- 18 Ağustos 2016
- 5.301
- 22.206
- 348
Yetkinliğiniz nedir bu konuda?Annemisiniz bilmiyorum ama herşey normal gibi karşılaşmış neredeyse anneyi suçliycaksınız.. Anne babanın aynası olan çocuk dönemi bitiyor sanırım çevrede çocuklar okadar hırçın ve saygısız ki.. anne babası mükemmel eğitimli ailenin çocuğunu küfür ederken duydum. Yanılıyorsunuz siz.
benim ailemde bağrış çağrış olmaz -- ha çok eskide oluyordu ama son yıllarda öyle bir durum yok çok şükürEvet anneyim. Gözlemim de bu valla. Bizim evde küfür olmaz. Çocuğumda da küfür duymadım. Ben öfkelenince ayh diye bağırır odayı terk ederdim. Oğlum birebir bu şekilde sinirlenmeye başlayınca tavır değişikliğine gitmek zorunda kaldım.
Ev içinde gördükleriyle şekilleniyorlar.
Küfür şiddet görmeyen çocuk öyle davranmaz.
benim de aklımdan bu geçtiMizofoni olabilir mi? Yani siz zıtlaşma, saygısızlık zannediyorsunuz belki gerçekten çok rahatsız oluyor.
Bu yoruma çoğunlukla katılmakla beraber şöyle bir farklılık söylemek istiyorum. Kızım 6. Sınır oğlum 2. Sınıf. Evden çıkana kadar yüzde yüz bunu savunabilirdim :) ama artık sosyal ortamda duydukları şeyler olabiliyor. Bazılarını havalı olmak için (!) kullanabiliyorlar.Evet anneyim. Gözlemim de bu valla. Bizim evde küfür olmaz. Çocuğumda da küfür duymadım. Ben öfkelenince ayh diye bağırır odayı terk ederdim. Oğlum birebir bu şekilde sinirlenmeye başlayınca tavır değişikliğine gitmek zorunda kaldım.
Ev içinde gördükleriyle şekilleniyorlar.
Küfür şiddet görmeyen çocuk öyle davranmaz.
bnm kızımda 7 yasinda ondada sebepsiz sinir hali var kuzenlerimin oğlu vardı onlarda bu yaşlarda agresif hareketleri vardı. Ben onların bu halini gördüğüm için kızımın bu halini takmıyorum dönemsel olabilir dye kendimi sakın tutuyorum :)Yani bilmiyorum normal mi tuhaf mi.
Kızım 8 yaşında çok asi hırçın.
Evde sakız çiğniyemiyorum yemek yiyemiyorum resmen ağız şapirtatmasindan nefret ediyor ki çok dikkat ediyorum.
At o sakızı diye bağırıyor
Damarıma basıyor
Yani hayat gayesi hep anne ile zıt lasma çok üzülüyorum artik
Birde başkalarının yanında bana extra saygısızlık yapıyor
Yani bilmiyorum normal mi tuhaf mi.
Evde sakız çiğniyemiyorum yemek yiyemiyorum resmen ağız şapirtatmasindan nefret ediyor ki çok dikkat ediyorum.
Damarıma basıyor
Eski konulara bakmadım ama konuyu okur okumaz koca kişisinin konu sahibine böyle davrandığı için çocuğun da annesine böyle davrandığını düşünmüştüm.Eski konulara baktım da kocanız size kötü davranıyormuş. Baba size saygısız konulup bağırıp çağırdıkça aile içi iletişimi böyle bir şey sanmış çocuk.
Yani siz o kocayı değiştirmeden, o koca size düzgün davranmadan bu işi çözemezsiniz.
Babası size kötü davranırken çocuktan kibar bir iletişim şekli beklemeyin.
Yani bilmiyorum normal mi tuhaf mi.
Damarıma basıyor
Neyin yetkinliğini sorguluyorsunuz?? Bir konuya yorum yapıp fikrini soran kişinin profilini dinlemek uğraştırıcı olmuyor mu? Sizde olmadığı kadar vardır bende emin olun.Yetkinliğiniz nedir bu konuda?
Ben geçmiş konularınıza baktım yok çünkü öyle bir yetkinlik.
Ben misapfonia hastasıyım.Ben de cignetmem.Yalniz yemek yemekten hoşlanırım.Ya da son ses müzik açarım.uyum sağlayın.Caresi yok.Ben 38 yaşındayım.Biri yanımda inadına sakız çiğnemeye devam etse ya da sapır şupur yemek yese saldirabilrim.Yani bilmiyorum normal mi tuhaf mi.
Damarıma basıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?