Sizin deyiminizle gelin - görümce (Konu devamı)

Bende diğer konuda seni haklı bulanlardandım ama sosyal medyadan seni sildi diye verdiğin tepki çok saçma olmuş. Bence gelinin istediğini yaptın. İpleri koparayım deme sakın. Sakinleş ve öyle düşün. Sosyal medya bu kadar ciddiye alınacak bir ortam değil.

Bırak bakalım abin ne diyecek. Bu saçmalıklar yüzünden abinle aranı açarsan olan sizin abi kardeş ilişkinize olur

Sosyal medyaa. Boşverin. Hayat sizden bir gün daha götürdü. Bir gün sonranızın garantisi var mı da ömür boyu göremeyeceğim olaylarına girdiniz. Sakin olun. Umursamamaya özen gösterin. :)

Keşke abin anlattıktan sonra yazsaydın konuyu buraya. Bzde merak ettik şimdi nolmış

Linam beni sakın yanlış anlama. dün de yazacaktım neyse dedim ama bütün yıl tatili beklemiş gelin hanımın tatilini mahvettiniz ya. bence sizi silmesi normal.

gelmeyin dedi, gitmediniz eyvallah, eşi geldi yanına hala belki de bunun tartışması içerisinde ikisi. muhtemelen bu konudan bıkmıştır. tamamen kendini soyutlamak istemiştir diye düşünüyorum.

hem sosyal medyasında olsan noolur olmasan noolur. ne demek yeğenini göstermeyecek.

kusura bakma bi anlık sinirle sildim diyip yeniden istek gönderse sana tüm konu kapanmayacak mı sanki? ne gerek var bunu problem haline getirmeye.

hala abine sorup konuyu büyütüyosun bence. azıcık kendine bırakın karı kocayı ya.

Tatilini mahvetmis ondan mi silmis.Bu kadar da haz bagimlisi olmayalim bence.Guldum ister istemez.
Bu arada konu sahibi o konusmadan sonra siz gitmediniz .Baska neler oldu .O arayi bir anlatirsan daha net yorum yapabilirim.

benim evime ben yokken gelinirse ben de tepki gosterirdim.

Ayrıca sosyal medyadan silme olayini fazla dramatiklestirmissiniz.yok bu defter kapandi yok yegenimi goremicem

ayrıca da sorununuz varsa geline sorun.abinize mesaj atmaniz yanlis

Anlamıyorum hiç. Genel şeyler yazıcam çünkü bu konuyla ilgili çok sinir olduğum şeyler yaşadım. Gelinle sorunu olan görümce kaynana bunu oğluna söyleyerek ne bekler ne ister neden oğlanı arada bırakır. Böyle yapan görümceler o kadar kıskanç fesat o kadar basit ucuz görünüyosunuz ki. Her adam karısını bilir. Siz dediniz diye saçından sürükleyip özür mü diletsin. Her seferinde damat üzerinden geline yüklenirseniz gelinin midesini bulandırırsınız daha da uzaklaştırırsınız ve bu yalnızca sizi üzer. görümce kendi kendini yer durur bi de abisinin keyfini kaçırmaya çalışır. Ben bi kez nişanlıyken görümcemi eklemiştim kabul etmedi ben hiçkimseye eşime bile söylemedim ama ona göre tavır aldım deger vermedim emek vermedim ve beklenti içine girmedim rahatım bu yüzden

Tatilini mahvetmis ondan mi silmis.Bu kadar da haz bagimlisi olmayalim bence.Guldum ister istemez.
Bu arada konu sahibi o konusmadan sonra siz gitmediniz .Baska neler oldu .O arayi bir anlatirsan daha net yorum yapabilirim.

Tatilini mahvetmiş ondan silmiş demedim ki, tatili boyunca görümce muhabbeti dönmesinden rahatsız olmuş belki de diyorum. Ha ben Linam'ın gelini miyim? Değilim. Olaya o açıdan baktım sadece.

Tatilini mahvetmiş ondan silmiş demedim ki, tatili boyunca görümce muhabbeti dönmesinden rahatsız olmuş belki de diyorum. Ha ben Linam'ın gelini miyim? Değilim. Olaya o açıdan baktım sadece.
Biz de is hayatinda kimleri cekiyoruz da silmiyoruz.Yuzyuze bakmak diye birsey var.Simariklik bukadari.Cok onemli seyler olmasi lazim boyle bir tepki icin ust uste birikmesi yillarca falan.Kendi ailemizde bile neleri cekiyoruz nedir bu es ailelerine gereksiz mesafe.

Gelini de abinizi de rahat biraksaniz artık belli ki yaptığınız harekete uyuz olmuş artık sizinle mesafesini koymak istiyor eski sevgili gibi darlamasaniz

Bu gidişle abinizde silerse şaşırmayın.Adam yarın anlatırım demiş anlamak çok mu zor belli ki müsait değil ya da eşi yanında neyin ısrarı neyin tribi bu.Kız kardeş olunca öncelik sizde sanıyorsunuz ama artık o kendi ailesini kurdu unutmayın.İşiniz gücünüz yok mu sizin kendi çocuğunuzla eşinizle vaktimi nasıl daha verimli hale getirebilirim diye biraz kafa yorsanız keşke.Bizim insanımız da hep başkasının evliliğinde kendine rol arar sonra elindekinden olur.
Herkes yerini bilsin evini bilsin.Arada bırakmayın insanları da.Kendi kendinizi de doldurmayın yiğenlerinizi göremezmişsiniz falanda filan bunu dile getirirseniz o gelin size daha güzel cevaplar verir emin olun.O zaman abinizi de zor görürsünüz.Bi çekin ya ellerinizi üzerlerinden bi rahat bırakın.

Zorla sevgi olmaz.
Olmaz.
Ve hatta OLMAZ.

Neden zorluyorsunuz :)
Sosyal medyada ekli olsanız ne olmasanız ne?

İnce düşünemediniz bir tatsızlık yaşandı çok da yeni.
Eşiyle bir kriz yaşamasına da katkınız oldu.
Zaman verin biraz.

Belki toparlamaya çalışıyorlar.
Şimdi yok beni sildi gibi gereksiz bir dramla yine olay çıkarıyorsunuz.
Sonra ben iyi niyetli görümceyim diyebiliyorsunuz hala.

Süpermiş valla..

Yersen..

Neden sildiğini bilmiyorum abim henüz anlatmadı değişik birşey yok saçma yorumlara da cevap vermiyorum artık istediğiniz senaryoyu yazın kafanızda, herkes kendini bilir, sen beni benden daha iyi bilemezsin. İyi geceler.

Diğer konunu da takip etmiştim, kesinlikle sen haksızdın. Aynı şeyin sana yapılmasını ister miydin? Kaç yaşında kadınsın senin evine sen yokken kaynananın ya da görümcenin gelip ki senin tatile gittiğin zaman hastalık gibi bir zaruret yokken tatil yapması sinir bozucuydu.
Seni tek takdir ettiğim yer bileti iptal edip gitmemendi.
Gelinin onu yok sayman çok zoruna gitmiş, belli ki hala içinde dert yaptığın. Bence zamana bırak, üsteleyip abini de zor duruma düşürme. Elbette yeğenini göreceksin elbette bir daha ailece bir araya geleceksiniz, ani tepkiler vermek yerine zamana bırak, biraz sakin ol... zaten bütün bu noktaya gelmenizin sebebi aceleci davranman... zamana bırak düzelir, kendi kendine felaket senaryosu yazma...

Birikmediğini nereden biliyoruz ki? Konuları tek taraflı dinlediğimizi unutmayın...

Birikmediğini nereden biliyoruz ki? Konuları tek taraflı dinlediğimizi unutmayın...
Bir yil icin fazla geliyor bu tepki bana .Bir yilda evine bile gitmemis, bir kez gorusmusler.Rahatsiz etmeyen mis gibi gorumce( hakkinda kotu konussa bile hani.) Valla dogru demisler akilli olup dunya kahrini cekecegine deli ol senin kahrini ceksinler.Ama bu da birgun patlar ya insanin elinde.

Delilik dimi abim de hala anlatmadı şimdi döndüler bugün salı günü sanırım anlatacak. Konu ne hani soyle belki telafi edebileceğim brseydir yanlış anlaşılma oldu yüksek ihtimalle dedim konuşmayı siliyorum anlaticam sende hak vericeksin diyo bakalım ne çıkacak altindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…