- Konu Sahibi passiflora1
-
Selam kızlar..
5-6 ay önce tanıştığım bir kadın var, saz kursunda tanıştık. Benim yaşımda kızı ve oğlu var, baya büyük yani. 3 hafta önce tekrar saz kursuna başladım, kurs bizim evde. Bahsetiğim kadın da hocanın yakınıymış, o da geliyo.
Sizin de böyle komşu veya tanıdıklarınız var mı? Normal mi? Başımdan nasıl atabilirim? Merak ediyorum.
Kursun ilk günü saat 3'teydi. Bir gün önce arayıp biraz erken geleyim çalışırız falan dedi. Tahmin edin kaçta geldi. Sabah 9.Elinde de 4-5 paket kabartma tozu ile. Evin her tarafını gezdi, dışarı bakma bahanesiyle camları bi güzel inceledi Saçlarını tarayıp, kıllarını lavaboda bıraktı, hatta bi tokamı da aldı götürdü.
Ben böyle bi misafir hiç görmedim, bana hiç normal gelmiyo. Saz hocamdan çok memnunum ama bu kadından kurtulmak istiyorum.
Kafasına göre kapalı odalara bile girip oturuyo, üstüne bi de burası sigara kokmuş, yok karanlıkmış falan beğenmiyo. Allahım çok sinir oluyorum. Bu tip misafirlerle karşılaşınca neler yapıyorsunuz?
evin bütün kapılarını kilitleyin anahtarlarda sizde dursun bence kadın geldiğinde sadece dersin yapılacağı oda açık dursun girmeye çalışırsa da evimde fazla dolaşılmasını istemiyorum dersiniz
ayrıca hocaylada bu konuyu konuşun eğer mesleğini para için değil de severek yapıyosa öğrencilerinin özel hayatlarına müdahale eden birini istemeyecektir eminim..
daha da anlamazsa o geldiğinde evde yokmuş numarası yapın!
sinir oldum nefret ettim kadındanevin heryerini de didik didik arayın annenizin dediği doğru olabilir büyü falan :44:
dışardan bakınca eğlenceli geldi bana bayaama bnm öyle bi komşum olsa korkudan altıma s... ne bilim tıhaf tıhaff dawranışlar fln .bence sorunları war kadının sıyırmış hafiften
sazını duwara wurdu demek olan yine sizin duwara oldu desene . bide bari sizden gitseydi sisin dier odanıza geçmiş walla hem gülüorum hem hayret ediyorum hem dehşetle okuyorum yazdıklarını. :) allah sana sabır wersn arkadaşım :)
diğer öğrenciler gelene kadar banyoyu da kilitleyin niye kilitledin derse de 'evinizde girseydiniz lavaboya orası şuan müsait değil gece orda işimiz vardı kocamla'diyin
ben evli bile değilim neler diyorum utandım kendimden ama öylesine böylesi lazım:26:
Bi arkadaşıma oturmaya gittiyimde bi paket içersinde beş tane olan kabartma tozlarından alıyımda gideyim bari.Yeni trend kabartma tozuymuşModayı takip etmek lazım.
Arkadaşımda çok beğenecek bu kabartma tozlarını eminim:86:
Belki kakao ve vanilya da deneyebiliriz, arkadaşımızın zevkine göre.
Hoşlanmadığınız bir insana nasıl hala -mış gibi davranabiliyorsunuz ve bunu yumuşak yüzlülük diye tanımlıyorsunuz anlamıyorum. Hoşlanmadınızsa bir dakikada olayın bitmesi lazım.
sazını duwara wurdu demek olan yine sizin duwara oldu desene . bide bari sizden gitseydi sisin dier odanıza geçmiş walla hem gülüorum hem hayret ediyorum hem dehşetle okuyorum yazdıklarını. :) allah sana sabır wersn arkadaşım :)
diğer öğrenciler gelene kadar banyoyu da kilitleyin niye kilitledin derse de 'evinizde girseydiniz lavaboya orası şuan müsait değil gece orda işimiz vardı kocamla'diyin
ben evli bile değilim neler diyorum utandım kendimden ama öylesine böylesi lazım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?