sizin bu durumunuzu bir çok erkek kabul etmez..

hocam beni anlayan siz olursunuz.ben kirlendiğimi düşünmüyorum ama evet toplum düşünüyor.bazı arkadaşlar öğretmensin zihniyetin bu demiş.benim zihniyetim bu değil ama görülüyorki diğer bayan ve erkek öğretmenlerin zihniyeti bu ve bu durum bizi etkiliyor.özelliklede kadınlar neden bize boşanmışları gösteriyorlarda erkeklere bekar arıyorlar.benim canımı sıkan bu durum işte.ve evet ben bekarım bekarle evleneceğim

evet arkadaşım bunu yapanlar özellikle kadınlar......okulumdada öyle gerçekten... erkek boşanınca bekar oluyor ama kadın boşanınca dul oluyor hemen... bu zihniyet yıkılmalı öncelikle...benim çocuğumda var hemde bana yapılan yorumlar '' hani senin çocuğun varya o yüzden bekar adam kabul etmez'' nereden biliyorsunuz hanımlar diyesim geliyor ama tutuyorum kendimi... kadınlar böyle düşünürse erkekler ne düşünürler ki....boşanmış kadınlara layık gördükleri boşanmış ve yaşça büyük erkekler oluyor ne tesadüfse????

Canım ya hiç öyle düşünme Allaha dua et gönlünü ferah tut.Bizim bir akrabamız evlendi 6 ay sonra boşandı sonra bekar biriyle tekrar evlendi.Sonra bir arkadaşımda aynı şeyleri yaşadı.İkisininde evlendiği kişiler bekardı.Kader kısmet işleri bunlar Bol bol dua et Sonuçta verecek olan O...

kimse hayatı kötü olsun istemez...
ve kimse yaşamadan anlayamaz...
doğum ve ölüm gibi evlenmek ve
boşanmakta..hepimizin başına gelebilir..
ne yazık ki pek çok kişi bilmez,bilmeden
konuşur konuşur...:ssz:

Insanların bir şeyi anlamaları için illahi başınamı gelmesi lazımm.ne yazık bir durumdayız.

16 ay önce boşandım.5 ay evli kaldım ama 2 ay ailelerin yanında geçen bir evlilikti.ayrılırken hala kızdım.bazen beni birileriyle tanıştırmak isteyenler oluyor.en son benim gibi öğretmen birini söylediler.bende tamam dedim.fakat ayrıldığımı önceden söylemek yerine tanıştıktan sonra söylemek istedim.bunu duyun biri önceden söylemeliyiz DURUMUNUZU bildikten sonra görüşmek isterse görüşürsünüz dedi ve ekledi bir çok erkek bu durumunuzu kabul etmez dedi.eve geldim sadece ağladım hemde çok.ben 24 yaşına kadar kimseye elimi bile vermedim.ama 3 ay içinde yaşadıklarımdan dolayı kirlendim ve kabul edilmeyecek bir duruma düştüm.gerçek biliyorum ama yinede soruyorum yok mu boşanmış bayanla evlenen bekar erkek
Öğretmen olduğunuzu söylüyorsunuz ama kelimeleriniz ilim irfan veren bir öğretmene hiç yakışmıyor. Kirlenmek ne demek anlamadım:20: Evlenmiş boşanmış bir bayansınız. Bundan niye utanıyorsunuz. Gerçek olan boşanmış bir bayan olduğunuzu daha siz kabullenememişken karşınızdaki insanların kabullenmesini nasıl sağlayacaksınız?

Back
X