Sizin deyiminizle gelin - görümce (Konu devamı)

İyi de tatlım düğün zamanı belki kırıldı bu bahane oldu... diyorum ya böyle işgüzar davrandıysa konu sahibi zaten biriktirmiştir o gelin, o da pek alınan belli...

Sakin olsak mı acaba? Derin derin nefes alsanız 20'ye kadar saysanız diyorum.

Görümcem ve kv herseyi kocama anlatında daha da iğreniyorum aramıyorum sormuyorum görüşmüyorum nefret ediyorum herseyi abilere anlatmanın tek amacı ara bozmak baska açıklaması yok e arkasından konusup gelinin yüzüne nasıl bakılıyo anlamıyorum bizimkilerde hiç utanma yok yanımda rol yapıyorlar birde

Kardeşine söyleyip araları açılınca mutlu mu olacasınız? Ay benim görümcem senin gibi olsa harbinden göremezdi ömür boyu yeğenlerini. Onlar artık aile, sizden daha önemli olacak artık. Sürekli kardeşinizi masum görümce edasıyla fitlemeye çalışmayın. İyi akşamlar.

Yüzüme sürekli gülen kv ve görümce herşeyi kocama en ince ayrıntılarıyla anlatır beni suçlar eşime de diyorum ve eşimde itiraf ediyor diyor ki seni bıraksam öyle rahatlayacaklar. Artık eşimde bıktı. Gizlice telefonunu karıştırdım. Annesine XX ile iyi geçin yazmış. Hiçbir sorun yok tek derdi oğlumu çaldın diyor. Çalmak dediği şeyde eşimin nereye tayini cıkarsa orada yaşıyoruz.sanki aldım zindana kapadım. Eşim kendisi diyor annem gelince rahat değilim diye. Bayramda bile beni üzerler diye gitmedi. Böyle manyak bi kv yani

Yahu siz mi anlamıyorsunuz ben mi anlatamıyorum sıkıntı nerede ?

Sıkıntı sizin insanlara musallat olmanızda; "Beni silmiş ühü ühü, yeğenlerimi göremiycim" diye salt bir sanal hareketi, tüm hayata yaymanız, abinize şikayet etmeniz ve geline huzur vermemenizde. Varsa aranızda bir olay, denk gelinir bir gün, oturulur konuşulur. Adamlar evinde kim bilir neyle uğraşıyorlar, bir de sizin gereksiz ilgi arayışlarınıza maruz kalıyorlar.

O da burda takılıyorsa ve seni profil resminden tanımışsa? Belki burda yazdıklarından ötürü de böyle yapıyor olabilir .

Linam eğer profilde ki sensen açtığın gelin konularıyla tipin çok alakasız ya

Ben seni 40'lı yaşlarda tek ilgi alanı abisi ve karısı olan biri olarak hayal etmiştim

Ya sen kimsin ki benimle bu şekilde konuşup bi de iyi akşamlar dileyebiliyosun hayırdır yani? Onların aile olduğunun bende farkındayım beni tersleyip üstüne silen o nedenini tabiki merak edicem kızla iyice kotulesmemek için abime sordum size ne ? Sizin başınıza gelir de siz merak etmeyiverirsiniz ben merak ediyorum tamam ? Hadi uzaklaş konumdan şimdi.

Sizi silen birine sormak kendini degerli hissettirir. Hiç sormazdım. Bi sebebi olmayabilir silmesinin. Benden uzak dur seninle samimi istemiyorum tepkisi koymak için silmiştir belki. İnsan sevmediği adamı siler. Sebepsizde olabilir canı istememitr silmiştr

Tamam canım sensin 2 dakikada çözdün işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…