Sizin dertleriniz?

Doğru söylüyorsun. Öyle yapacağım,ezilmek yok! (ne alakaysa gaza geldim bir an) Önümdede çikolata paketi duruyor ve ben yiyemiyorum! kendime söz verdim gece hiçbir şey yemeyeceğim diye:81:

olsun boyle gaza gelmek lazım arada al benden de o kadar ozan almıs en sevdıgım cıkolatan paketınden bıle cıkarmadım kı dayanamam yerım dıye off yesek yesek kılo almasak olmaz mı

olsun boyle gaza gelmek lazım arada al benden de o kadar ozan almıs en sevdıgım cıkolatan paketınden bıle cıkarmadım kı dayanamam yerım dıye off yesek yesek kılo almasak olmaz mı

öyle bir şey olsa keşke! ne kadar isterdim bilemezsin,içim gidiyor zor tutuyorum kendimi yememek için birde bendeki de nasıl bir mantıksa gözümün önünden de kaldırmıyorum Sen kaç kilosun merak ettiiim?

öyle bir şey olsa keşke! ne kadar isterdim bilemezsin,içim gidiyor zor tutuyorum kendimi yememek için birde bendeki de nasıl bir mantıksa gözümün önünden de kaldırmıyorum Sen kaç kilosun merak ettiiim?

adım adım soyluyorum canım sana bunu canım sozlendıgımde 57 nısanlandıgımda 54 evlendiğimde 49 ve suan tam tamına 59 kıloyum nasıl yaradıysa artık evlılık dusun ozanda su 2 bucuk ayda 12 kılo aldıkı ıkımızde frene basmıs durumdayız sen kac kılosun canım?

Bence evlilik sana her anlamda yaramış,iyi yönde 49 kilo gerçekten baya az bir rakam gibi geliyor bana kilo alman iyi olmuş bence Kilo her anlamda zararlı ya,sağlık bakımındanda yaş ilerleyince hele daha beter oluyor. O yüzden şimdiden dikkat edelim biz. Bende 58 kiloydum 56ya düştüm. Büyük başarı

Son düzenleme:

ıste stresten kendlıgınden gıttı canım ben bırsey yapmadım ona ama benım ıcın en ıdeaslı 56 57 falan sen e gayet ıyısın canım :13:

Sanırım öyle bu arada erkeklerden girdik kilodan çıktık Ee kızlar başka ufak tefek dertleri olan yok mu? Beklemedeyiiiz:)

klasık kız muhammetınede getırdık yanı aklıma kayınvalıdemle gıttıgım bır kadın gun geldı aklıma herkesın elınde kelker borekler ama dıyetten spordan falan bahsedıyprlardı aklıma o geldıı ve bızden dertlı olan kımse yok sanırsam

Var gibi, yani 1 sene öncesinde böyle degildim, mutsuz degildim daha farklıydım. Simdi böyleyim iste, icimden hic birsey yapmak gelmiyor ki, gülmelerim, sevinclerim hep anlık..
Hevesim yok.. Bir yere gidersiniz isteksiz, birsey yaparsınız yine istek olmaz benim ki öyle birsey..
Ayna da kendimi görmek istemiyorum ben niye taktım bu aynalara bu kadar onu da anlamıs degilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…