sizin eşinizde size küsermi?

çok şükürki küsen bir kocam yok sağolsun kızdımmı veya tartıştıkmı ben küserim oda imkanı varsa uzamaz eminim çok zordur küsen erkek:1no2:

ewet yaaa arda bana küser onu yalnız bırakmamdan hoşlanmaz...
ama genelde hep küsen şımaran benimdir...
nazlatır epeyce beni...

benim ki de küser ama hep kendi konuşur geriye ama daha çok ben küserim ona demek ki o daha çok üzüyo beni

yok ya ben küserim genelde. aşkımın 2 dafa küstüğünü hatırlarım. biz biraz piskopat bi aileyiz galiba, şakalaşmak için canımızı yakarız, genelde o beni ısırır bende tabi ciyak ciyak kaçarım bi gün şaka olsun diye yüzüne bi tokat attım(gülüyorum şuanda) ama biraz fazla geldi galiba. baktım aşkım mahsunlaştı sesi kesildi. sonra gönlünü aldım yaklaşık yarım saatimi aldı:)
bi defaısındada tartışma sonrası bi odada kendi kendime ona söylenirken söylediğim sözleri duymuştu, ozaman ciddi ciddi kırıldı bikaç gün gönlünü alamdım.
ama oh olsun o hep beni küstürüyodu.:dilcikar:

küsüşmez miyiz oooo abarttığımız da vakiidir rekorumuz 28 gün densiz birşeden sırf inadımızdan konuşmadık

Ooofff oooof arkadasim ayni dert bendede var. Üstelik benim kocam cok SIK küser. Sonra hep gönlünü almaya calisirim. Anlayacagin bizde ben degil esim bana naz yapar. Inan sana gelecek cevaplari bende uygulayacagim.

Hic gülesim yoktu bir alemmis senin esin yaaaa
cok hos hehe

benim eşimde arada küserdi ve hep allttan alan ben oluyodum evde huzur bozulmasın diye
ama böylede olmuyodu en son bir karar aldım ve tartışma bekliyodumki onun yaptıklarını bende yapayım diye..nitekim tartıştık ve küstüm 5 fün konuşmadım tabi içim birbirini yiyor ..çünkü eşle küsüldüğünde hayat duruyor evdede dışardada çok üzgün oluyorum ve moralim sıfır oluyo eminim bu herkeste öyle...neyse ben de kendi kendime söz vermiştim eşim gelip barımayana kadar barışmicam dedim..ve eşim depek yanaşmadı 3 ve 4 gün..ama kararlığımı görünce 5. gün gelip özür diledi ve barıştı..
eşime tek bişey dedim.. bir daha küsersin bende küserim yuvayı yıkmak kolaydır kurtarmak zordur dedim...ve ogünden sonra küsmedik çok şükür

benimde eşimde en nefret ettiğim huyurdur küsmesi küser yemek yemez konuşmaz yada gider yatar ve ben bundan hiç haz almam...

ayni dert bendede varklava:
eger istemedigi birseyi yaparsam hemen küser, çok kincidirKötü Kazen
bir kaç gün sürer bazen, vede hayatta özür dilemez çünki neymis o hakliymis hep:1shok:
esimin bu huyu çok kötü ama yinede ben onu çok seviyorum

valla bızım evde kusen hep ben olurum çok şımarıgımdırda :roflol: şsaka bı yana cok cıddı bısey olmadıkca esım bana kusmez yanı cıddı bısey oldugundada benımle konusmadıgı en fazla 1,5 2 saattır sonra gelır ve konusarak anlasmaya calısırız ama ben kustugumde adam cıldırıyo gonlumu alana kadar

ben küsmedikçe o küsmez
eğer ikimiz de haklı olduğumuzu düşünüyorsak küsüşürüz
ben ondan daha inatçıyımdır sonunda o dayanamaz atak yapar bana bende daha fazla uzatmam.eşimde dayanamaz bende.
bence küstüğünde aynı şekilde ona davranın bakalım ne kadar sabredecek böle küs kalmaya hiç tınlamam havası verin bakarsınız pes eder.

küseer küsmez mi hemde nasıl küser ve acayip gıcık olurum çocuk gibi o ne ya...eşim küsünce ya bende konuşmam hiç kale almam gider mutfakta biryerlerde iş yaparım, yada boğazıma kadar gelirse bağırır çağırırım kızarım. gruruna dokunurum. çocuk gibi cahil kadın gibi küseceğine sorunu anlat erkek gibi davran falan ver yansın ediyorum...

benim eşimde çok küser hep alttan alıyodum bu sefer bende küsüm tam iki ay oldu iki aydır bir tek kelime bile etmedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…