Sizin dertleriniz?

çok ama çok teşekkür ederim canım
zaten bundan sonra tutmayacağım kendimi salacağım
nerde seminer,konferans,kurs (yararlı olacaklardan yani) varsa gideceğim,evden çıkmıyorum derslerden geri kalmayayım diye ama sosyal hayattan geri kalıyorum
dersleri öyle ya da böyle geçerim....çok sağolun tekrardan

tabiki eğitim onemli canım ama hayat malesef tek onlardan ıbaretdegil ondan gonlunce gez dolas en guzel yaslarımızdayız:) nısanlınlada farklı seyşler yağabilirsiniz farklı kurslara onunlada katılabilirsin o yanındayken kendını dhaa guvende hıssedersın belki

yok canım ya nişanlımla öyle bir imkanımız
aynı ildeyiz ama ilçenin bir köyünde 2-3 ayda bir görüşüyoruz
ama dil kursuna birlikte gitmeyi düşünüyoruz inşallah tabiki

kızlar benım derdımde aşksızlık. 4 bucuk yıl bir ask yasadım ve ayrıldık. pişmanmıyım hayır ama sımdıde kendımı cok yalnız hıssedıyorum unı bıttı ıse girdim arkadaslarım var falan ama kendımı bu konuda yalnız hıssedıyorum

Zamanı değildir belki,birde böyle düşün. Allah karşına uygun bir zamanda iyi birisini çıkarır inşallah. Üzme kendini,her şeyin hayırlısı. Önceden bende keşke ilişkim olmasaymış yalnız olsaymışım derdim(şş)

canlarım dediğiniz gibi resimleri yaptım dun aksam esım 10 gıbı gelecegını soyleyınce hemen kuzenımı aradım ve bana ucan balon bulmasını soyledım getırdı sısık geldiğinden ıclerıne not koyamadım ama dedginiz gibi resımlerı koydum cok hosuna gitti sabah dediğiniz gibi kahvaltı hazırlıcaktım ama esım hazırlamıstı ve bende sekerportakalı dedigin gibi pıknık y apalım dedım ve yaptık luna parka gıttık ıkınızıde cok tesekkkur ederim sayenızde cok mutluyudum.
ve en onemlısı kızlar sız nasılsınız. maul mesaj atamıyorum:

Ayyy nasıl sevindim bilemezsin. Çok mutlu ettin beni,işe yaradığına çok sevindim. Bende daha çok fikirler var Ne demek,her zaman yanındayız yardımcı oluruuz:87: Beni sorarsan,ben pek iyi değilim ama abartılacak bir şey değil:)

ve ben kocasına asık olan bir hatun olarak herseye hazırım canım benımle herseyı paylas benım sormama gerek duymadan dekı bu aklıma geldı ınan cok mutlu olurum abatılcak bırsey olmasada anlatmanı tercıh ederım paylasmıcaksak neden burdayız ama dımı

Senin gibi bir hatuna,eşe can kurban zaten o ayrı bir mesele Şuan aklımda bazı fikirler var,toparlayıp en kısa zamanda anlatacağım sana. Önceki konularıma gözatarsan anlayabilirsin derdimi. Sözlümle biraz gelgitler yaşıyoruz:85: 1 hafta ne aradı ne sordu. Meğersem o da benim aramamı bekliyormuş.

canım benım tesekkur ederım bırbırınızın aramasını beklerken gecen gıden 1 haftaya mı oldu yanı cok kızdım ona ama senın gıbı bır kızı nasıl sesını duymadan 1 haftasını gecırebılıyor

Benimde kızdığım nokta; telefonu olmasa bile illa ki bir yerden ulaşabilirdi. Hep ilk adımı ben atacak değilim ya. Ah erkekler!

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
İnşallah inşallah,sana güveniyorum, tam destek!

Cok mutsuzum, aynaya bakınca baska birini görüyorum sanki, sacıma özen göstermisim, makyaj yapmısım hic umrumda degil! Normalde insan bunları yapınca kendini iyi hisseder, mutlu olur ama bende bunlardan eser yok..

aynen canım ve bence kendını bıraz gerı cekmelısınkı senı ozlesın sensız yapamayacagı o aklı dank etsın boyle yurumeyecegını bılsın

Doğru söylüyorsun. Öyle yapacağım,ezilmek yok! (ne alakaysa gaza geldim bir an) Önümdede çikolata paketi duruyor ve ben yiyemiyorum! kendime söz verdim gece hiçbir şey yemeyeceğim diye:81:

Cok mutsuzum, aynaya bakınca baska birini görüyorum sanki, sacıma özen göstermisim, makyaj yapmısım hic umrumda degil! Normalde insan bunları yapınca kendini iyi hisseder, mutlu olur ama bende bunlardan eser yok..

Herhangi bir problemin mi var? Geçmişte yaşadığın bir sıkıntın falan? İnan bazen bende de oluyor,tipimmiş oymuş buymuş saldım çayıra mevlam kayıra. Kendini mutlu edecek değişik bir şeyler bulsan? veya bazı aktivitelere katılsan?

Bire bir aynısını yaşıyoruz desem.

Hiçbirşey yapsamda zevk almıyorum erkek arkadaşımda olmasa yüzüm tebessüm etmicek..
ama saç baş bakımından koydum popoya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…