Sizin de eşiniz annesine aşık mı?

tugba89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
2
0
86
İzmir
:1no2:BENİM EŞİM ŞUANDA ASKER VE 2 AY KALDI GELMESİNE EŞİM ANNESİ VE ABLASIYLA AŞIKLAR GİBİ MESAJLAŞIYOR ŞUANDA BİRAZCIK RAHATSIZ GENELDE ZATEN HASTA OLDUĞU ZAMAN ÇOK HASSASTIR VE ÇOK SİNİRLİDİR HERŞEYE KIZAR SOHBET EDERSİN EE DERSİN NE EESİ EE DİYİP DURMA DER BAĞIRIR TERSLER AMA ANNESİ VEABLASINA GELİNCE SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİM YOKLUĞUNUZU ŞİMDİ DAHA İİ ANLIYORUM YANIMDA OLMANIZI ÇOK İSTERDİM GİBİLERİNDE VE BUNA BENZER BİRSÜRÜ MESAJLAR FELAN BEN TELEFON AÇTIMMI HI HI GİBİLERİNDEN GEÇİŞTİRİCİ KONUŞMALAR NE YAPICAM BEN YAA SİNİRLERİM ZIPLIYOR KAYNANAMA GELİNCEDE DİLLERE DESTAN UZAKTAN ÇOK İİ ÇOK HOŞ YAKININI BANA SOR ÇOK DEDİKODUCU İKİ GELİNİZ DEDİKODUMUZU YAPIYOR BİRBİRİMİZE ARKAMIZDAN NELER DİYOR BUNLARI ÇIKARDIK MEYDANA İSPATLADIK AMA YİNEDE EŞİM GIK DEMEDİ SENİN KARINA NAMUSUNA ANNEN KALKIP O...... DEMİŞ SEN NASIL SUSARSIN KIZDIĞIMDADA NE YAPAYIM ASAYIMMI DİYOR BİZ HERZAMAN YÜZYÜZE BAKICAZ DİYOR AŞIK RESMEN AİLESİNE YA ASKERDEN GELEYİM AİLEMİ GEZDİRCEM DİYOR YAZIK BEN ASKERDEYKEN GEZEMEDİLER ONLARI ŞURAYA GÖTÜRCEM BURAYA GÖTÜRCEM BEN ANNEMİN SESİNİ DUYMADAN YAPAMAM YÜZÜNÜ GÖRMEDEN YAPAMAM SİZİNDEDE BÖYLE BİR KOCA VAR MI YA? yardım edin ne yapmam lazım off yaaa

seven insan annesine ablasına gösteriyorsa sana da göstermelidir..
aklıma gelen tek şey seni sevmediği bu adamın.kusura bakma..

her insan erkek veya kadın ailesine aşıktır zaten.bende evlensem alemi görmeden sesini duymadan yapamam.sıcak ilişki olmalı bence aileler arasında..bu olmazsa kötü..iyi bakarsak ne güzel sıcak bir aile...ilişkiyi sıcak tut eşin için..onlarla iyice samim ol.kötüsünden bakıncada cayip bir durum bu ya...herhalde eşin abartıyo..

annesini seven erkek baska
annesine baglılık derecesınde tapan erkek baska

eşinin burcu ikizler mi ?
annesıne tapıyor sanaysa tüm sımarıklıgını yapıyor anladıgım kadarıyla,
işin zor parmagında oynatmaya calıs cabala bıdı bıdı etme annesının sana bır hatası olursa affetme
evlıymıssın duzeltmeye bak, her erkek boyle degıl cunku.

çok şükürki annesine düşkün değil benim eşim.sanmaki banada düşkün değil.her tarafı idare ediyor yerine göre

annesine aşık değilde çok tutar çok sayar bi dediğini iki etmez...
canım sonuçta sen elsin seni tutup onları atacak değil,çoğu erkek böyle buna inan...

babasını erken yaşta mı kaybetti?

sizinle erken yaşta zor bir evlilik mi yaptı.

canım tabiki zor bi durum ama sen elsin diye bişey yok çok saçma.. sen onun eşisin hayat arkadaşısın

tabiki de onları düşündüğü kadar senide düşünmeli ama ailesine düşkünlüğü biraz fazla sanırım

ama erkeklerin çoğu ailesine düşkün sadece kimisi aşırı ilgili ayarını yapamıyor..

sende ailesine ilgisini kıskanır gibi değil de onu çok özlediğini geldiğinde onun için düşündüğün

hayalleri filan anlat hafif cilveyle.. askere gitmeden de böylemiydi eşin?

Arkadaşım öncelikle;Lütfen büyük harf kullanmayalım..

Her insan düşkündür ailesine ama
herkesin yeri ve öncelikleri farklı olmalı...
annesidir,ablasıdır ama siz de eşisiniz...
neden size bu şekilde azarlar tarzda konuştuğunu anlayamadım...
acaba zoraki bir evlilik mi diye de düşünmüyor değilim...
bence eşiniz askerden döndükten sonra
ciddi ciddi konuşmanız ve kararlar almanız gerek...
sevgiler...

Sizinde eşiniz annesine aşıkmı?
bu başlık çok yanlış. ne demek aşık.annesini sever.ama aşık kelimesini hiç beğenmedim.

ilk önce her insan biraz annesine asıktır...
ama bu herkes tarafından bilinir ki erkek anneye daha düskündür...
ama sanada aynı derecede hadi daha insaflı olayım ona yakın derecede ilgili olmalıdır...
bence esin askerden gelince konus canım....

Sizinde eşiniz annesine aşıkmı?
bu başlık çok yanlış. ne demek aşık.annesini sever.ama aşık kelimesini hiç beğenmedim.

canım ASK sadece bir erkek bir kadın tarafından yasanılan bi duygu değildir....Ask tabiri anne-oğu baba-kız abi-kardes vs vs yasanır bende abime asık bi insanım mesela....bunu herkeste der bu ask sevginin yoğunluğunu gösterir bitanem....

Eşinizle aranızda bazı problemler olduğunu düşünüyorum. Tamam ailesini sevmesi normal ama size böyle davranması da anormal. Bence iyice düşünün ve askerden gelince konuşun.

Anne,kız kardeş ve siz

biraz kıskançlık mevcut sizde o ayrı eşinizlede iletişiminiz kopmuş hem ailesi size neden öyle çirkin bir cümle kullandı o zaten ayıp birşey

hem şunu bir ayırt edin eş ile yapılan şeyler anneyle yapılmaz annenin verdiginide hiçbir eş veremez ayrı kavramlar hepsinin yeri ayrı
eşiniz bu dengeyi sağlayamıyor bu ortada ama aranızdaki kopukluktan sağlayamıyor kesinlikle
ailesine karsı o akdar baglıyken sizde tam aksine ailesine karsı uzak ve sitemli davranıslar sergiliyor iseniz sizden sogumus ve uzaklasmıs olması aklıma geldi

bana bu kelime hoş gelmiyor.
benimde abim var ama ona aşığım demem. bana göre çok yanlış.

erkek adam öyle kız çocuğu gibi annesine özledimler msjlaşmalar hiç çekilmez acıkçası ,erkekleri birazda bizden ayıran kısmı bu
hadi diyelim öyle ama karısına karşı böyle olması çok kötüü
anlamadım inan hiçbirşey

Erkek kadın eşitliği diye bas bas bağırıyorsunuz sonrada erkek adam böylemi yapar kız gibi diyorsunuz ilginc yani

neden canım erkeğinde annesi değil mi
erkeğinde duyguları yokmu özlediğini belirtemezmi
ben anne olsam oğlum 50 yasınada gelse yeri gelir dizime yatırır saçını okşarım erkek arkadasımda böyle yani hiçte kıskanmıyorum aksine hoşuma bile gidiyor ailesine bağlı erkekten zarar gelmez
ama bu arkadasın kocası eşini aileye sokmamış henüz ondan böyle aile dısı tutuyor

her iki tarafada eşit davrnaması lazım hatta eşini daha çok özlemiş daha çok sevgisini dile getiryor olması lazım bence tabiii annelerimiz çok değerli annesini de arar sevgiisni özlemini dile getirir ama sen eşisin ki erkekler askerde eşleri için çokdaha falza özlem duyarlar .. canım bunu eşinle uygun bi şeklde paylaşıp seni rahatsz eden noktaları söylemen lazım... ama tavsiye sakın karalama yapma ailesinden yana erkekler evlendikten sonra kendi ailesine daha hassas oluyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…