- 3 Mart 2014
- 2.293
- 3.533
- 358
- Konu Sahibi NightStalker
-
İyi de tatlım düğün zamanı belki kırıldı bu bahane oldu... diyorum ya böyle işgüzar davrandıysa konu sahibi zaten biriktirmiştir o gelin, o da pek alınan belli...Bir yil icin fazla geliyor bu tepki bana .Bir yilda evine bile gitmemis, bir kez gorusmusler.Rahatsiz etmeyen mis gibi gorumce( hakkinda kotu konussa bile hani.) Valla dogru demisler akilli olup dunya kahrini cekecegine deli ol senin kahrini ceksinler.Ama bu da birgun patlar ya insanin elinde.
İşgüzar derken ?İyi de tatlım düğün zamanı belki kırıldı bu bahane oldu... diyorum ya böyle işgüzar davrandıysa konu sahibi zaten biriktirmiştir o gelin, o da pek alınan belli...
Profilde 500 açıdan sizi görmüş olduk gorumce hanım. Gelin hanımda sizin gibi fitler mi : Dİşgüzar derken ?
:))) evetProfilde 500 açıdan sizi görmüş olduk gorumce hanım. Gelin hanımda sizin gibi fitler mi : D
Ne ısrarı?Ya hu silerse silsin. Her b.ku kardeşine "Mağdur Edebiyatı" yapar gibi güya masumane yazarsan, ara bozarsın, kız iyice gıcık olur. Bir relax ol ya. Kız uzak durmak istiyor ne bu ısrar?
Yahu siz mi anlamıyorsunuz ben mi anlatamıyorum sıkıntı nerede ?Sonunda abinizle gelin hanımın arası bozulursa, rahatlayacaksınız sanırım.
Bi düşseniz mi kızın yakasından artık?
Kardeşine söyleyip araları açılınca mutlu mu olacasınız? Ay benim görümcem senin gibi olsa harbinden göremezdi ömür boyu yeğenlerini. Onlar artık aile, sizden daha önemli olacak artık. Sürekli kardeşinizi masum görümce edasıyla fitlemeye çalışmayın. İyi akşamlar.Ne ısrarı?
Yahu siz mi anlamıyorsunuz ben mi anlatamıyorum sıkıntı nerede ?
Ya sen kimsin ki benimle bu şekilde konuşup bi de iyi akşamlar dileyebiliyosun hayırdır yani? Onların aile olduğunun bende farkındayım beni tersleyip üstüne silen o nedenini tabiki merak edicem kızla iyice kotulesmemek için abime sordum size ne ? Sizin başınıza gelir de siz merak etmeyiverirsiniz ben merak ediyorum tamam ? Hadi uzaklaş konumdan şimdi.Kardeşine söyleyip araları açılınca mutlu mu olacasınız? Ay benim görümcem senin gibi olsa harbinden göremezdi ömür boyu yeğenlerini. Onlar artık aile, sizden daha önemli olacak artık. Sürekli kardeşinizi masum görümce edasıyla fitlemeye çalışmayın. İyi akşamlar.
Yok canım değil. Başka bi meseleO da burda takılıyorsa ve seni profil resminden tanımışsa? Belki burda yazdıklarından ötürü de böyle yapıyor olabilir .
Yanlış hayal etmişsin o zamanLinam eğer profilde ki sensen açtığın gelin konularıyla tipin çok alakasız ya
Ben seni 40'lı yaşlarda tek ilgi alanı abisi ve karısı olan biri olarak hayal etmiştim
Tamam canım sensin 2 dakikada çözdün işi.Sıkıntı sizin insanlara musallat olmanızda; "Beni silmiş ühü ühü, yeğenlerimi göremiycim" diye salt bir sanal hareketi, tüm hayata yaymanız, abinize şikayet etmeniz ve geline huzur vermemenizde. Varsa aranızda bir olay, denk gelinir bir gün, oturulur konuşulur. Adamlar evinde kim bilir neyle uğraşıyorlar, bir de sizin gereksiz ilgi arayışlarınıza maruz kalıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?