- Konu Sahibi NightStalker
-
Yanlız abimin de haberi var sildiginden bana neden sildiğini anlatacak. Kıza patlamamak için abime sordum yoksa mesaj dosuyodum yaptığın şey ayıp diyeGelinden habersiz evine gitmeniz bencede hataliydi ama onun silmesi sacma. Siz niye abimize gidip bak beni silmis diyorsunuz ki. Ben gelin yerinde olsam o mesajlari gorsem bak kardesin aramızi bozmaya calisiyor diye dusunurdum. Siz sadece abinizi hatrini sormak icin arayin. Gerisini boşverin silen silsin gelmeyen gelmesin zaten kiziniz var ve farklı sehirlerde yaşıyorsunuz yegeninizi zaten az goreceksiniz. Kiziniza odaklanin bebek büyümek coj zor.
Ya canım o da beni takip ediyor hikayelerime bakıyor olay hikaye bakıp bakmama meselesi değil ki zaten çoğu story Manuel olarak otomatik aciliyo herkesin.abime yetiştirme diye birşey yok okuyup anlayın. Abimin haberi var zaten sildiginden abimin yanında silmiştir hatta. Bu o kadar kucumsenicek bi olay değil bende olaylar böyle değil en azından aile diye bi kavram vardır onun ailesi kendi ailesi ve abim olabilir ama o da bizim gelinimiz bizim kızımız yerin içine gömüp üstüne silmek ne demek.Yani gelini fazla kafaya taktiniz bence. Yani kadin mesafe koymaya calistikca siz ustune dusuyorsunuz. Neden her gun durumunu takip ediyorsunuz? Belki arayip konusmadigim adam her animi takip ediyor diye sinir olup silmistir. Yani silse be olur ki zaten konusmuyorsunuz. Bunu dakikasinda abinize yetistirmenin alemi ne yani? Niye abinizi arada koyuyorsunuz ki?
Bence umursamayin artik emin olun hayatiniz daha kolay olacaktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?