• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin deyiminizle gelin - görümce (Konu devamı)

Gelinden habersiz evine gitmeniz bencede hataliydi ama onun silmesi sacma. Siz niye abimize gidip bak beni silmis diyorsunuz ki. Ben gelin yerinde olsam o mesajlari gorsem bak kardesin aramızi bozmaya calisiyor diye dusunurdum. Siz sadece abinizi hatrini sormak icin arayin. Gerisini boşverin silen silsin gelmeyen gelmesin zaten kiziniz var ve farklı sehirlerde yaşıyorsunuz yegeninizi zaten az goreceksiniz. Kiziniza odaklanin bebek büyümek coj zor.

Yarın anlatacağım dediğine göre bir konu açıldı, abiniz de söylememesi gereken bir şeyi söyleyerek laf taşımış oldu bence. Gelin de iyice sinirlenip sizi sildi. Yoksa üstünden o kadar zaman geçmişken neden tepki göstersin, abiniz de hiç "alala" dememiş zaten, "anlatıcam uygun olunca" demiş. Ortalığı bu sefer de abi karıştırmış gibi duruyor. Basit basit olaylar aile faciası yaratacak neredeyse yahu. Yeğeniniz olursa tabi ki görürsünüz, o kadar da değil. Abinizin de evladı olacak sonuçta. Ben de görümcemle görüşmüyorum ama evime gelmek isterse ağırlarım, çocuğum olursa esirgemem.

E şimdi daha da büyüyecek mevzu.Abinize niye sana yetiştiriyor hemen demeyecek mi?Yanlış adımlar atıyorsunuz bence.Hem,hikayelerini takip etmek filan nedir unutamadığınız sevgili misali.Bırakın bir süre kendi haline.

Diğer konuda gelin haklı falan değildi. Zaten eşinizin gideceğini biliyordu yanına kocasının kardeşi eklenmiş diye bu kadar çemkirmenin manası yok. Haberi sonradan olmuş o sıkıntı ama siz alttan alıp açıklamaya çalışmanıza rağmen gemileri yaktı.

Sosyal medyadan silmek de nasıl ergence. Size görümcelik yapıyorsunuz diyorlar ama bence gelin fena

önceki konunu okurken seni haksız bulmuştum açıkcası şimdi de abartmışsın bence biraz canım
sen niye sürekli sosyal medyadan takip ediyorsun ki onu şımartmışsın böylece ki sosyal medyadan silince insanlar hayatlarından da sildik zannediyor ama gerçek hayatta öyle değil
ki abin yarın konuşalım demiş niye ömür boyu yeğenlerimi göremiycem moduna giriyorsun ki

Yani genelde gelin tarafiyimdir ama senin konuda gelin tam gelin gibi geliyor.İnsan yedi kat yabancıya diyemez o lafları ki eşinin kardeşine desin.Sonra da kocasinin yüzüne baksın.
Doldurmuş gibi olmasın da bu geline karşı uyanık ol .Abinle filan aran bozulmaz inşallah.

Ben takip etmem sevmediğim insanlari, banane hayatlarından.

Abin ne diyecek bir dinle bakalım. Ona göre sen de onu silersin. Ama bunda ağlayacak üzülecek birşey yok. Yeğenin olunca da seversin, hala-yeğen ilişkisi, gelin-görümce ilişkisi ayrı yerlerde sonuçta.

Diger konunda hakli haksiz degil de ayarli ayarsiz olarak gelininizin kendini savunmasini ,dile getirecegi sikayetini aciksozluluk adi altinda yaptigi densizligi dile getirmistim.Bunu yapmasinda farkli bir durum var diye de dusunmustum.Hakli da ciktim.Bu kadin esini ailesinden uzaklastirmak istiyor.Bu cok net.Eline firsat gecmisti ve cok iyi de degerlendirdi.Eee Abin de cok afedersin ama basiretsizin teki.Agirligini koyup dengeyi bulamiyor...Bak sen ileride abini tamamen koparmasin sizden.Yapacak potansiyeli seziyorum yengede.

Takinti haline getirdiniz gelini
Bizim gelin beni silse gidip de abime sorsam resmen kendimi kucultmek olarak gorurum , umursamam bile

Önceki konuda seni haksız bulmuştum yine sen haksızsın. Evet silmek vs.. olgun bi davranış şekli değil. Sen niye herşeyi hemen abine yetiştiriyorsun onu anlamıyorum. Bi huzur ver adama mutlu belki o karısıyla böyle. Gelinle konuşsan anlarımda abine niye trip atıyorsun istediğin tepkiyi mi vermedi. Ben onun ağzını kırarım sen üzülme dese oooh abim yeğenim olursada alır banada getirir, sert erkek benim abim heyyyt şimdi rahatladım mı diyeceksin. Bi rahat bıraksana insanları doğmamış çocuğa don biçmişsin bide kendi kendine.

Aklima kuzenim geldi.Kuzenimin esi evlenme asamasinda ,ben annemden baskasina anne diyemem ayse hanim deyip 15 sene icinde yavas yavas kopardi kuzenimi aileden.En son babasini bayramdan bayrama ya ariyor ya aramiyordu.Ortada hic bir sorunda yokken suni bir tartisma cikarmisti sebep olarakta bunu gostermisti.Sizinki de buna benzemez umarim.

Bu arada not:Gelinimiz var ve 15 yildir abla &kiz kardes gibiyiz.Gelinlere aldigim bir tavir,onyargi yok.

Gelinden habersiz evine gitmeniz bencede hataliydi ama onun silmesi sacma. Siz niye abimize gidip bak beni silmis diyorsunuz ki. Ben gelin yerinde olsam o mesajlari gorsem bak kardesin aramızi bozmaya calisiyor diye dusunurdum. Siz sadece abinizi hatrini sormak icin arayin. Gerisini boşverin silen silsin gelmeyen gelmesin zaten kiziniz var ve farklı sehirlerde yaşıyorsunuz yegeninizi zaten az goreceksiniz. Kiziniza odaklanin bebek büyümek coj zor.
Yanlız abimin de haberi var sildiginden bana neden sildiğini anlatacak. Kıza patlamamak için abime sordum yoksa mesaj dosuyodum yaptığın şey ayıp diye

Yani gelini fazla kafaya taktiniz bence. Yani kadin mesafe koymaya calistikca siz ustune dusuyorsunuz. Neden her gun durumunu takip ediyorsunuz? Belki arayip konusmadigim adam her animi takip ediyor diye sinir olup silmistir. Yani silse be olur ki zaten konusmuyorsunuz. Bunu dakikasinda abinize yetistirmenin alemi ne yani? Niye abinizi arada koyuyorsunuz ki?
Bence umursamayin artik emin olun hayatiniz daha kolay olacaktir.

Yani gelini fazla kafaya taktiniz bence. Yani kadin mesafe koymaya calistikca siz ustune dusuyorsunuz. Neden her gun durumunu takip ediyorsunuz? Belki arayip konusmadigim adam her animi takip ediyor diye sinir olup silmistir. Yani silse be olur ki zaten konusmuyorsunuz. Bunu dakikasinda abinize yetistirmenin alemi ne yani? Niye abinizi arada koyuyorsunuz ki?
Bence umursamayin artik emin olun hayatiniz daha kolay olacaktir.
Ya canım o da beni takip ediyor hikayelerime bakıyor olay hikaye bakıp bakmama meselesi değil ki zaten çoğu story Manuel olarak otomatik aciliyo herkesin.abime yetiştirme diye birşey yok okuyup anlayın. Abimin haberi var zaten sildiginden abimin yanında silmiştir hatta. Bu o kadar kucumsenicek bi olay değil bende olaylar böyle değil en azından aile diye bi kavram vardır onun ailesi kendi ailesi ve abim olabilir ama o da bizim gelinimiz bizim kızımız yerin içine gömüp üstüne silmek ne demek.

Diger konuda gelini hakli bulmustum.
Hatali olan bana göre sizdiniz.
O olaydan sonra gelin belkibsizden bi adim bekledi. Bu adim illa ki özür tarzi degil olay olmamis gibi nasilsin fakan olabilirdi.
Belki sizin sessizliginiz karsi tarafa olumsuz bir mesaj olarak gitti.
Gelin hanimin sizi silmesi komik. Noldu sildi diye sifatlarinizi da elinizden almadi ya. Siz alesinin kardesi cocugunun halasi olacaksiniz ömür boyu.
Uzulmeyin zamana birakin.

Gelin hakli veya değil ama siz istiyorsunuz ki abiniz eşini saçından tuttuğu gibi ayağınıza getirtip sizden özürler diletsin adam mutlu karısıyla niye sürekli problem çıkarıyosunuz sizle görüşmek istemeyebilir gayette doğaldır silebilirde abinize neden yetiştiriyosunuz sizde pek masum değilsiniz abim zaten biliyo diyosunuzda sonuçta siz abinize şikayet etmek için aradığınızda öğrendiniz bunu ısrarla herşeyi abiye karısına aferin demesi için yetiştirmiyorsunuz

Back
X