• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin deyiminizle gelin - görümce (Konu devamı)

Doğru diyorsunuz bende mesafeden yanayım ama ne bileyim bi de yaşıtız gelin görümceden çok arkadaş olabiliriz diye dusunuyodum aynı düşüncede değilmişiz olan oldu artık bakalim
Gelin- görümceden çok arkadaş gibi olmak istiyordunuz madem en başta ona göre davranacaktınız,hatalısınız ne yapmışsanız gelinde ona göre karşılık vermiş..Abiniz evlendi bunu kabullenip ona göre davranın artık.Haa dramatikleştirmeye de gerek yok çocuğu olursa göremem diye,görürsünüz kan bağınız var böyle sorunlarla kimse kimseyle ömür boyu görüşmemezlik yapmaz..

Yine haksızsınız. Ve çok korkulacak türden bi görümcesiniz siz allahtan ki abiniz aklı başında bi adam.Sözle üzüntü gibi dram yaratıp adama mesaj atmissiniz sizi silen abiniz mi?Gelininiz belli ki rahatsız olmuş ben de tartıştığım biri sürekli takibimde olsa rahatsızlık duyarım.Çünkü bi yerden nem kapıp huzursuzluk çıkarması çok çok olası gibi gelir ki çıkarmışsınız da.

Sizin bence sosyal bi çevreniz yok taktınız kafayı bu kızcagıza.Bence düşün yakasından artık kendinize başka çevreler edinin sizle görüşmek isteyen çevreler bu kız istemiyor belli ki daha ne kadar açık olsun.Mesajı alın artık abinizi de huzursuz etmeyin

Yine haksızsınız. Ve çok korkulacak türden bi görümcesiniz siz allahtan ki abiniz aklı başında bi adam.Sözle üzüntü gibi dram yaratıp adama mesaj atmissiniz sizi silen abiniz mi?Gelininiz belli ki rahatsız olmuş ben de tartıştığım biri sürekli takibimde olsa rahatsızlık duyarım.Çünkü bi yerden nem kapıp huzursuzluk çıkarması çok çok olası gibi gelir ki çıkarmışsınız da.

Sizin bence sosyal bi çevreniz yok taktınız kafayı bu kızcagıza.Bence düşün yakasından artık kendinize başka çevreler edinin sizle görüşmek isteyen çevreler bu kız istemiyor belli ki daha ne kadar açık olsun.Mesajı alın artık abinizi de huzursuz etmeyin
Tamam.

Gelin- görümceden çok arkadaş gibi olmak istiyordunuz madem en başta ona göre davranacaktınız,hatalısınız ne yapmışsanız gelinde ona göre karşılık vermiş..Abiniz evlendi bunu kabullenip ona göre davranın artık.Haa dramatikleştirmeye de gerek yok çocuğu olursa göremem diye,görürsünüz kan bağınız var böyle sorunlarla kimse kimseyle ömür boyu görüşmemezlik yapmaz..
Büyük konuşmayın belli olmaz o işler. Abimin evli olduğunu bende biliyorum zaten saçma sapan konuşmaya gerek yok bence. Bu tarz insanlar varmış demek ki ben hayatımda rastlamadım o yüzden bilmeden hareket ettim aciklamamida defalarca yaptım açıklamaya karşılık böyle bi yazıya gerek yoktu bence.

Büyük konuşmayın belli olmaz o işler. Abimin evli olduğunu bende biliyorum zaten saçma sapan konuşmaya gerek yok bence. Bu tarz insanlar varmış demek ki ben hayatımda rastlamadım o yüzden bilmeden hareket ettim aciklamamida defalarca yaptım açıklamaya karşılık böyle bi yazıya gerek yoktu bence.
Biliyorsunuz ama bir türlü abiniz evli gibi davranamıyorsunuz.Empati yapamıyorsunuz mesela,kafayı geline takmışsınız uğraşıp duruyorsunuz.Eleştiriyi de iyi karşılayamıyorsunuz.Öfkeleneceğiniz birşey yazmadım yaptıklarınız baştan sona yanlış..

Okudum diger konunu. Ben olsam bende deli olurum ben yokken benim evime biri gelse. Rahatsiz olurum, özellikle bu esimin ailesiyse. Cünkü onlar ben evdeyken bile benim acigimi arayan her yaptigimi herseyimi elestiren insanlar. Sokagimdan gecseler rahatsiz olurum o derece.
Genel olarak erkek ailesinde, orasi bizim oglumuzun, abimizin, kardesimizin evi. Istedigimiz gibi girer istedigimiz gibi cikariz mantigi var. Gelinde dogru olarak, ilk seferinde hemen tepkisini koyuvermis. Helal olsun!

Senin daha sonra arayip tekrar özür dilemen gerekirdi. Farkli düsündügünü, onun bu sekilde düsünecegini tahmin edemedigini, birdaha böyle birsey olmayacagini söylemen gerekirdi.

Bir de kk da konu açıyorsanız eleştirinin her türlüsü geliyor.
Ya kaldiracaksınız bu eleştirileri hiç cevap yazmayacaksınız.
Yada cevap yazılıyor ise karşılıklı atışma oluyor.
Açıkçası ben sağlık sorunum dışında bir konu açmam artık kk da, bir kere açmıştım banada neler neler yazıldı.
Birde yazdığınızı değiştirememe / herkese konunun açık olması ve okunabilmesi var.
Grubun dışarı ya kapalı olması gerek bence.
Fazla gerilmeyin lütfen.

Okudum diger konunu. Ben olsam bende deli olurum ben yokken benim evime biri gelse. Rahatsiz olurum, özellikle bu esimin ailesiyse. Cünkü onlar ben evdeyken bile benim acigimi arayan her yaptigimi herseyimi elestiren insanlar. Sokagimdan gecseler rahatsiz olurum o derece.
Genel olarak erkek ailesinde, orasi bizim oglumuzun, abimizin, kardesimizin evi. Istedigimiz gibi girer istedigimiz gibi cikariz mantigi var. Gelinde dogru olarak, ilk seferinde hemen tepkisini koyuvermis. Helal olsun!

Senin daha sonra arayip tekrar özür dilemen gerekirdi. Farkli düsündügünü, onun bu sekilde düsünecegini tahmin edemedigini, birdaha böyle birsey olmayacagini söylemen gerekirdi.
Ben defalarca aciklamami yaptım. Buna rağmen hala kendimi açıklayamam. Eğer yazsaydı bana tekrar bi açıklama yapardım ama yazmadı silmeyi seçti keyfi bilir.

Bir de kk da konu açıyorsanız eleştirinin her türlüsü geliyor.
Ya kaldiracaksınız bu eleştirileri hiç cevap yazmayacaksınız.
Yada cevap yazılıyor ise karşılıklı atışma oluyor.
Açıkçası ben sağlık sorunum dışında bir konu açmam artık kk da, bir kere açmıştım banada neler neler yazıldı.
Birde yazdığınızı değiştirememe / herkese konunun açık olması ve okunabilmesi var.
Grubun dışarı ya kapalı olması gerek bence.
Fazla gerilmeyin lütfen.
Zaten sınırlı bi yapım var yeterince sakın durmaya çalışıyorum ama evet dediğiniz gibi cevap vermemek en güzeli ama öyle deli oluyorsun ki sankiboyle seni 40 yıldır tanıyorlar da ona göre yorum yapıyorlar. Onyargidan NEEFFFFFRET ediyorum. 24 yıllık yaşamımın 24 saatlik bi bölümü bile değil burada açtığım konular. Olumsuz yorum yapılacaksa bu " abini doldur, abin dövecek mi sandın, a bin bosayacak mi sandın, görümceye bak ne fena" tarzında vb. Olmamalı. İnsanları kirmadanda olumsuz yorum yapılabilir işte o zaman bende sakin kalabilirim. Bu arada dediğiniz şey profilde var sanırım dışarıya gizleme ama sadece profili sanırım tam emin degilim

Zaten sınırlı bi yapım var yeterince sakın durmaya çalışıyorum ama evet dediğiniz gibi cevap vermemek en güzeli ama öyle deli oluyorsun ki sankiboyle seni 40 yıldır tanıyorlar da ona göre yorum yapıyorlar. Onyargidan NEEFFFFFRET ediyorum. 24 yıllık yaşamımın 24 saatlik bi bölümü bile değil burada açtığım konular. Olumsuz yorum yapılacaksa bu " abini doldur, abin dövecek mi sandın, a bin bosayacak mi sandın, görümceye bak ne fena" tarzında vb. Olmamalı. İnsanları kirmadanda olumsuz yorum yapılabilir işte o zaman bende sakin kalabilirim. Bu arada dediğiniz şey profilde var sanırım dışarıya gizleme ama sadece profili sanırım tam emin degilim

Simdi:

1. Sen o evin hanimi olmadan o eve gidip TATIL yapmayi planlamissin.
2. Tamam ilk basta güzelce aciklamissin gelininize, ama o özel hayatina müdahale edildigi icin cok kirilmis belli.
3. Sonrasindan tekrar yaptiginin yanlis oldugunu anlamamissin ki, özür dilememissin
4. Abine yazip beni silmis falan demissin, bu tabi ki abiyi doldurusa getirmektir baska bisey degildir. Bilmiyorum diger konunu bastan sonra okumadim, o olayda da abinin haberi oldu mu neden gitmekden vaz gectiginizin?

Eminim ki abin ve yengen de bu yüzden tartismislardir. Kusura bakma da benimde huzurumu kaciran biri olsa bende istemem. Istemedim de, esimin yigeni, bi ara her hafta sonu bizdeydi, hepde bana soramadan esimle konusurlardi benim arkamdan deli olurdum.

Önceki konunuzda da size daha çok hak vermiştim. Sanırım sizinle görüşmek istemiyor ve bu da bahanesi olmuş. Arada kardeşiniz de olsa, bazı insanlara mesafeli durmanız sizin açınızdan daha faydalı oluyor. Gereğinden fazla samimiyet ve ilgi şımartıyor ve kendini yüksekte görmesine sebep oluyor. Size karşı yapmış olduğu bu son hareket, bende öyle bir his uyandırdı nedense..

Sosyal medyadan mı silmiş. Silsin bunu nasıl yeğenin olunca onu göremeyecek sine bağladın . O senin yeğenin ananesi olabilir ama kesinlikle sende halasın. Çok üzülmüş sün belli kafan karışık ama gelininle yüzyüze konuşman lazım .

Şimdi burda iki tarafta haksız o kesin.

Diğer konuyu biliyorum, sende gereksiz bi yarışa girmişsin gelin hanımla belli ki seni sevmiyor.

Neden bu ilgi - alaka ??

Bırak ne istiyorsa yapsın azıcık cool olun anacım .

Ne görümceme giderim ne o gelir aramamız da o şekilde mutluyuz yani.

Senede 4-5 sefer görüşüyoruz neredeyse düşün yani sosyal medyadan da takip etmem.

Abini arayıp eşini şikayet etmen de hoş değil ayrıca.

Back
X