- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
- 123
- Konu Sahibi NightStalker
-
neler kaçırdım.uyum sağlayamıyorum epey uzak kalmışım.Egem ablam ne çok şey kaçırdın bir bilsenDaha sık gel lütfen.
Tatilini mahvetmis ondan mi silmis.Bu kadar da haz bagimlisi olmayalim bence.Guldum ister istemez.Linam beni sakın yanlış anlama. dün de yazacaktım neyse dedim ama bütün yıl tatili beklemiş gelin hanımın tatilini mahvettiniz ya. bence sizi silmesi normal.
gelmeyin dedi, gitmediniz eyvallah, eşi geldi yanına hala belki de bunun tartışması içerisinde ikisi. muhtemelen bu konudan bıkmıştır. tamamen kendini soyutlamak istemiştir diye düşünüyorum.
hem sosyal medyasında olsan noolur olmasan noolur. ne demek yeğenini göstermeyecek.
kusura bakma bi anlık sinirle sildim diyip yeniden istek gönderse sana tüm konu kapanmayacak mı sanki? ne gerek var bunu problem haline getirmeye.
hala abine sorup konuyu büyütüyosun bence. azıcık kendine bırakın karı kocayı ya.
Tatilini mahvetmis ondan mi silmis.Bu kadar da haz bagimlisi olmayalim bence.Guldum ister istemez.
Bu arada konu sahibi o konusmadan sonra siz gitmediniz .Baska neler oldu .O arayi bir anlatirsan daha net yorum yapabilirim.
Biz de is hayatinda kimleri cekiyoruz da silmiyoruz.Yuzyuze bakmak diye birsey var.Simariklik bukadari.Cok onemli seyler olmasi lazim boyle bir tepki icin ust uste birikmesi yillarca falan.Kendi ailemizde bile neleri cekiyoruz nedir bu es ailelerine gereksiz mesafe.Tatilini mahvetmiş ondan silmiş demedim ki, tatili boyunca görümce muhabbeti dönmesinden rahatsız olmuş belki de diyorum. Ha ben Linam'ın gelini miyim? Değilim. Olaya o açıdan baktım sadece.
Birikmediğini nereden biliyoruz ki? Konuları tek taraflı dinlediğimizi unutmayın...Biz de is hayatinda kimleri cekiyoruz da silmiyoruz.Yuzyuze bakmak diye birsey var.Simariklik bukadari.Cok onemli seyler olmasi lazim boyle bir tepki icin ust uste birikmesi yillarca falan.Kendi ailemizde bile neleri cekiyoruz nedir bu es ailelerine gereksiz mesafe.
Bir yil icin fazla geliyor bu tepki bana .Bir yilda evine bile gitmemis, bir kez gorusmusler.Rahatsiz etmeyen mis gibi gorumce( hakkinda kotu konussa bile hani.) Valla dogru demisler akilli olup dunya kahrini cekecegine deli ol senin kahrini ceksinler.Ama bu da birgun patlar ya insanin elinde.Birikmediğini nereden biliyoruz ki? Konuları tek taraflı dinlediğimizi unutmayın...
Delilik dimiBir yil icin fazla geliyor bu tepki bana .Bir yilda evine bile gitmemis, bir kez gorusmusler.Rahatsiz etmeyen mis gibi gorumce( hakkinda kotu konussa bile hani.) Valla dogru demisler akilli olup dunya kahrini cekecegine deli ol senin kahrini ceksinler.Ama bu da birgun patlar ya insanin elinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?