okul.

İlk kez evime geliyo diyeymiş. Bi sonrakinde de çikolatalı gofret getirdi
Sürekli titiz olduğundan bahsediyo ama malum nota falan yazıyoruz. Silip silip eliyle yere atıyo yaa. Sanki evim okul.

ay çok güldüm töbe yarabbim şöle deneyin ben böle çalışamıyorum yalnız daha iyi anlarım falan gibisinden

malesef geçen hafta bir komsumla tartıştım.herşeyime karışıyodu inanın bide alt katımda oturuyo düşünün artık sürekli vakitli vakitsiz geliyodu.son şeyleri sinirimi fazlasıyla yıprattı ve bende patladım.seviyeyi koydum bir haftadır sadece dışarıda selamlaşıyorum evime gelmiyo başkaları için kendimi boşuna yıpratmısım.benim içim şişeceğine onun içi şişsin diye bir söz var çok doğru.bence açık açık konusun rahatsızlık duyduğunuz seyleri en azından ben öyle yaptım.ailem değil ki ona güveneyim nerden bileceğin sana kötülük yapmayacağını

Böyle insanlara açık sözlü olmaktan başka bir çare olduğunu sanmıyorum
Ondan rahatsız olduğunu söylersen olur bak bir arkadaş öyle yapmış gidip gelmemiş bir daha.

Yok artık.
Günlük pansiyon olarak kullanacak nerdeyse evini.
Hepsi güzelde kabartma tozunu ne yapmaya getiriyor?
Alma evine hatta kibar bir dille kov evden bu kadar rahat kadını.

Yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar. Sanırım haklısını, rahatsız olduğumu söylemem gerek ama bu durumda büyük ihtimal kurs işi de bitecek. Çok heveslenmiştik eşimle beraber kursa katılıyoruz diye ama her hafta heyecanla hocayı beklemek yerine artık stresle Sultan bekliyoruz Malum hoca aldığı paraya bakıyo, gerçi verip vermediğini de bilmiyorum. Biz aramızda parayı topladık beraber verelim falan dedim ama hiç umursamadı. Öylece hocanın peşinde takılıyo sanırım.
Anlar belki diye sabahları aradığında eşime açtırıyorum telefonu, bu sefer onun başının etini yiyor

Ayrıca gelirgelmez doğru banyoya gidip bir saat çıkmıyo diye anneme anlattığımda ya evinde bişey arıyodur, ya da bişeyler (muska,büyü falan) koymaya çalışıyo olabilir dedi. Her ikisi de başına geldi, paraları da çalındı, evden garip eşyalar da bulduk.
Sizin de başınıza geldi mi hiç?

Saz hocanızın size sormadan yanında bir bayan getirmesi çok ayıp kaçmış sizin eviniz okul mu? Bence o bayana da duygularınızı bir an önce belirtin bir daha mı görüceksiniz, üstelik bir de samimi değilsiniz,bir de samimi olsanız hiç gitmiyecek galiba.. Şunuda belirtmeden edemiyeceğim kadının gelip sormadan evi gezmesi beni ürkütürdü bence bir an önce başınızdan atın..

Doğrudan, evine gelmemesini söylemek yerine, bulunduğu uygunsuz davranışlarda rahatsızlığını belli edebilirsin, belki de böylece kendiliğinden vazgeçer gelmekten.Mesela bir odaya girdiğinde 'oraya girmeyin' yada kendi evi gibi dolaştığında ' evim müsait değil, rica ederim salona geçin' gibi kibar ama net cümleler kullanabilirsin.Amaa yine anlamıyor ayağını kesmiyorsa açıkça söylemekten başka çare yok gibi gözüküyor. Pek çoğumuz karşımızdakinin ne düşüneceğini umursarız ama bazen böyle patavatsız insanlarada rastlamak mümkün tabii. Allah kolaylık versin..:)

Bu aralar artık çok sinirlendiğim için söylüyorum ama hiç.. Kahvaltıdan kalktık aniden hoca geldi kapıyı kapatıp çıktık salona aldık. Kapalı kapıdan siz ne anlarsınız, ben girmemem gerektiğini anlarım. Baktım o odaya doğru gidiyo, buraya girmeyelim müsait değil dedim. Yok ben burda oturacam deyip, girdi oturdu. Üstüne off burası çok karanlık lambayı yak, off burası çok sigara kokmuş havalandır diye bana emirler yağdırmaya başladı.
Ne salak anlayışsız insanlar var ya.. Deli oluyorum..

Bi de kadın bizden en az20 yaş büyük yoksa eşim haddini bildirecekte, saygıdan susuyoruz.

yapılacak çok birşey kalmamış gibi gözüküyor.. Açık açık söylemekten başka..

Ya hocana soyle yalniz calismak istedigini, o uyarsin kadini... Ya da kadina soyle, yalniz calismak istedigini. Samimiyetiniz de yoksa bosver gitsin. Neden kendini bu kadar sIkIyorsun ki dogru durust tanimadigin biri icin. Emin bir sekilde soyle kadina, olmaz bu boyle de.

Sanırım kadına onunla birlikte çalışmak istediğimi söylesem daha iyi olacak. Çünkü kursta eşim ve eşimin arkadaşı da var. Biz hocanın ağzından bir kelime kapabilmek için can kulağı ile ne derse yapıyoruz. Kadın ben onu çalmam ben evde çalışacam, yok başka odaya gidecem diye sürekli kapris yapıp, hocayı bile azarlıyo. Hocanın bişey dediğini duymadım ama o da farkındadır herhalde. Çok teşekkür ederim yorumların için bakalım bu cuma tavrımı koyarım artık.

Hoca için de cebine giren para önemli sonuçta, keşke yerine birini bulabilseydim. Hemen teklif edecem de o da olmadı. Aman nerden çattım böylesine anlamadım. Biraz yumuşak yüzlüyüm sanırım, yapıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…