sizin düşüncenizi merak ettim

Merhaba yine ben
Hoşlandığım birisiyle benim fecebook una mesaj atmam sonucu tanışmayı başarmıştık
Sabaha kadar whatsapp dan falan sohbet ettik
Her şey çok güzel gelişti falan
Ancak şöyle bi şey oldu
Dün akşam sohbet ederken bi anda yazmamaya başladı
Tatil nasıldı? dedim devamında mesajı gördüğü halde hiç bişey yazmadı
Dün akşam ilk yazan bendim
Acaba ben yanlış mı yapıyorum
Yazmamam mı lazım
konu ve senin arzusuz isteksiz yani sevişmesiz konuların ona sıkıcı gelmiş. off bunla mı ugraşcam demiş.
yazmayı bırak bu adamdan kaç

konu ve senin arzusuz isteksiz yani sevişmesiz konuların ona sıkıcı gelmiş. off bunla mı ugraşcam demiş.
yazmayı bırak bu adamdan kaç

Muhabbet sıkılacak kadar olmamıştı aslında baya başındaydı ama
olabilir tabi ki
bundan sonra kesinlikle yazmam zaten
bu ne biçim hareket

Aynısı bana oldu yıllar önce. Gerçi ben yüzyüze gördüğüm birisiyle o zamanlar msn den yazışmaya başlamıştım.
Bi süre bayağa uzuuun uzuuun muhabbet ettik çok güzel gelişti falan sonra bi gün tık diye kesildi sesi. Bir iki şey daha yazdım cevap vermedi. Sonrasında bi araştırma sonucu öğrendim ki beni engellemiş.
Muhtemelen bi başkasını koydu yerime benle de henüz başlardayken bi sorumluluğu olmadığı için tercihini yaptı ve gitti. Ben de defteri kapattım.
Bence seninki de bu durumun aynısı. Hiç üsteleme yazma boşver. Olucağı varsa olur, olmayacağı varmış olmamış de geç. Kimse hint kumaşı değil. Tatlı canı bilir :KK66:

Muhabbet sıkılacak kadar olmamıştı aslında baya başındaydı ama
olabilir tabi ki
bundan sonra kesinlikle yazmam zaten
bu ne biçim hareket
sana öyle gelebilir ama karşı tarafın fikri ortada sıkılmış. daha hoşlandığı bir sohbet içine girmiştir seni bırakmıştır. olur böyle şeyler..

Hasta kafalı demek ki hiç girme bu işlere yoksa ömrün boyunca öyle mi yaptı bunu niye böyle yaptı diye düşünür durursun

Bana ne mesaj attı ne de aradı
Allah ım ben bu erkekleri ne zaman anlayacağım :(

Back
X