meraba kızlar beni yazılarımdan bilenler bilir.ben 7 aylık evliyim ve eşimle sürekli bi didişme halindeyiz.bi türlü yoluna koyamadık bazı şeyleri.dün pazardı evdeydik.yiğenim hastalanmıştı ve ziyaretine gidelim dedim.tel et dedi.olmaz gidelim dedim.hayır dedi.bende sinirlendim benden önce düşün bazı şeyleri senin demen gerekir ben diyorum gitmiyorsun diye kavga ettik.sorumsuz dedim ona evlilik sadece yatbmakla kalkmakla olmaz dedim.herşeyimi paylaşmalısın dedim benimle.neyse uzatmim iş büyüdü.o bana ben ona derken ben dahada sinirlenip üstümü giyim ben gidiyorum dedim.oda git gelme bu iş burda bitsin dedi.bende biterse bitsin evlilik için fedakarlık etmeye değişmeye niyetin yoksa benimde yapacak bişeyim yok dedim.ben kendim gitmek istedim bırakmadı.babanı ara gelsin alsın dedi.yok dedim ben gidicem.bırakmadı.ağlama krizlerine girdim bi şekilde beni yatıştırdı.neyse sakinleştim kaldım öyle ama içimdedki herşeyi döktüm.sonunda özür diledi.beni söz dinlememekle suçluyor ve benim sözüm geçecek diye diretiyor.ayrıcada ailemlede görüşmelerim kısıtlı.of of herşey herşey çok kötü dayanamıyorum artık ben bu baskılara bana bi akıl verin napim ben ya.:çok üzgünüm:
Hiç kimse benim ailemle görüşmelerimde kısıtlama yapamaz , ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz ailenize yada eşinizin ailesiyle ilişkileriniz nasıl bunları sorgulamalısınız hayatta birtek değişmeyen insanın anne babasıdır bunu unutmayın
Haftada bir görüşmek normal değil mi?
Siz ne sıklıkta gitmek istiyorsunuz ki?
şuan daha yeni olduğunuz için bir oryantasyon sürecindesiniz..bu sürecte saygıyı asla elden bırakmamak gerekir..zaten nazz81 arkadasımın da dedigi gibi ilk aylar hatta ilk 1 yıl sorun olabiliyo..ama sonra düzelecektir..sende biraz alttan almalıısın..haftada 1 bence normal , ayda 1 ancak ailesine gidenleri tanıyorum...umarım hep mutlu olursun..
ya arkadaşım 1 gidersin hafta gelir 2 gidersin nedir bu dayatma böyle ben anlatamıyrumki derdimi.hastalık olur misafir olur gidersin görmeye haftada bir diye şartmı olur allah aşkına
canım eşim babası olmadığı için her gün annesine gider onlarladır.bende ona iştirak ederim.şimdilerde haftada 2 yada 3 defa gidiyorum kayınvalideme.haftada birde bize gidiyoırum ama bi akşamda beraber gidelim dimi ne olacak ben bunu kabul edemiyorum.:çok üzgünüm:
Tabiki dayatma olmaz, ben onu demek istemedim.
Özel durumlarda üç de olur beş de olur elbette fark etmez.
Hani bazı insan vardır ya hergün hergün gitmek ister, durum öyle mi, ondan sordum.
Ama normal şartlar altında haftada bir bana göre normaldir mesela.
Ama kalkıp da bu tip hastalıkta, sağlıkta vs. bile yok olmaz derse elbette eşiniz yüzde yüz haksız.
eşiniz annesinden çıkmıyor nerdeyse ama sizi göndermek istemiyor sizde onu göndermeyin söyleyin sende gitme diyin azıcık sözünüzü dinletmeye bakın
meraba kızlar beni yazılarımdan bilenler bilir.ben 7 aylık evliyim ve eşimle sürekli bi didişme halindeyiz.bi türlü yoluna koyamadık bazı şeyleri.dün pazardı evdeydik.yiğenim hastalanmıştı ve ziyaretine gidelim dedim.tel et dedi.olmaz gidelim dedim.hayır dedi.bende sinirlendim benden önce düşün bazı şeyleri senin demen gerekir ben diyorum gitmiyorsun diye kavga ettik.sorumsuz dedim ona evlilik sadece yatbmakla kalkmakla olmaz dedim.herşeyimi paylaşmalısın dedim benimle.neyse uzatmim iş büyüdü.o bana ben ona derken ben dahada sinirlenip üstümü giyim ben gidiyorum dedim.oda git gelme bu iş burda bitsin dedi.bende biterse bitsin evlilik için fedakarlık etmeye değişmeye niyetin yoksa benimde yapacak bişeyim yok dedim.ben kendim gitmek istedim bırakmadı.babanı ara gelsin alsın dedi.yok dedim ben gidicem.bırakmadı.ağlama krizlerine girdim bi şekilde beni yatıştırdı.neyse sakinleştim kaldım öyle ama içimdedki herşeyi döktüm.sonunda özür diledi.beni söz dinlememekle suçluyor ve benim sözüm geçecek diye diretiyor.ayrıcada ailemlede görüşmelerim kısıtlı.of of herşey herşey çok kötü dayanamıyorum artık ben bu baskılara bana bi akıl verin napim ben ya.:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?