bence problem hiç çıkmaya da bilirdi. tel. et demiş. siz neden hayır diyorsunuz? tamam hayatım deyip telefon etseniz ona göre gitseniz daha hoş olmaz mı? sonuçta yakınım diye düşünüyorsunuzdur ama eşler kendilerini yabancı hisseder başlarda. bende teyzeme hatta anneme gidelim desek tel. ederiz. aynen onun ailesinede.
siz evliliği rekabet haline getirmişsiniz. senin dediğin olacak benim dediğim olacak. sakin olun öncelikle o birşey diyorsa fikrine önem verin aynı şeyi sizde bekleyin. eşime birşey dediğimde olumsuz cvp vermez ama yarın gideriz yada bakarız gibi bir cvpsa peki hayatım ben ev işi yapayım der kalkarım o da tepkimi anlar kıyamaz. iş inatlaşmayada girmez. bende yeni evliyim sizi anlıyorum. ilişkinin oturması aile olmak pekişmek zaman istiyor.
annesinin başında olcakmış dulmuş.babaları yokmuş başlarında o her gün gitcekmiş.söylemekle adam olmuyor be güzelim.
Fındık Kabuğunu doldurmuyacak Şeyler bunlar.
Zamanla yoluna oturacaktır
Ama bu zaman zarfındqa ise çok taviz verme derim.
Aileni eşine ezdirme lütfen...Gitmen gerekiyor ise gitmeliyim de.
Ama kavgacı şekilde direterek söyleme cnm
anlıyorum ama benimde bi annemle babam var bende gitmek görmek ihtiyaçlarını karşılamak istiyorum diyin ama kavga olarak değilde oturup neden böyle yapıyoruz diye konuşmayı deneseniz bide bir günlük tutun biraz duygu sömürüsü yapın günlükte ve onun göreceği yerlere koyun yazarkende okumasını istemiyormuş gibi gördüğünde saklayın merak edip okuyacaktır ilk dediğim olmassa bunu deneyin benim küçük halamın en iyi taktiğidir bu[
her zaman ağlıyorum her zaman güzel bi dillede söylüyorum kavga en son çare.üzülüyorum.görmüyormu gözleri.biliyorum zor ama alışmalısın diyor başkada bişe demiyor.yok ben şunu anladım içinde merhamet yoksa adamın içinden gelmiyorsa ben ne yapsamda nafile.yaptığımın ettiğiminde kıymetini bilmeyip nankorluk ediyor el oğlu.
canım konuştuk olmuyor olmuyor.haftada bir gitceksin diyor.aptalca saçma sapan bişe ben artık kafayı yiycem diycek bişe bulamıyorum bu adama.geriye ya katlanmak kalıyor bana yada bırakmak .
Bu olayda eşin suçlu ama daha önceki konularından anladığım kadarıyla sende ilk fırsatta ailenin yanına gidiyorsun..
Adam bence bıkmış biraz,aile olamamışsınız daha..
Birlikte hareket edemiyorsunuz..
Zamanla düzelir diye düşünüyorum.
Canim tartismaniz cok basit bir olaydan meydana gelmis ...
Aslinda telefon acalim öyle gidelim demek istemis esin .. Hakli olarakk ..
Ben de en yakinda bir yere dahi gidecek olsam habersiz BASKIN yapar gibi gitmekten hoslanmiyorum ..
Her ne kadar sizinkisi hasta ziyareti dahi olsa haber vermek gerekli diye düsünüyorum ....
Canim ben yurt disinda yasiyorum ve ailemden cok uzagim .. Onlar TR´deler ..
Tabiki cok güzel birseydir insanin dilegidinde ailesiyle birarada olmasi ...
Evlendikten sonra hele bizlere bir misafir gibi daha candan yaklasir ailemizz ..
Bu da bizim haliyle daha cok hosumuza gider ...
Ama belki calisan bir bayansin bilmiyorum ..
Ve esin seninle zaman gecirmek istiyordur ..
Kendini onun yarine koyacak olursan sen de ona hak verirsin ..
Sürekli esin kendi ailesine gitmek istese , onlarla icice olsaniz sen ne düsünürdün ?
Bence de her kavgada , her SIKISTIGINda aileni arkana almamalisin JELIBONcugum ..
Esinle , ki bir ömür mutlu olmak icin evlendiysen problemlerinizi disardan birilerini dahil ederek degil de , kendiniz oturup konusarak cözmelisinizz ...
Bütün insanlar gibi ben de , sen de hep istediklerimiz istedigimiz anda gerceklessin derizz ...
Bazen sabirsizlik ederizz ..
Ben 10 yillik evliyim ve acele yaptigim bütün islerden , sabirsiz davranislarimin hepsinden bir sekilde hep pismanlik duydum ..
Esimin dedigi yere tabiri caizse TIPI$ TIPI$ geldim ..
Biz bayanlar cok fevri davranislar sergiliyoruzz ...
Herseye duygusal yönden bakiyoruzz ..
Ve coooookkk hatalar yapiyoruzz ..
Erkeklerin daha mantikli düsündüklerine 10 sene sonra kendi öz irademle karar vermis bulunmaktayimm ..
Lütfen arkadasim .. Evliligimizin kiymetini bilelim ..
Yuvalarimiz bir hic ugrana , sudan sebeler yüzünden yikilma asamasina gelmesin ... :1no2:
canım hafta 1 tamam normal.önceden haftada bir gün kendim giderdim hafta sonu pazarda ikimiz giderdik ama surat hep 5 karıştı.gel zaman git zaman bi tartıştık artık hafta sonları yok ben evimde geçirmek istiyorum dedi.şimdilerde öyle pazar günü hep evdeyiz yada geziyoruz vs..bunada tamam.ama bi akşamda desinki hadi bugün annemlere gdelim (yani benim annem) yok adam hep kendi tarafında ben demeden arayıpta bi hatır bile sormuyor ya.sinek küçük ama mide bulandırır takıyorum işte.sonrada patlat kavgayı.uzlaşmacı uyumlu deilsin diyorum höt zötle bana emir vermesi beni delirtiyor.
ailenle ilgili ödün verme canım
yoksa arkası gelmez
kesinlikle kesin tavrını koy istediğim zaman görüşeceğim diye
.ben çalışıyorum pazar günlerim bo ve aileme o günlerde gidebiliyorduk beraber gidiyorduk ama surat 5 karış hep tartışmayla.bayramdan önce bi tartıştık ayrılmaya kadar geldik 6 aylık evliyiz bu arada.sebepse hafta içi bir gün git ailene fırsat yarat kendine.hafta sonu pazar günü gitmiyceksin haftada bi gün gitceksin dedi ve kestirip attı.babama söyledi arayıp babamda bana öle istiyorsa öyle yap kızım dedi.şimdi hafta içi bi gün kendim gidiyorum beraber gidelim dediğimde bahaneler uyduruyor.ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ben zamana bıraktım düzelcek die umutla beklyorum.fakat düzelmesse bu pskolojik ve saşma baskıyı ne kadar daha çekerim bilemiyorum..
peki o neden bunların bilincinde değil.ya ben yiğenim hastaymış ziyertine gidlir diyorum.onun söylediği cevaba bir bakın benim annem her gün hasta.bende dedimki sen hastasın kafadan hastasın onla bunun ne alakası var git annenin başında bekle o zaman dedim.böyle bir mantık olabilirmi ya saçmalığa bak.bazen diyorumki ben bu aptalla niye evlendim.yok canım en büyük kabahat benim öyleki onunla evlendim ya işte bu en büyük hataydı.
.bazen diyorumki ben bu aptalla niye evlendim.yok canım en büyük kabahat benim öyleki onunla evlendim ya işte bu en büyük hataydı.
Niye "El Oğlu" ki eşiniz..
Görücü usulü bi evlilikmiş galiba,yoksa bu kadar sert olamazsınız.
Ben başka bir konunuzu biliyorum pazar günü ailenize gitmenizle ilgili..
Adam kafayı takmış,siz ısrar ettikçe,o inat ediyor.
Çalışan bir kadın tek tatil gününde ailesine gidiyorsa ben bunda gariplik görürüm.
Yada ben ana kuzusu değilim bilmiyorum,evlilik aileyi reddetmek değil elbette.
ama yuvasına,kocasına,karısına ait olmalı bir eş öyle düşünüyorum.
bu konuda eşiniz tamamiyle haklı mesela.. bence tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?