sizin canınızı yakanı, siz de yakarsınız

hayatımdan çıkarmak ki bu o kişinin kadın veya erkek hiç farketmez zaten canını yakacaktır...

ona empati yaptırırım acı bir şekilde. bu uğurda gururumu bile ezer geçerim. yakarım yani.

Canımı yakma derecesine göre değişir, hayatımı alt üst edecek derecede zararı dokunduysa, ''olsun varsın bir daha görüşmem olur biter'', diyemem açıkcası..

Sanırım ,fırsat kollarım hesabını sormak için..:jeyyar:

ben üzülürüm helekı kıymet verdigim biriyse bunu yapan yıkılırım....
ama ıntıkamda almam...allaha havale ederım.....
yapamam....yapsamda pişman olurum onunla ne farkım kaldı diye....

eğer canımı tamiri mümkün olmayan bişekilde yakmışsa,
içim çok acmışsaaaa
korksun benden kim olursa olsun:delphin: kötükedihüso

hayatımın hiçbir döneminde kindar olmadım,olamam da...
ve kimsenin canımı yakmasına da müsaade etmem ama
çok yakın bir zamanda gerçekten dolaylı yollardan canımı biri çok yaktı...
ben Allah'a havale ettim ve çok kısa zaman önce
aklına bile gelmeyecek şekilde cezasını aldı...
insan olarak yine üzüldüm ama
can yakan,cezasız kalmıyor..buna inanıyorum...
sevgiler...

Canımı yakanın, canını yakmak için elime fırsat geçse hiç acımam, keyifli keyifli yakarım :jeyyar:

anormal kinciyimdir.fırsat bulunca asla kaçırmam ve yaptığını ziyadesiyle iade ederim.sadece uygun bi zamanı beklerim o kadar

canını yakmam onla hayatmın sonuna kadar konusmam eger cok kötü bi sekilde canımı yakmıssa.............

yapan kişiye baglı onemsemedigim biri ise tınlamam
ama yakın sandıgım bırı ıse hemde ole bı yakarımkı cok fena :mymeka:

Valla acımın oranına göre değişir.
bazen yılandan bile sinsi olup kuyruguma basıldıgı için fena intikam aldıgım olmusturkötükedihüso

Ama bazıları da vardır ki Allah bile unutmus belliki onu benmi ugrasayım diye yok saymısımdır

Kendimi korurum savunurum o kişiden uzaklaşırım ama illa bi yol bulup canını yakmaya çalışmam.Çünkü canımızı yakanların bile bu dünyada bizlerin birşeyler öğrenmemizde ve imtihan edilmemizde vesile olduklarını düşünüyorum.

Canımı yakana bağlı çok sevdiğim değer verdiğim biri canımı acıttıysa arkamı döner giderim. Onu hayatımdan bir ömür boyu silerim...Acıtmaya gelince kötü olanın canını yakarım benkötükedihüso

valla başta yakmayı çok düşünürüm.
keşke bi fırsatım olsada intikam alsam derim
gün gelir o fırsat ayağıma gelir
parmağımı oynatmam onun için..
ben mutluysam gerisi boş bence..

canımı yakan kişiyle artık işim olmaz....
intikamda almam...
allaha havale ederim...
unutulmasın ki,bu dünyanın bide diğer tarafıda var...

çok canım yandıysa ki; bir kere başıma geldi çok sevdiğim,sırdaşım,dostum, ağbim dediğim bir akrabamdan, beni çok kırdı, üzdü derhal iletişimimi kestim,çok pişman oldu aile büyüklerimiz,annemler düzeltmek istediler aramızı ama ben kırılmıştım bir kere "asla" dedim:kızgın:.Yani benim canımı bu derece ancak "canım"dediğim yakabilir sonucu da "bensizlik" olur aynı mahallede aynı sofrada olsakta bitmiştir...
Ama sevdiğim birinin çocuğumun,annemin,babamın,eşimin canını yakanın:jeyyar: canını yakmaktan asla çekinmem:oklava: onu benim adımdan bile çekincek duruma getiririm.
kötükedihüso

Back
X