- Konu Sahibi sekerportakalii
-
inanmıyorum,nasıl da şanslısınız. Bencede kesinlikle değer!cok düşünceli eşiniz var. Rabbim elinize bir bebis almayida nasip etsin insallah
telefonda kavga ettiğimiz de sinirle ayrılıcam artık senden demiştim.
o da iyi ayrılıcaksak saygı duyarım demişti.
kendine paralı birini bulursun demişti.
şuan konuşmaya hazır değilim ama hazır hissettiğimde konuşucam canım.
ama skın kendını ezdırmee canımm
tugcecan;
Bu nişanlandığınızdan bu yana mı böyle yapmaya başladı? Tabi ki her insanın sıkıntısı olur. Bir gün bilemedin iki gün insan sevdiği bir insana bile stresinden,sıkıntısından dolayı kötü davranabiliyor. Nişanlın bunu söylediğin kadarıyla tekrarlıyor. Çok sinir bozucu bir durum,okurken bile nasıl sinirlendim. Senin kadat anlayışlı birini bulmuş,bir de üstüne senin ıq ün düşük diyor. (buraya takılı kaldım) Size sevgisi azalmış olabilir mi peki? Veya bu sorumluluğu kaldıramıyor olabilir. Veya o kadar sikintidadir ki bir süre yalnız kalmak istiyor olabilir. Ama bu seni ihmal edip eleştirmesi anlamına gelmez. Nişanlandınız diye seni cepte mi görüyor anlayamadım. Senin onu bırakmayacağını,ayrilalim desen bile döneceğini düşünüyorsa eğer buna guveniyordur. Biraz seni kaybetmekten korksun. Son kez konuş içinden geçenleri anlat. Senin için çabalıyorum ama beni terslemen,eleştirmen beni öyle uzuyor ki tarzı şeyler de. Yine aynı tavrı takınıyorsa eyvallah de,bitir. Gerçekten seni uzuyorsa evlenince düşünemiyorum çünkü. Yol yakınken bitirmek en iyisi olur. Duzelmeyecegine inaniyorsan.
hayır canım ezdirmem.
zaten ezdirilicek bir yanım da kalmadı.
o hayatına baksın ben de hayatıma...
böyle bir hayattansa bir süre yalnız kalmayı tercih ederim.
Sözlüyken de arada yapıyordu.
Hiç kızılmıycak şeylere kızabiliyordu.
Zaten ona göre bu yaşta aşk olmaz. öyle der.
derim ki arada güzel şeyler yap. yaşımız 30 a geldi der. ne alaka hiç anlamam.
sevginin yaşı olmaz bana göre.
sorumluluğu kaldıramıyor sanırım.
hayatımı zindana çevirdi.
ailem ve ben ona karçı çok anlayışlı olduk.
işi yoktu aylardır. ailem olsun Allah verir dediler.
sabır dediler.
ben bunları haketmedim.
canım sekerportakılınd dedıgı gıbı alk karsına bole bole de halada anlamıyorsa ver yuzugu elıne. ve sana bıır soz yazıcam canım
" asla baska ınsanlar uzulmesın dıye kendını uzme. unutma sen kaldırabılıyorsan onlarda kaldırabilir"
Nasıl bir zihniyettir bu ya. Sizin yasinizda aşk olmazmışmış. Ne zaman olurmuş peki?
Saçmalık.
Benim annemle babam 50 yaslarinda,hala birbirlerini öyle severler ki. Biz asigiz kiskanin derler espri yaparlar. Ailen de senin gibi anlayışlı. Daha ne istiyor ki? Buna tahammül edilemez. Ben olsam dayanamazdım. Sen kendini geri çekince tıpış tıpış gelecek bence. Onun düşünmeye vakti yok gibi geliyor bana. Inan buna katlanmak zorunda değilsin.
cok saol canım benım daha ıyılerıyle karsılasırsın ınsallah:) canım bızım sansımız butun unı hayatımız boyunca bırlıkte olmamz herseyıyle tanıyor olmamız bırbırımızı ama evlılık daha farklı bır haya oldu bıze gercekten bende sanslı oldugumu dusunmuyor degılım ama o da sanslı kızlar amadıp not en buyuk kavgamızın ardından evlenme teklıfı almıstım ben ondan takılırım bazen kavga etsek sımdı ıkna edıcek bırseyınde kalmadı dıye
Nasıl bir zihniyettir bu ya. Sizin yasinizda aşk olmazmışmış. Ne zaman olurmuş peki?
Saçmalık.
Benim annemle babam 50 yaslarinda,hala birbirlerini öyle severler ki. Biz asigiz kiskanin derler espri yaparlar. Ailen de senin gibi anlayışlı. Daha ne istiyor ki? Buna tahammül edilemez. Ben olsam dayanamazdım. Sen kendini geri çekince tıpış tıpış gelecek bence. Onun düşünmeye vakti yok gibi geliyor bana. Inan buna katlanmak zorunda değilsin.
Amin inşallahÇok güzel gerçekten,evlenmissiniz ve birbirinize olan suprizleriniz hala devam ediyor. Bence eşinde çok şanslı. Onu mutlu etmek,izin gününde süpriz yapmak için uğraşıyorsun. Ona verdiğin değeri gösteriyor bu da. Birbirinizin kıymetini bilin,çoğu kişi böyle bir evliliğe sahip olamıyor. Çok çok mutlu olun insallah,sizin gibi mutlu olanları gordukce ben daha mutlu oluyorum. Bebeğiniz de çok şanslı olacak,sizin gibi anne babası olacağı için
canım zaten tugcecan va alıesı kızan eden tıpler olsa onlardan kıymetlısı olmazdı. hep ıyıler bole mı muamele gormek zorundalarr
ayy ben fotograflardan gördüm sadece adını biliyorum. Amannn vallaha zıplıyor sinirlerim
Ya Adının oldugu yerlöere sitelere Gimiyorum bile. Ahhhhhhhhh!
off.. sakin sakin
Ailem o da insan evladı diye hiç ses çıkartmadılar.
Ailem diye demiyorum çok iyi, merhametli insanlardır.
Herkese yardım etmeye çalışan insanlardır.
Tabiki bu durumlara onlar da üzülüyorlar.
Sürekli benim için dua ediyorlar.
Babam sonunda ben konuşucam onunla diyor.
yasında hiç birşey yok canım hergun uzuldugun agladıgın bır evlılık daha mı onemlı daha mı guzel geliyor? cesur ol tabı. sen ıstersen tabıkı baskasına hayatına alabılırsın ama yeterkı onA sana mecburum hıssını verme kı bence sen suankı nısanlına bunu vermıssın gıbıme gelıyor. olmuyorsa olmuyordur zorlamayacaksın canım. bak can yucel ne demeıs
"Olmuyorsa, olmuyordur!
Gönlün rahat mı?
Elinden geleni yaptın mı?
Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın…"
bence bu başlık iyi olmuş,teşekkürler konu sahibi
ben de özel konularla ilgili konu açmaya utanıyorum nedense
son 3-4 senedir evdeyim çalışmıyorum kafayı üniversiteye taktım illaki bitireceğim diye
eskisi gibi değilim içime kapandım,yanlış laf söylerim diye kimsenin yanında konuşamıyorum haliyle zamanla hiç konuşmaz oldum
24 yaşındayım açıköğretimden sosyoloji bölümü okuyorum,seneye evleneceğim ve merkeze 2 saat uzak bir köye gideceğim,nişanlım orada çalışıyor
seneye bende çalışacağım ama ne yapcağımı nasıl yapacağımı bilemiyorum kendime güvenemiyorum
3 haftadır halkeğitim merkezinin düzenlediği işaret dili kursuna gidiyorum,benim için iyi olur diye ama millete bakıyorum çok rahat konuşuyorlar falan
ben sus pus oturuyorumher seferinde açılmam lazım,kendimi geliştirmem lazım diyorum ama yapamıyorum:26:
ne yapmam lazım bana yardımcı olabilecek var mı?:26:
Önemli değil,ne demek
Aynı ablamın eski halini anlatmışsın. Ablamın aynısısın diyebilirim. Ablamda çok içine kapanıktı,girişken değildi. Fakat işe girdiği gibi herkesle konuşur oldu,bir şey diyecekler yanlış bir şey söyleyeceğim diye çekinirdi. Ama şimdi gel gör ki maşallahı var:) Sende işe başlayınca emin ol içine kapanıklığından eser kalmayacak. Kendine güven biraz. Bu süreçte de kişisel gelişim kitapları okuyabilirsin. inan faydası büyük. Romanlarda olabilir,işe başladığında çevren olacak. Her konuda bilgili olmak istersin değil mi? onlar konuşurken sende katılmak istersin sus pus oturmaktansa. O yüzden kitaplar bu anlamda çok işe yarıyor. Yeni arkadaş ortamı edin,seninle yaşıt sayılırız. Keşke aynı şehirde olsaymışızBu arada nişanlınla mutlu bir evlilik yaparsın inşallaah. Dediğim gibi kendine güven,senin kimseden eksiğin yok. Bunun farkında ol. Pek yardımcı olamadım,diğer arkadaşlar ilgilenirse sevinirim:)
ALLAH razı olsun canım benim,yardımcı olamadım da ne demek
bunları söylemekle bana ne kadar yardımcı olduğunun farkında değilsin:)
teşekkür ederim canım güzel dileklerin içinevet aynı yerde olsaydık iyi olurdu arkadaşım da pek yok
bir tane kuzenim var onunla çok iyi anlaşıyorum her şeyimi ona anlatabiliyorum
inşallah ben de ablan gibi kendimi aşabilirim canım
işin başı kendime güvenimin olmasında inşallah o da olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?