Selam. 1 ay önceki konunun devamını yazicam. Aslında bakarsanız konuşacak kimsem yok ve daralmaya başladım. Biliyorsunuz abimi görmek için İstanbula gidecektik ben eşim ve bebeğim ve gelinimiz tatildeydi 1 aylığına. Bunu duyunca bana baya ağır saydırdı ve 1 aydır konuşmadık özetle. Şimdi o gün bugündür hep bakıyodum hikayelerine falan.
Bugün bi baktım beni silmiş. Zaten benim için çok zor bi gündü iyice üzüldüm. Abime noldu ? Yazdım. (Şuan ayvaliktalar abim kv kp baldız ve eşi) noldu ki yazmış. X silmiş beni dedim. hmm yarın anlatırım gülüm yazmış. Anlatılacak birşey yok kardesim boşver benim için bu defter kapandı iyi geceler yazdım. Sonra yine demiş yarın anlatırım diye birşey yazmadım. Uzunca bi mesaj yazmayı düşündüm hatta yazdım da ama gönderemedim sildim. Hayatımda ilk defa susuyorum. Az önce de ağladım. Düşünsenize hala olursanız bi gün, belki de hiçbir zaman yegeninizi goremiceksiniz. Aşırı derecede mutsuz ve üzgünüm. Nolucak böyle bende bilmiyorum.
Daha önceki konunuzu biliyorum yorumda yaptım.
Size, düşünmeden hareket etmissiniz, konuyu kabul ediyorsunuz, kabul ettiginiz icin iyi bi insansınız, gelin hnm haklı, özür dilerseniz konu kapanır demiştim.
Fakat siz artık benim düşüncelerimi çürüttünüz.
Gelin hnm sizi sildiyse; neden abinize x beni silmiş yazıyorsunuz?. Bu hareket resmen ortalık karışsın die yapılan hareket. Sizi abiniz silmedi ki gelininiz sildi. Geline yazmanız lazım, beni neden sildin die.
Ayrıca abiniz tatilde ve tatilde bile bu konu ile ilgili adamın canını sıkıyorsunuz. Kaldı ki ilk konuda abiniz eşine sormadan sizi evine çağırmıştı ve ortalık karışıncada eşine karşı asla sizin gelmeniz için bir ısrardada bulunmamıştı.
Eşimle nişanlıyken görümcemi sosyal ağda silmiştim. Bana yazdı neden sildin die, (hic bir zaman beni aramadılar, ve yardım etmediler) cevabımı kısa bir cümlede gerek olmadığı yazdım. Hemen yemeyip içmeyip abisini aradı. eşim sordu neden sildin die esimede anlattım haklısın ama ekle dedi. Tabiri caizze evliliğime az kalmıştı gibi ekledim.
E evlendim bize gelecekler eşimin telefonu bozuktu, halasını arıyor (benim numaram onda var hadi yok diyelim) benim numaramı değil annemin numarasını alıyor annemi arıyor ev nerde die.
Artık insanlar eskisi gibi kimsenin kahrını çekmiyor. Beni kimse asla geremez üzemez diyor. Ayrıca sizden haz etmiyor sevememişte olabilir. İlla sevecek isteyecek die bi durum söz konusu değil.
Ben evlenmeden önce ve sonra cok seyler yaşadım görüşmüyorum görümcemle.
Evine davet etti gitmem, doğum yaptı gitmem, eşimi davet eder eşim gitmez, doğum yaptı eşime git dedim eşim gitmedi. Neden biliyormusunuz. Çünkü bana sinirlerine hakim olamayıp evimde olmadık konuşmalar yaptı ağzının payını verdim. Daha sonra iyice hırs yaptı bana hakaretler etti, ben hiç cevap yazmayıp abisine gösterdim.
Eşim ve ben gitmiyoruz, çocuğu görmedik die bi eksiklik hissetmedik ki, siz de görmeseniz ne onlar ne siz eksiklik hissetmezsiniz.
Görümcemler kendilerini nerde görmek istiyor, ne yaşıyorsunuz valla ben anlamadım.
Hani uzun uzun yazdım sildim diyorsunuz ya eğer o yazıyı gönderseydiniz iyice ipler kopardı. İyi ki göndermediniz.