- Konu Sahibi sekerportakalii
-
slm kızlar bende yazyım bari :) eşim işte evde yalnızım canım sıkılıyooooooooooor. düzensiz saatlerde çalışıyor. ben evdeyken o işte o işteyken ben evde. ben hepevde yalnız kalıyorum. işte değilse de arkadaşları ile buluşmada ben yine yalnız evde.
sıkılıyom sıkılıyom sıkılıyom.konuşacak arkadaş arıyorum. 1 saatdir topiklerde gez gez gına geldi
slm kızlar bende yazyım bari :) eşim işte evde yalnızım canım sıkılıyooooooooooor. düzensiz saatlerde çalışıyor. ben evdeyken o işte o işteyken ben evde. ben hepevde yalnız kalıyorum. işte değilse de arkadaşları ile buluşmada ben yine yalnız evde.
sıkılıyom sıkılıyom sıkılıyom.konuşacak arkadaş arıyorum. 1 saatdir topiklerde gez gez gına geldi
aa neredeki bakayım oyun bölümüydü değil mi arada sıkılınca oraya da takılıyorum
ay hepsini yaptım. kitap okurum deli gibi. ama şu sıralar onu da yapasım yok. gitar kursuna başladım sırf bu sebepten ama spor yaparken sağ bileğimi sakatladım gitarda çalışamıyorum artık.O durumu ablamdan biliyorum,çok kötü gerçekten. Ablamda ne yapacağını şaşırıyorduKitap okuyun roman tarzı böyle macera olsun içinde veya gerilim pasta,börek çörek yapın diyeceğimde onlarda sıkıyor ya
al bendende o kadar.patladım sıkıntıdan
arıyorum ama bulamadım. bak çatlarım şimdi meraktan ne yazmış :26::26::26:Cok oldu unuttum linkini. Evli oldugunu farketmemis biri:)
şu anda tv kanalını izliyorsunuz?
herakşam 8deuyuyan oğlum hala uyumadı en büyük derdim bu şuanda üstelik sabah 5te uyanıyooo
arıyorum ama bulamadım. bak çatlarım şimdi meraktan ne yazmış :26::26::26:
Birsey yazmamasti baska avatarini cok begenmis iste cekici gelmissin:)
Mecburen show kalkip degistiremiycem kumanda yok:)
canim patlamis misir cekti.
Offff benimde şuan canım çekti siz söyleyinceen sevdiğim şeydir patlamış mısır birazda tuzlu olacak
Kesinlikle tuzlu ve tereyagli. Senin boy kacti.
:126::126::126::126::126::126: elbette zevkleBlack; denemediğin uğraş kalmamış maşallaahSon çare bizimle burada vakit geçirmen
Cok oldu unuttum linkini. Evli oldugunu farketmemis biri:)
aaaaaa ama patlamış mısır sokmayın aklımadietteyim kalkar patlatırım ona üşenmem
162 boyum,yakında görünmeyeceğimHep boyumla dalga geçerlerde aldırmam:)
Durdugun kabahat:) Diyetteysen bosver bozma.
1.62 cok kisa degil ortalama bir boy tr standartlarinda. Kilo vermek her acidan daha iyi oluyor ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?