herşeyi en uç kısımdan anlamanız dahada ilginç benceErkek kadın eşitliği diye bas bas bağırıyorsunuz sonrada erkek adam böylemi yapar kız gibi diyorsunuz ilginc yani
neden canım erkeğinde annesi değil mi
erkeğinde duyguları yokmu özlediğini belirtemezmi
ben anne olsam oğlum 50 yasınada gelse yeri gelir dizime yatırır saçını okşarım erkek arkadasımda böyle yani hiçte kıskanmıyorum aksine hoşuma bile gidiyor ailesine bağlı erkekten zarar gelmez
ama bu arkadasın kocası eşini aileye sokmamış henüz ondan böyle aile dısı tutuyor
herşeyi en uç kısımdan anlamanız dahada ilginç bence
erkekler yapı itibariyle biz kadınlara göre daha sertler duruşları böyle istinslar yokmu elbette var arkadaşın eşi gibi
ben demedim onun annesi değil özlediğini belirmetez diye birşeyler
tabi özler annesi ama aşık derecesinde msjlaşmalar benim biraz garibime gitti çünkü erkeler duygusallıktan hoşlanmazlar..ama dediğin gibi daha eşini aileye sokamamışş
eşi o aileye sonradan girmiş onu alıştırması daha da ilgi göstermesi üstelik askerdeyken çok fazla özlemesi gerekirdi..
ben bazen edepsizlik yapıp soruyorum en çok kimi seviyosun gibilerinden tabiki seni diyo...
allah aşkına konuları istediğiniz en uç kısmlara çekmeyin benim öyle bir durumum yok yani ailesini silmiş beni tercih etmiş ve benim bu durumdan memnun olma gibi bir durumum yok.. sorunun doğru olmadığını ben yazdım zaten edepsizlik yapıp soruyorum dedim... arkadaş srumuş bende cevaplıyorum...siz başka yerlere çekin muhalefetlik yapın diye değil
bu çok güzel birşeymi..
Bence erkek ikisinide ayırabiliyorsa erkektir..
annenin yeri ayrı eşin ayrı olmalı...
ikisinide birbirine karıştırmamalı...
şöyle düşünelim.. Çocugunuz olsa 9 ay karnında taşısanız.. gece uykulardan uyanıp yedirdiginiz uğruna ne fedakarlıklar ettiğniiz oğlunuz evlenince eşine seni annemden çok seviyorum dese... aynen böyle mutlu olurmusunuz?
eşe böyle bir soru yanlış benim fikrim...
yok yav benim kociş bi bana aşık o kadar annesi de nereden çıktı
annesi kocişinin anneannesinden çıkmıştır muhakkak:sm_confused:ama senin kocişte annesinden çıktı sositososito işte bu noktada anneside olaya dahil oluyorböyle oluncada "yok" gibi davranamıyorsun..aksi taktirde "bi bana aşık"dediğin kocişinde olmayacaktı :dilcikar: yaşasın annelerine aşık koçişler!! :asigim: alkisalkisalkis alkisalkisalkis :roflol: :roflol:
:1no2:BENİM EŞİM ŞUANDA ASKER VE 2 AY KALDI GELMESİNE EŞİM ANNESİ VE ABLASIYLA AŞIKLAR GİBİ MESAJLAŞIYOR ŞUANDA BİRAZCIK RAHATSIZ GENELDE ZATEN HASTA OLDUĞU ZAMAN ÇOK HASSASTIR VE ÇOK SİNİRLİDİR HERŞEYE KIZAR SOHBET EDERSİN EE DERSİN NE EESİ EE DİYİP DURMA DER BAĞIRIR TERSLER AMA ANNESİ VEABLASINA GELİNCE SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİM YOKLUĞUNUZU ŞİMDİ DAHA İİ ANLIYORUM YANIMDA OLMANIZI ÇOK İSTERDİM GİBİLERİNDE VE BUNA BENZER BİRSÜRÜ MESAJLAR FELAN BEN TELEFON AÇTIMMI HI HI GİBİLERİNDEN GEÇİŞTİRİCİ KONUŞMALAR NE YAPICAM BEN YAA SİNİRLERİM ZIPLIYOR KAYNANAMA GELİNCEDE DİLLERE DESTAN UZAKTAN ÇOK İİ ÇOK HOŞ YAKININI BANA SOR ÇOK DEDİKODUCU İKİ GELİNİZ DEDİKODUMUZU YAPIYOR BİRBİRİMİZE ARKAMIZDAN NELER DİYOR BUNLARI ÇIKARDIK MEYDANA İSPATLADIK AMA YİNEDE EŞİM GIK DEMEDİ SENİN KARINA NAMUSUNA ANNEN KALKIP O...... DEMİŞ SEN NASIL SUSARSIN KIZDIĞIMDADA NE YAPAYIM ASAYIMMI DİYOR BİZ HERZAMAN YÜZYÜZE BAKICAZ DİYOR AŞIK RESMEN AİLESİNE YA ASKERDEN GELEYİM AİLEMİ GEZDİRCEM DİYOR YAZIK BEN ASKERDEYKEN GEZEMEDİLER ONLARI ŞURAYA GÖTÜRCEM BURAYA GÖTÜRCEM BEN ANNEMİN SESİNİ DUYMADAN YAPAMAM YÜZÜNÜ GÖRMEDEN YAPAMAM SİZİNDEDE BÖYLE BİR KOCA VAR MI YA? yardım edin ne yapmam lazım off yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?