- 23 Ocak 2018
- 17
- 13
- 18
- Konu Sahibi Hemsireomur
-
ben de bilmiyorum insanların ne düşündüklerini Aslında önemsemeyen biriyim ancak Düğünümde farklı bir yerden gelmişim gibi bakmalarını da istemem :)Konu tam benlik. Bende mor kullanmak istiyorum ama olur mu ki
Koyu bir mavi tercih etmeyi düşünüyorumÇocuksu değil de ağır bir mavi tonu tercih ederseniz güzel olabilir.
Kuşak olmak zorunda mı? Alışınmışın dışına çıkın ve hiç takmayın bence. Ben öyle yapacağım, anlamı çok kötü çünkü.
O zaman kırmızı takacaksınız, adetin olayı o çünkü. Düğün boyunca üstünüzde kalmayacak herhalde rengi çok da önemli değil.Biz de adetleri uyumak gerekiyor o yüzden takmadı zorundayım anlamı kötü ama yine de adetleri tam yapmak istiyorum
Anlami nedirBiz de adetleri uyumak gerekiyor o yüzden takmadı zorundayım anlamı kötü ama yine de adetleri tam yapmak istiyorum
Anlami nedir
O zaman kırmızı takacaksınız, adetin olayı o çünkü. Düğün boyunca üstünüzde kalmayacak herhalde rengi çok da önemli değil.
O zaman kırmızı takacaksınız, adetin olayı o çünkü. Düğün boyunca üstünüzde kalmayacak herhalde rengi çok da önemli değil.
alışılmışın dışı deyince aklıma ilk mor geldi nedense
abisi yada babası bağlar.Anlami nedir
Aksesuar olarak takacaksanız istediğiniz rengi takın ama adetlere önem veriliyorsa niye kırmızı değil mavi ne demek ola ki derler mi?düğün konsepti mavi olacağı için gelinliğimdeki aksesuarları da konsepte uygun seçmek istedim ama galiba haklısınız adetleri Uyuyacaksam kırmızı takmam gerekiyor galiba.
Kuşakla mı duracaksınız düğün boyunca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?