Sizin de eşiniz annesine aşık mı?

ailesine öyle davranıyor size farklı davranıyorsa bence size sevgisi yoktur eşinizin..allah yardım etsin..

Bir erkek annesi ve esi arasindaki dengeyi tutamiyorsa...ya esinden olur yada annesinden...

Annesini gözden cikaramicagina göre bu durumda tabiri caizse kaybeden cogunlukla esler olur....

Sogukkanli davran arkadasim...esinle konusman lazim...Annesi ile senin aranda Secim yapmasi icin degil...Dengeyi tutabilmesi icin..

Sevgilerimle

herşeyi en uç kısımdan anlamanız dahada ilginç bence
erkekler yapı itibariyle biz kadınlara göre daha sertler duruşları böyle istinslar yokmu elbette var arkadaşın eşi gibi
ben demedim onun annesi değil özlediğini belirmetez diye birşeyler
tabi özler annesi ama aşık derecesinde msjlaşmalar benim biraz garibime gitti çünkü erkeler duygusallıktan hoşlanmazlar..ama dediğin gibi daha eşini aileye sokamamışş
eşi o aileye sonradan girmiş onu alıştırması daha da ilgi göstermesi üstelik askerdeyken çok fazla özlemesi gerekirdi..

ben eşinin yaptıgını onaylamıyorum zaten karşılıklı kopukluk var sogukluk var belliki ama erkeklerde duygusal olabiliyor buradaki tek sorun eşiyle aralarındaki kopukluk bu belkide bayandan kaynaklanıyordur yoksa böyle duygusal bir erkek eşini sevse onada aynı ilgiyi gösterir bence

ben bazen edepsizlik yapıp soruyorum en çok kimi seviyosun gibilerinden tabiki seni diyo...

bu çok güzel birşeymi..
Bence erkek ikisinide ayırabiliyorsa erkektir..
annenin yeri ayrı eşin ayrı olmalı...
ikisinide birbirine karıştırmamalı...
şöyle düşünelim.. Çocugunuz olsa 9 ay karnında taşısanız.. gece uykulardan uyanıp yedirdiginiz uğruna ne fedakarlıklar ettiğniiz oğlunuz evlenince eşine seni annemden çok seviyorum dese... aynen böyle mutlu olurmusunuz?

eşe böyle bir soru yanlış benim fikrim...

Kesin ewlenmeden önce annesi ona,sen ewlenince bizi unutursun,aramassın,sormassın falan demiştir..

Bu beyfendide ewlendiğinde annesine,bak ben sizi hala seviyorum,eşimdende çok seviyorum gösterisi yapıodur..

Ben bu tarz vakaların ewlenmeden önce hep aile dolduruşuna geldiğini düşünüyorum..

ben arkadasları hakkında bile böyle bir soru sormam onlar mı ben mi yada onları mı seviyorsun beni mi diye çünkü bilirim ki kulvarlarımız farklı onun yüreğünde beynindeki yerlerimiz apayrı benim verdigimi yasattıgım hissi onlar yaşatamaz onlarınkinide ben bunu ayırt edebiliyorum
arkadaslarıyla kıyaslamazken ailesiyle asla ailesiylede demeyim annesiyle kardesiyle vs diyim çünkü onun aile kapsamının içinde bende yer alıyorum eğer ki yer almıyorsam bende onu çıkartırım...

o sebeplen asla ona böyle birşey sormak çok yalnıs bence....

allah aşkına konuları istediğiniz en uç kısmlara çekmeyin benim öyle bir durumum yok yani ailesini silmiş beni tercih etmiş ve benim bu durumdan memnun olma gibi bir durumum yok.. sorunun doğru olmadığını ben yazdım zaten edepsizlik yapıp soruyorum dedim... arkadaş srumuş bende cevaplıyorum...siz başka yerlere çekin muhalefetlik yapın diye değil
benim bir çocuğum yok ilerde olursa karısını çok severse benden çok severse herlade memnun olurum benim sorunm yok kayinvalidem öle bana düşkün olmasından çok memnun oğlundan şikayetçi değil... oğlunun arayı bulmaması gibi sorun yok zaten arayıda buluyr sen ne dedin anlamıyorum istediğin yere çekme arkadaşın bir derdi var sana bana çekersek onun topiğinin özelliği kalmaz sana açıklama yapmak zorunda olduğum için kendimi anlattım :icecream:

işde bu erkek milletinde hiç orta karar yok ya çok ya hiç
benim eşim elbette annesini seviyor ama iki gün üst üste
yemeğe kalalım bana etmediğini bırakmaz ben evimde olmak istiyorum
seninle olmak istiyorum vs açar azını yumar gözünü.
bu ailesini sevmediğini göstermez ama evini eşini çok sevdiğini gösterir
askerkende hep beni arardı ama annesinide arardı denge kurmak şart bu işlerde
hele ablasından hiç bahsetmiyorum evlenmiş gitmiş görsede oluyor görmesede.
canım allah sana kolaylık versin nasıl davranılır bilmem işde benimde yaşadıklarım bu.

Konu hangi tarafın en çok sevildiği değil bence (ki bir insanın anne ve babasını sevmesi benim için evlilikte aranılacak özelliklerden biridir. Anne babasını seven insandan kötülük gelmez) Burada arkadaşla eşi arasında bize anlatılmayan bazı sorunlar olduğunu sanıyorum. Çünkü bir erkek karısından uzak olup, karısına nasıl soğuk olabilir bu kadar anlamıyorum. Dediğim gibi arada olan bir şeyler var.

ben dıorum da kımse ınanmıo bu erkek mılletının ne elının ne dılının ne ılgısının alakasının hıc bıseyının ayarı yok kardesım valla.haaa ıstısnalar vardır tabıı muhakkak ama genelı bozacak durumda degıl kı.herkes aılesını sever sayar kı dogrusuda bu olmalı ama abartılmamalı.ıste ayarda tamda burda gırıo devreye sanırsam.bı yerde es bı yerde aıle dengeyı kurmak lazım ne olursa olsun.bence konusmalısın belkı davranıslarıyla alakalı ayarlamayı yaptırabılırsın.gercı zor ama.kolay gelsın

canım anlattığına bakılırsa ailesi senden önce geliyor, tamam ailede önemli ama seni baya ihmal ettiği ortada seven insan bunları yapamaz diye düşünüyorum sana davranışları hiç hoş değil yani. Bu kadar ailesine aşıksa madem hiç evlenmeseydi ailesiyle yaşasaydı. Evliliğinde gerektirdiği sorumluluklar vardır imzayı atmakla olmuyor.

tabiki ailesine önem verecek. ailesine sırt ceviren.eşiyle kurdugu aileye hiiiiiç sahip cıkamaz derim ben hep. Ama seninki abarmıs.
sizin kocanız da demişsin bişi takıldı!
da derken o senin kocan mı?? bekar profilin ama.
bekarsan eger aile kavramı ile ilgili derinlemesine muhabbet etmeden.sorun teskil edicek seyleri çözümlemeden sakın evlilik yapma.

yok yav benim kociş bi bana aşık o kadar annesi de nereden çıktı

annesi kocişinin anneannesinden çıkmıştır muhakkak:sm_confused:ama senin kocişte annesinden çıktı sositososito işte bu noktada anneside olaya dahil oluyor böyle oluncada "yok" gibi davranamıyorsun..aksi taktirde "bi bana aşık"dediğin kocişinde olmayacaktı :dilcikar: yaşasın annelerine aşık koçişler!! :asigim: alkisalkisalkis alkisalkisalkis :roflol: :roflol:

Annenın yerı başkadır eşin yerı başkadır.Size demıyormu,karıcım senı cok ozledım,sarılmayı,öpmeyı ozledım,canımsın,cicimsin.. fılan.?

Sana nispet yapar gıbı konusması cok yanlış,gelınce anasının evınde kalsın barı,cok özlemiş madem

Erkek anneyıde sevcek mutlaka,onun yerı apayrı.Ama ınsan karısınada ıkı güzel laf etmelı,senıde özledım demeli,bensiz sıkıldın,gelıyım guzel vakıt gecırırız demeli... Hep anne hep anne olup eşi dışlamak olmas ki :sm_confused:

tıpkı benım abım gibi bence güzel bırsey bende oğlumun benımle boyle olmasını ısterım ama aynı zamanda esınede sevgısını saygısını gösterecek...

bence esının huyuna gıt aılesıyle cok ıyı cok samımı ol ne yaparsan yap aılesınden sogumayacaktır kendı abımden bılıyorum....

yok canım benim eşim bana ve kızına aşık :asigim:
annesine değil
tabiki annesinide çok sever sayar herkes olduğu gibi
ama senin eşin gibi değil seninki çok abartmış :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…