- 1 Haziran 2010
- 5.024
- 2.168
- 698
- 36
- Konu Sahibi sekerportakalii
-
olacak olacak canım senbıde soyle dusun bunca zman sustun bırde konusmayı dene ve bunu bır kez denemekten ne cıkar de hıc denemedıgın seylerı dene kendın kendıne bıle sasıracaksınn tut bakalım hayatının elınden biz sana güvenıyoruzz
çok ama çok teşekkür ederim canım
zaten bundan sonra tutmayacağım kendimi salacağım
nerde seminer,konferans,kurs (yararlı olacaklardan yani) varsa gideceğim,evden çıkmıyorum derslerden geri kalmayayım diye ama sosyal hayattan geri kalıyorum
dersleri öyle ya da böyle geçerim....çok sağolun tekrardan
tabiki eğitim onemli canım ama hayat malesef tek onlardan ıbaretdegil ondan gonlunce gez dolas en guzel yaslarımızdayız:) nısanlınlada farklı seyşler yağabilirsiniz farklı kurslara onunlada katılabilirsin o yanındayken kendını dhaa guvende hıssedersın belki
kızlar benım derdımde aşksızlık. 4 bucuk yıl bir ask yasadım ve ayrıldık. pişmanmıyım hayır ama sımdıde kendımı cok yalnız hıssedıyorum unı bıttı ıse girdim arkadaslarım var falan ama kendımı bu konuda yalnız hıssedıyorum
neden böyle boş hissediyorum:)
canlarım dediğiniz gibi resimleri yaptım dun aksam esım 10 gıbı gelecegını soyleyınce hemen kuzenımı aradım ve bana ucan balon bulmasını soyledım getırdı sısık geldiğinden ıclerıne not koyamadım ama dedginiz gibi resımlerı koydum cok hosuna gitti sabah dediğiniz gibi kahvaltı hazırlıcaktım ama esım hazırlamıstı ve bende sekerportakalı dedigin gibi pıknık y apalım dedım ve yaptık luna parka gıttık ıkınızıde cok tesekkkur ederim sayenızde cok mutluyudum.
ve en onemlısı kızlar sız nasılsınız. maul mesaj atamıyorum:
Ayyy nasıl sevindim bilemezsin. Çok mutlu ettin beni,işe yaradığına çok sevindim. Bende daha çok fikirler varNe demek,her zaman yanındayız yardımcı oluruuz:87: Beni sorarsan,ben pek iyi değilim ama abartılacak bir şey değil:)
ve ben kocasına asık olan bir hatun olarak herseye hazırım canım benımle herseyı paylas benım sormama gerek duymadan dekı bu aklıma geldı ınan cok mutlu olurumabatılcak bırsey olmasada anlatmanı tercıh ederım paylasmıcaksak neden burdayız ama dımı
Senin gibi bir hatuna,eşe can kurban zaten o ayrı bir meseleŞuan aklımda bazı fikirler var,toparlayıp en kısa zamanda anlatacağım sana. Önceki konularıma gözatarsan anlayabilirsin derdimi. Sözlümle biraz gelgitler yaşıyoruz:85: 1 hafta ne aradı ne sordu. Meğersem o da benim aramamı bekliyormuş.
canım benım tesekkur ederımbırbırınızın aramasını beklerken gecen gıden 1 haftaya mı oldu yanı cok kızdım ona ama senın gıbı bır kızı nasıl sesını duymadan 1 haftasını gecırebılıyor
ALLAH razı olsun canım benim,yardımcı olamadım da ne demek
bunları söylemekle bana ne kadar yardımcı olduğunun farkında değilsin:)
teşekkür ederim canım güzel dileklerin içinevet aynı yerde olsaydık iyi olurdu arkadaşım da pek yok
bir tane kuzenim var onunla çok iyi anlaşıyorum her şeyimi ona anlatabiliyorum
inşallah ben de ablan gibi kendimi aşabilirim canım
işin başı kendime güvenimin olmasında inşallah o da olacak inşallah
Benimde kızdığım nokta; telefonu olmasa bile illa ki bir yerden ulaşabilirdi. Hep ilk adımı ben atacak değilim ya. Ah erkekler!
aynen canım ve bence kendını bıraz gerı cekmelısınkı senı ozlesın sensız yapamayacagı o aklı dank etsın boyle yurumeyecegını bılsın
Cok mutsuzum, aynaya bakınca baska birini görüyorum sanki, sacıma özen göstermisim, makyaj yapmısım hic umrumda degil! Normalde insan bunları yapınca kendini iyi hisseder, mutlu olur ama bende bunlardan eser yok..
Cok mutsuzum, aynaya bakınca baska birini görüyorum sanki, sacıma özen göstermisim, makyaj yapmısım hic umrumda degil! Normalde insan bunları yapınca kendini iyi hisseder, mutlu olur ama bende bunlardan eser yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?