Sizin dertleriniz?

slm kızlar bende yazyım bari :) eşim işte evde yalnızım canım sıkılıyooooooooooor. düzensiz saatlerde çalışıyor. ben evdeyken o işte o işteyken ben evde. ben hepevde yalnız kalıyorum. işte değilse de arkadaşları ile buluşmada ben yine yalnız evde.:31::31::31:
sıkılıyom sıkılıyom sıkılıyom.:24::24::24: konuşacak arkadaş arıyorum.:24::24::24: 1 saatdir topiklerde gez gez gına geldi :24::24::24:

O durumu ablamdan biliyorum,çok kötü gerçekten. Ablamda ne yapacağını şaşırıyordu:9: Kitap okuyun roman tarzı böyle macera olsun içinde veya gerilim:31: pasta,börek çörek yapın diyeceğimde onlarda sıkıyor ya:6:

slm kızlar bende yazyım bari :) eşim işte evde yalnızım canım sıkılıyooooooooooor. düzensiz saatlerde çalışıyor. ben evdeyken o işte o işteyken ben evde. ben hepevde yalnız kalıyorum. işte değilse de arkadaşları ile buluşmada ben yine yalnız evde.:31::31::31:
sıkılıyom sıkılıyom sıkılıyom.:24::24::24: konuşacak arkadaş arıyorum.:24::24::24: 1 saatdir topiklerde gez gez gına geldi :24::24::24:

al bendende o kadar.patladım sıkıntıdan

O durumu ablamdan biliyorum,çok kötü gerçekten. Ablamda ne yapacağını şaşırıyordu:9: Kitap okuyun roman tarzı böyle macera olsun içinde veya gerilim:31: pasta,börek çörek yapın diyeceğimde onlarda sıkıyor ya:6:
ay hepsini yaptım. kitap okurum deli gibi. ama şu sıralar onu da yapasım yok. gitar kursuna başladım sırf bu sebepten ama spor yaparken sağ bileğimi sakatladım gitarda çalışamıyorum artık.
1000-1500 lük puzlar yaptım tüm odaları kapladım hata masada bitmek üzere olan bir tane var :27: pasta börek yasak zaten kilo vereceğim diye uğraşıyorum :27::27::27: facebookun saçma sapan oyunlarını oynuyorum deli gibi :27: ama tek yapılan herşey bir noktada sıkıyor artık insanı. :31::31::31:
al bendende o kadar.patladım sıkıntıdan

beraber patlayalım:32::32::32:

Back
X