Sizin dertleriniz?

sekerportakalii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
222
0
26
Eskişehir
Benimde olduğu gibi,herkesin illa ki bir derdi vardır diye düşünüyorum. Açıkçası bu dünyada sorunsuz,dertsiz bir insan olduğunu sanmıyorum:) Sizde burada dertlerinizi,kafanıza taktiginiz sorunlarınızı yazabilirsiniz,belki hep beraber çözüm bulabiliriz veya yazarak rahatlayabilirsiniz

yalnızım phufffffffff.. hayırlı evlillik ve eşi geçtim , seveceğim bir erkek olsun sonra terk edip beni üzsün ona bile razıyım. 25 yaşındayım arkadaşlarım evlenirken ben bakıp iç geçiriyorum. Sokakta mutlu çiftleri görünce başımı diğer tarafa çeviriyorum...allah yardımcım olsun.

Yok yanlış diye demedim ama ayrıntıya girmezsek nasıl dertleşeceğiz.Sadece yazıp rahatlamak içinse olabilir neden olmasın.

Öyle deme

Allah hayirlisini versin herseyin!

Sıkma tatlı canını ya. Hayırlısı böyle demekki, Allahın bir bildiği vardır. Ummadik zamanda düzgün birisi çıkar karşına belki:)

Sanirim baslik acamayacak kadar kucuk sorunlar demek istemissin. Saat im yok, satellite in kumandasi bozuk. Saat aldim alerji yapti, baska satelite aldim calismadi. Az yemeye calisiyorum karnim ac.

teşekkür ederim şeker portakalı ve düşündümde iyiki bu başlığı açmışsın mesela anlık dertlerimiz oluyor ama konu açsak buda dert mi denecek diye vazgeçiyoruz o açıdan iyi olmuş.dertler saymakla bitmez 10 kilo fazlam var vermem gereken, eşim çok yoğun çalışıyor bize pek vakit ayıramıyor buda canımı çok sıkıyor, bebişime bakıcı bulamıyorum yakında işe başlayacağım, yarın misafirim var hazırlık yapmam lazım ama bebişim çok huzursuz vs. vs. pöfff aklıma gelenler.Neyse sonuçta hepsinin çaresi var Rabbim dermansız dert vermesin:)

Sanirim baslik acamayacak kadar kucuk sorunlar demek istemissin. Saat im yok, satellite in kumandasi bozuk. Saat aldim alerji yapti, baska satelite aldim calismadi. Az yemeye calisiyorum karnim ac.

evet tamda onu düşünerek açtım konuyu:) başlık açılamayacak kadar küçük sorunlar.
Kilolu musun ki,az yiyorsun? Nedense bi buraya takıldım,bende öyleyim bu sıralar

Öyle diyorsan,ne mutlu bana 10 kilo biraz fazla bir oran,ama verebileceğini düşünüyorum. Diyet,spor falan yapıyor musun? Bu kilo vermede spor salonuna gitmem benim çok işime yaradı. Hem bacaklarimda sıkılaştı:) Bebişinizi Allah bağışlasın size ve babasına. Bakıcı konusunda çok dikkat edin lütfen,öyle insanlar oluyor ki Allah muhafaza.. Bu arada Allah yardımcınız olsun,ufak sorunlar bunlar hallolur en kısa zamanda. dualarim sizinle:)

evet tamda onu düşünerek açtım konuyu:) başlık açılamayacak kadar küçük sorunlar.
Kilolu musun ki,az yiyorsun? Nedense bi buraya takıldım,bende öyleyim bu sıralar

75 tim 70 e indim . Turkiye ye tatile geldim 75 oldum yine. Yediklerim diyet bile degilnormal bir insana yeter ama bana yetmedi iste. Doner , gozleme , patates, tatli yedim ayiptir soylemesi ama karnim hala ac. Sen kac kilosun.

slm kızlar bende yazyım bari :) eşim işte evde yalnızım canım sıkılıyooooooooooor. düzensiz saatlerde çalışıyor. ben evdeyken o işte o işteyken ben evde. ben hepevde yalnız kalıyorum. işte değilse de arkadaşları ile buluşmada ben yine yalnız evde.
sıkılıyom sıkılıyom sıkılıyom. konuşacak arkadaş arıyorum. 1 saatdir topiklerde gez gez gına geldi

75 tim 70 e indim . Turkiye ye tatile geldim 75 oldum yine. Yediklerim diyet bile degilnormal bir insana yeter ama bana yetmedi iste. Doner , gozleme , patates, tatli yedim ayiptir soylemesi ama karnim hala ac. Sen kac kilosun.

Ben 58 kilo falanım. Boyuma göre biraz fazlayım ve yanaklarım dolgunlaştı kötü duruyor. Umarım en kısa zamanda verirsiniz kilolarınızı boyunuz kaç peki? Boyu uzun olanların avantajıda oluyor kilolarını göstermiyorlar. Birazkendimizi tutmamız gerek Geceleri yiyince çok farkediyor,ben can sıkıntısından gece sürekli yerdim ve 48 kilodan 58e çıktım. Akşam ezanından sonra sadece meyve yesek bizim için hayırlı oluur:)

Aklima gelmisken biri senin avatara bayilmis eksi de yazmisti. Cok oldu okuyali ama aklimda kalmissin. Bu topik geyige tasinir sanirim:)

Boyum 168 . 48 i unutali 5 sene oldu:) 60 olsam raziyim da cokta takmiyorum bir hafta dikkat edip birakiyorum . Benim sorunum tatlidan kaynaklaniyor iste. Ac acta uyuyamiyorum. Bende meyve yok evet almam lazim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…