- Konu Sahibi passiflora1
-
Selam kızlar..
5-6 ay önce tanıştığım bir kadın var, saz kursunda tanıştık. Benim yaşımda kızı ve oğlu var, baya büyük yani. 3 hafta önce tekrar saz kursuna başladım, kurs bizim evde. Bahsetiğim kadın da hocanın yakınıymış, o da geliyo.
Sizin de böyle komşu veya tanıdıklarınız var mı? Normal mi? Başımdan nasıl atabilirim? Merak ediyorum.
Kursun ilk günü saat 3'teydi. Bir gün önce arayıp biraz erken geleyim çalışırız falan dedi. Tahmin edin kaçta geldi. Sabah 9.Elinde de 4-5 paket kabartma tozu ile. Evin her tarafını gezdi, dışarı bakma bahanesiyle camları bi güzel inceledi Saçlarını tarayıp, kıllarını lavaboda bıraktı, hatta bi tokamı da aldı götürdü.
Ben böyle bi misafir hiç görmedim, bana hiç normal gelmiyo. Saz hocamdan çok memnunum ama bu kadından kurtulmak istiyorum.
Kafasına göre kapalı odalara bile girip oturuyo, üstüne bi de burası sigara kokmuş, yok karanlıkmış falan beğenmiyo. Allahım çok sinir oluyorum. Bu tip misafirlerle karşılaşınca neler yapıyorsunuz?
İlk kez evime geliyo diyeymiş.Bi sonrakinde de çikolatalı gofret getirdi
Sürekli titiz olduğundan bahsediyo ama malum nota falan yazıyoruz. Silip silip eliyle yere atıyo yaa. Sanki evim okul.
Doğrudan, evine gelmemesini söylemek yerine, bulunduğu uygunsuz davranışlarda rahatsızlığını belli edebilirsin, belki de böylece kendiliğinden vazgeçer gelmekten.Mesela bir odaya girdiğinde 'oraya girmeyin' yada kendi evi gibi dolaştığında ' evim müsait değil, rica ederim salona geçin' gibi kibar ama net cümleler kullanabilirsin.Amaa yine anlamıyor ayağını kesmiyorsa açıkça söylemekten başka çare yok gibi gözüküyor. Pek çoğumuz karşımızdakinin ne düşüneceğini umursarız ama bazen böyle patavatsız insanlarada rastlamak mümkün tabii.Allah kolaylık versin..:)
Bu aralar artık çok sinirlendiğim için söylüyorum ama hiç..Kahvaltıdan kalktık aniden hoca geldi kapıyı kapatıp çıktık salona aldık. Kapalı kapıdan siz ne anlarsınız, ben girmemem gerektiğini anlarım. Baktım o odaya doğru gidiyo, buraya girmeyelim müsait değil dedim. Yok ben burda oturacam deyip, girdi oturdu. Üstüne off burası çok karanlık lambayı yak, off burası çok sigara kokmuş havalandır diye bana emirler yağdırmaya başladı.
Ne salak anlayışsız insanlar var ya.. Deli oluyorum..
Bi de kadın bizden en az20 yaş büyük yoksa eşim haddini bildirecekte, saygıdan susuyoruz.
Kabartma tozunun sırrını söyleyecek kimse yok mu bana
Ya hocana soyle yalniz calismak istedigini, o uyarsin kadini... Ya da kadina soyle, yalniz calismak istedigini. Samimiyetiniz de yoksa bosver gitsin. Neden kendini bu kadar sIkIyorsun ki dogru durust tanimadigin biri icin. Emin bir sekilde soyle kadina, olmaz bu boyle de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?