• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin deyiminizle gelin - görümce (Konu devamı)

Selam. 1 ay önceki konunun devamını yazicam. Aslında bakarsanız konuşacak kimsem yok ve daralmaya başladım. Biliyorsunuz abimi görmek için İstanbula gidecektik ben eşim ve bebeğim ve gelinimiz tatildeydi 1 aylığına. Bunu duyunca bana baya ağır saydırdı ve 1 aydır konuşmadık özetle. Şimdi o gün bugündür hep bakıyodum hikayelerine falan.
Bugün bi baktım beni silmiş. Zaten benim için çok zor bi gündü iyice üzüldüm. Abime noldu ? Yazdım. (Şuan ayvaliktalar abim kv kp baldız ve eşi) noldu ki yazmış. X silmiş beni dedim. hmm yarın anlatırım gülüm yazmış. Anlatılacak birşey yok kardesim boşver benim için bu defter kapandı iyi geceler yazdım. Sonra yine demiş yarın anlatırım diye birşey yazmadım. Uzunca bi mesaj yazmayı düşündüm hatta yazdım da ama gönderemedim sildim. Hayatımda ilk defa susuyorum. Az önce de ağladım. Düşünsenize hala olursanız bi gün, belki de hiçbir zaman yegeninizi goremiceksiniz. Aşırı derecede mutsuz ve üzgünüm. Nolucak böyle bende bilmiyorum.

Sosyal medya hesabından sildi diye yeğenimi göremicem diye üzülmeniz çok yersiz abiniz konuşuruz demiş işte muhakkak getirir görüştürür sizi abiniz hiç üzülmeyin

görümce haksız tabii ki:KK76:şaka yapıyorum tabii ki,böyle düşmanca davranması çok yanlış;hele ki size yeğeninizi göstermemem gibi bi lüksü yok;zaten siz onun gül yüzünü görmeye meraklı değilsiniz orası kardeşinizin de evi sakın kendinizi çekmeyin gitmezlik etmeyin

boşver sen gelini,abin eşin ve sen sık sık görüşün:KK66:

Ya yeter de böyle olmaz işte en sevmediğim şey başıma geldi hayalimiz hep dörtlü takilmakti onlar gelecekti ya da biz gidecektik tatil falan ama ilk defa başıma böyle birşey geliyor sanırım o yüzden üstüne düştüm bu kadar. Hayırlısı.
Ya baska anlatmadigin birsey yoksa o mesafe koymak icin bunu firsat bilmis.Var oyleleri cunku.

Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek çünkü. Kendi gidemedi. Olay öylece kapandı, karşı taraftan hala bir adım görmemiş. Gelin hanım birde abisini alıp kendi ailesiyle tatile gitmiş mesele bu. Başka birşey değil.
Çok düşünceli olsa, üzülse ille de yazacaksa bile tatilde yazmaz insan.
Belki aralarında bir sürtüşme geçecek ne gerek var yani.
Tatilde de olsa kadin silinince (ki bu nedemek biliyoruz)uzulmus.O sinirle kadina patlamamak icin abisine patlamis.

Selam. 1 ay önceki konunun devamını yazicam. Aslında bakarsanız konuşacak kimsem yok ve daralmaya başladım. Biliyorsunuz abimi görmek için İstanbula gidecektik ben eşim ve bebeğim ve gelinimiz tatildeydi 1 aylığına. Bunu duyunca bana baya ağır saydırdı ve 1 aydır konuşmadık özetle. Şimdi o gün bugündür hep bakıyodum hikayelerine falan.
Bugün bi baktım beni silmiş. Zaten benim için çok zor bi gündü iyice üzüldüm. Abime noldu ? Yazdım. (Şuan ayvaliktalar abim kv kp baldız ve eşi) noldu ki yazmış. X silmiş beni dedim. hmm yarın anlatırım gülüm yazmış. Anlatılacak birşey yok kardesim boşver benim için bu defter kapandı iyi geceler yazdım. Sonra yine demiş yarın anlatırım diye birşey yazmadım. Uzunca bi mesaj yazmayı düşündüm hatta yazdım da ama gönderemedim sildim. Hayatımda ilk defa susuyorum. Az önce de ağladım. Düşünsenize hala olursanız bi gün, belki de hiçbir zaman yegeninizi goremiceksiniz. Aşırı derecede mutsuz ve üzgünüm. Nolucak böyle bende bilmiyorum.
Daha ne yapacaktın?Sende diğer yeğenlerim seversin yapacak birşey yok komşu çocuğunu daha içten seviyorum hep yakınımda diye yeğenime bazen yaklaşmıyorum sanki yabancı gibi sonra kendime saçlama o senin canın kanın deyip onunla yerde oyun oynarken buluyorum kendimi.Bende görümcemle sorun yaşadım o suçlu olmasına rağmen alttan aldım yaptıklarını görmedim üstüne özür diledim evime çağırdım misafirlerimden ayrı oturmak istedi ve oturduda çocuğunu bahane ederek benim suratıma suratını ekşiterel bakan insan abisinin yanında güler yüzle hal hatır soruyor bazı insanları ne yapsana değiştiremezsin ve sen görmek istemedikçe daha fazlasını yaparlar boşuna yorma kendini

Annen ve kardeşinle olan yakınlığınız gelin hanımı rahatsız etmiş , oda önlem alıyor, sizleri uzaklaştırıyor. Geline mesafeli ol ama kardeşindende vazgeçme

Kendince tavrını öyle göstertmiş kimse kimseye zorla kendini sevdiremez.Olmuyorsa zorlamayın illa ki bu konu degil herkez birbirini sevmek zorunda değil.Ama abinizle de görüşmenize kimse karışamaz.Yegeniniz konusunda da öyle çok görmek istiyorsanız abiniz gelir götürür gider görürsünüz otelde kalırsınız.Üzülmeye degmez hiç.

Baştan mesafeli davransaydınız daha iyi olurdu, bi taraf ısrarla mesafe koymaya çalışırken diğer taraf eften püften mevzular çıkarmamalı. İlla anlaşacaz konuşacaz diye hırs yapmışsınız gibi görünüyor buradan. Silerse silsin baştan cool durmanız daha uygun olurdu bari şimdiden sonra deneyin. Mesafe ve saygıyla yavaş yavaş derinleşen ilişkiler daha sağlam olur. Yeğeninizi falan da görürsünüz canım daha neler, yeter ki daha fazla yüz göz olmayın artık.

Ha, gelininiz abinizi aileden koparmak istiyorsa abinizin de bu durumdan şikayeti yoksa halinden memnunsa üzücü ama amiyane tabirle kendinizi yırtsanız da yapacak bişey olmaz.

Back
X