Siz bu adamı hiç sevmemişsiniz arkadaşım..
Ne yapsa batar,ne söylese kötü olur..
niyemi el oğlu?benim her türlü fedakarlığıma saygıma sevgime rağmen bu tüm ailesine böyle.en ufak bir tartışmada nankorluk edip hiç bişe yapmamış bir eş konumunda olduğum için.ben buna nankorluk derim ve bunu kendi tarafımdan birileri yapsa irtibatı keserim.benim canımı o vermediki bu kadar yıpratmaya hakkı yok.:çok üzgünüm:
dini inancım çoktur.allaha innacım sonsuz.allah benden sonra birine itaat etmeniz gerekseydi bu eşiniz olurdu buyurmuştur.herşeyin çok fazla bilincindeyim.eşim dinine çok bağlı değildir.bu arada 7 aylık evliyim ve çocuğum yok.allah aynı zamanda eşlerede büyük vazifeler bildirmiştir.ben ona onun ailesine onun evine gitmiş bir misafirim.misafir bu şekildemi karşılanır.bana karşı şiddeti yok.fakat bu dayatmaları beni çileden çıkardı.söüzünü tabiki dinliycem o benim eşim.ama ben erkeğim sadece benim sözüm geçer ben değil sen benim istediklerimi yapacaksın dediği yerde ipler kopar.bunlar karşılıklı vazifeler.ben yaptığımda ondanda beklerim.göremessemde böyle büyürde büyür maalesef.inş anlatabiliyorumdur derdimi.
dini inancım çoktur.allaha innacım sonsuz.allah benden sonra birine itaat etmeniz gerekseydi bu eşiniz olurdu buyurmuştur.herşeyin çok fazla bilincindeyim.eşim dinine çok bağlı değildir.bu arada 7 aylık evliyim ve çocuğum yok.allah aynı zamanda eşlerede büyük vazifeler bildirmiştir.ben ona onun ailesine onun evine gitmiş bir misafirim.misafir bu şekildemi karşılanır.bana karşı şiddeti yok.fakat bu dayatmaları beni çileden çıkardı.söüzünü tabiki dinliycem o benim eşim.ama ben erkeğim sadece benim sözüm geçer ben değil sen benim istediklerimi yapacaksın dediği yerde ipler kopar.bunlar karşılıklı vazifeler.ben yaptığımda ondanda beklerim.göremessemde böyle büyürde büyür maalesef.inş anlatabiliyorumdur derdimi.
Canim tabiki de esinin senin canini yipratmaya hakki yokk ...
Hatta hic kimsenin buna hakki yok .. Bizi doguran annelerimiz dahi olsaa ...
Ama sunu söylemen yanlis canim ...
Artik esin el oglu degill .. Senin kocann ... Belki cocuklarinin babasiii ..
Bilmiyorum cocugun var mi ?
Olsaydi arada o da huzursuz olurdu .. Ki varsa mutlaka o da bu kavgalardan etkileniyordurr ...
Canim esini kendinden bir parca görmedikce o da sana ve ailene uzak duracaktir ..
Bilmiyorum ya ben mi sadece böyle düsünüyorum yoksa benim gibi düsünenler de var mi ?
Ben esimi dünyadaki tüm insanlara tercih ederim ..
Onun mutlulugu benim icin esastir ..
Tabiki de annem ve babam bende sonsuz emegi olan muhterem varliklarr ..
Onlari da cok seviyorum ama ..
Esimle mutsuz olmam basta onlari üzerr .. Basta onlar tepki verir bana eger esimle kavgaliysam ...
Basta onlar azarlar ,kizarrlar ...
Hayatimin merkezinde esim varr .. O benim merkezimken hersey o kadar yolunda güzel kii ?
Dini inancin hangi düzeyde bilmiyorum ama ...
Sana Peygamber efendimiz döneminde yasanmis bir olayi anlatmak istiyorum ...
Peygamberimizin zamaninda bir kadinin esi uzak bir yola ticaret icin gitmistir ..
Ve giderken evden kendisi dönünceye dek cikmamasini istemistir ..
Kadinin babasi aniden rahatsizlanir ve kadina haberi gelir ..
Cok üzülen kadincagiz ne yapacagini sasirir ..
Kocasi ona evden cikma demistir ama babasi ölüm dösegindedir ..
Kadin ALLAha siginarak dua eder ve evde beklemeye karar verir ..
Babasi esi döndügünde coktan vefat etmistir ve onu son kez göremeyen kadin cok üzlümüstürr ..
Durumu Peygamber efendimizle paylasmak icin huzuruna gider ..
Peygambeimize günahkar bir evlat olup olmadigini sorar ..
Peygamberimiz bilakis kadinin bu davranisindan dolayi ALLAHu Tealanin razi oldugunu ve babasini ahirette mükafatlandirdigini söylerr ..
O kadin orada sevincle gözyaslarina bogulur ..
Esiyle zaten kavgali olan arkadasimiza biraz daha ic acici , arabulucu seyler söylememiz gerekmez mii ?
Daha cok kiskirtici , doldurucu laflar olayi daha cok körüklerr ...
Bence her ne olursa olsun hayatta hic kimse esin yerini tutmazz ...
Anne - baba tabiki de önemlidir ama bir yerden sonra onlarda her fani gibi bu dünyadan göceceklerdirr ...
Iste o zaman yanimizda kalacak olan tek kisi hayat arkadasimizdirr ...
Kimseciklerden fayda yok ...
ya ben de 7 aylık evliyim,ne eşim ailesiyle haftada bir görüşür ne de ben(zaten anne babam ank.ta değiller ama abimlerle de öyle herhafta görüşmeyiz)bence eşin evet biraz abartmış olabilir tartışmada sözlerini vs..ama sen de haksızsın gibi geldi bana.artık sen bi aile kurdun anne babana 2 günde bir gidilmezki.benim kocamın ailesi ankarada ve herhafta hadi anneme gidelim dese vallahi kavga çıkar.eee biraz hak vermek lazım eşine.
Esiyle zaten kavgali olan arkadasimiza biraz daha ic acici , arabulucu seyler söylememiz gerekmez mii ?
Daha cok kiskirtici , doldurucu laflar olayi daha cok körüklerr ...
Bence her ne olursa olsun hayatta hic kimse esin yerini tutmazz ...
Anne - baba tabiki de önemlidir ama bir yerden sonra onlarda her fani gibi bu dünyadan göceceklerdirr ...
Iste o zaman yanimizda kalacak olan tek kisi hayat arkadasimizdirr ...
Kimseciklerden fayda yok ...
ben kölelik kalktı sanıyordum yahu, burada bazı okuduklarımı görünce acaba geri mi geldi diye düşündüm,,,
aileme gitmeyeceğim, kalbimde yaşıyorlar diyeceğim bik bik bik bi... eşimle aramızdaki sevgi ve saygı ille de böyle kişilikten ödün vermeme bağlıysa vay benim evliliğime derim, o zaman endişelenirim ben evliliğim için asıl... eşim için benim mutluluğumun öneminin kalmadığını düşünürüm...
jelibon, aileni görmek senin en temel hakkındır, bunu münasip yollarla eşine anlatmaya çalış, merak etme evliliği sürdürmeye niyeti varsa, seni seviyorsa sesini çıkarmayacaktır...
ama bir söz vardır a tenzih ederek söylüyorum hepinizi, ben eşek olursam, semer vuran çok olur...
ben kölelik kalktı sanıyordum yahu, burada bazı okuduklarımı görünce acaba geri mi geldi diye düşündüm,,,
aileme gitmeyeceğim, kalbimde yaşıyorlar diyeceğim bik bik bik bi... eşimle aramızdaki sevgi ve saygı ille de böyle kişilikten ödün vermeme bağlıysa vay benim evliliğime derim, o zaman endişelenirim ben evliliğim için asıl... eşim için benim mutluluğumun öneminin kalmadığını düşünürüm...
jelibon, aileni görmek senin en temel hakkındır, bunu münasip yollarla eşine anlatmaya çalış, merak etme evliliği sürdürmeye niyeti varsa, seni seviyorsa sesini çıkarmayacaktır...
ama bir söz vardır a tenzih ederek söylüyorum hepinizi, ben eşek olursam, semer vuran çok olur...
kesin yaş sırasıyla oluyor yani sanırım bu dünyadan göçme hali sizin deyişinizle...
dilerim çocuklarınız da evlendiklerinde aaaa anne ben evlendim, hayatta kimse eşimin yerini tutamaz demez size...
Canım biliyorsun ki her zaman anne baba (bizden yaşlılar diye ölmüyor)..
Eşimiz bizden önce öbür tarafa giderse ne olacak..CADIARZU
Yanımızda kalacak olan kişi ailemiz olacak değil mi??
Asla evlendim artık bir yuvam var diye ailemi arka plana atamam..
Ben ailemden böyle gördümm...:1closedeyes:
iste bu iste bu mukemmelsinalkisalkisalkisalkisalkisalkisherseyi ozetlemissin.
bazi kadinlari anlamak mumkun degil.
kocalarini ilah ilan edicekler yakinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?