- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
Hayırlısı artık ya. Kurtulmuş oldu.Diğer konunu biliyorum. Silerse silsin boşver ya oda iyice abarttı abinde de iyi sabır varmış. Üzülme bile değmez
Diğer konuda da çok kızmıştım size yüzdeseksenlik kısım da size haksızsınız demişti zaten şimdi de haksızsınız madem kız sizi silmiş illa soracaksınız kıza sorun hadi abinize sordunuz adam müsait değil ki sonra anlatırım diyor siz anlatacak bir şey yok diyorsunuz madem yok neden illa mesaj atıp ortalığı geriyorsunuz adam ayvalıkta belli ki aile toplanmış napsın nasıl siler abla ya ne diyorsun hemen konuşurum demesini falan mı beklediniz tam bir görümcesiniz gerçekten kız konuşmak istememiş silmiş bunu abine taşımana gerek yokSelam. 1 ay önceki konunun devamını yazicam. Aslında bakarsanız konuşacak kimsem yok ve daralmaya başladım. Biliyorsunuz abimi görmek için İstanbula gidecektik ben eşim ve bebeğim ve gelinimiz tatildeydi 1 aylığına. Bunu duyunca bana baya ağır saydırdı ve 1 aydır konuşmadık özetle. Şimdi o gün bugündür hep bakıyodum hikayelerine falan.
Bugün bi baktım beni silmiş. Zaten benim için çok zor bi gündü iyice üzüldüm. Abime noldu ? Yazdım. (Şuan ayvaliktalar abim kv kp baldız ve eşi) noldu ki yazmış. X silmiş beni dedim. hmm yarın anlatırım gülüm yazmış. Anlatılacak birşey yok kardesim boşver benim için bu defter kapandı iyi geceler yazdım. Sonra yine demiş yarın anlatırım diye birşey yazmadım. Uzunca bi mesaj yazmayı düşündüm hatta yazdım da ama gönderemedim sildim. Hayatımda ilk defa susuyorum. Az önce de ağladım. Düşünsenize hala olursanız bi gün, belki de hiçbir zaman yegeninizi goremiceksiniz. Aşırı derecede mutsuz ve üzgünüm. Nolucak böyle bende bilmiyorum.
Diğer konuda da çok kızmıştım size yüzdeseksenlik kısım da size haksızsınız demişti zaten şimdi de haksızsınız madem kız sizi silmiş illa soracaksınız kıza sorun hadi abinize sordunuz adam müsait değil ki sonra anlatırım diyor siz anlatacak bir şey yok diyorsunuz madem yok neden illa mesaj atıp ortalığı geriyorsunuz adam ayvalıkta belli ki aile toplanmış napsın nasıl siler abla ya ne diyorsun hemen konuşurum demesini falan mı beklediniz tam bir görümcesiniz gerçekten kız konuşmak istememiş silmiş bunu abine taşımana gerek yok
Senin diğer konunda da aynı şeyi düşündüm gelin orada hakli falan değildiSelam. 1 ay önceki konunun devamını yazicam. Aslında bakarsanız konuşacak kimsem yok ve daralmaya başladım. Biliyorsunuz abimi görmek için İstanbula gidecektik ben eşim ve bebeğim ve gelinimiz tatildeydi 1 aylığına. Bunu duyunca bana baya ağır saydırdı ve 1 aydır konuşmadık özetle. Şimdi o gün bugündür hep bakıyodum hikayelerine falan.
Bugün bi baktım beni silmiş. Zaten benim için çok zor bi gündü iyice üzüldüm. Abime noldu ? Yazdım. (Şuan ayvaliktalar abim kv kp baldız ve eşi) noldu ki yazmış. X silmiş beni dedim. hmm yarın anlatırım gülüm yazmış. Anlatılacak birşey yok kardesim boşver benim için bu defter kapandı iyi geceler yazdım. Sonra yine demiş yarın anlatırım diye birşey yazmadım. Uzunca bi mesaj yazmayı düşündüm hatta yazdım da ama gönderemedim sildim. Hayatımda ilk defa susuyorum. Az önce de ağladım. Düşünsenize hala olursanız bi gün, belki de hiçbir zaman yegeninizi goremiceksiniz. Aşırı derecede mutsuz ve üzgünüm. Nolucak böyle bende bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?