Sizin evliliğiniz ne zaman "tam" oturdu?

çok merak ettim seni epeydir yoktun.sevindim hakkında olumlu gelişmelerden hep mutlu ol inş.

Vhalla bizim evliligin bir tarafi kalk gidelim diger tarafi aman otur oturdugun yerde diyor....:)
Yani bilmiyorum ben satasmadikca sorun yok gibi ....ama ne bilim...aslinda iyide hersey....amannnn offf yani... :)

Araştırmalar da gösteriyor ki bosanma lar en fazla ilk beş yılda oluyor yani ilk beş yılı devirirseniz gerisi kolay gibi :))

Oturma olayına inanmıyorum. Olsa olsa kabullenmişlik,görmezden gelme,sineye çekmedir onun adı.
Dayak,hakaret,küçük düşürme,aldatma,yalan,maddi konularda sahtekarlık vs. Bunlar olduktan sonra gerisi anca patlıcan oturtma olur. Onu da sevmem ben. Acı bir tadı vardır.

Tam oturdu derken başka bir şey çıktı.
O sebepten ayakta gitmeye devam ediyorum:KK14:

evlenmeden önce ve sonra ne yaşadığınızla ilgili bence.
yaralı ilişkiler ve evlilikler geç oturur.

Annem babam evleneli 38 sene oldu hala evlilikleri oturmadı :KK53:şuan ikisininde ayrı evleri varo_O babam genelde annemin evinde lakin Kafası kızınca kendi evine gidiyor ne diyim şimdi :KK64:

Bizde 7 yıldır evliyiz çok şükür Rabbime hiç bi sıkıntı yok,eski konunuzu biliyorum inş tekrarı yaşanmaz ama bana kızmayın ilk kavganızda yine vuracak gibi geliyor bana inş olmaz çok güvenmeyin gardınızı alın.

Cicim ayı diyorlar ya yalan. İlk aylar çok zor geçiyor. Ne kadar tanırsan tanı 2 ayrı karakter 2 ayrı dünya artık bi ömür iyi günde kötü günde söz verip bir yola baş koyuyorsunuz. Ben şuanda 2 yıllık evliyim henüz bir bebeğimiz yok. 26 yaşındayım. Daha yeni yeni bazı şeyler yerine oturuyor. Ama evlilik düzendir. Bekarlikta bir yere kadar be kardesiiiim doğru bir eş ve her şeyden önce iyi bir baba adayı bulduktan sonra evlenmekten korkmayın.

Selam kızlar,

Çoğunuz tanıyorsunuz beni.. Ama bu sefer Âllah'a şükürler olsun hiç bir dert kederle gelmedim. Aksine bütün sorunlarımızı bir nebze de olsa aşmış eşimin ailesine karşı tepkisini belli etmiş bir insan olarak geldim.
En son olay olayların en büyüyüğüdü.. Bir çoğunuz boşan dedi haklıydınızda. Ama şimdilerde iyi ki de boşanmamışım dedirtiyor eşim. Beni anladığını bana da hak verdiğini görüyorum... Ailesiyle o günden sonra sadece bayram da bir 20 dk görüştüm el öptüm ve çıktım gittim.. Annesigil eşime haksız olduklarını belirtmişler yani demem o ki cidden en iyi ilaç zamandan sonra ME SA FE! Hatalarını anlamak için bir nefes verin.. En iyisini vicdanları bilir..

Şimdi size sorum; Bana hep olur böyle şeyler zaman'a bırak yeni evlisiniz daha fln denildi.. En çokta annem ilk seniniz daha yenisiniz olur böyle büyük tartışmalar dedi.. Bir evliliğin oturması 1 seneni alıyormuş, bu doğru mu? Bazılarından da 3 sene 5 sene diye duydum.. Kaç sene de oturdu siz de evlilik? Tamam çocuk yapabilirim bu adamdan diye güven sahibi oldunuz kavgalarınız bitmese de duruldu? Herşey güzel ama tamamen güvenmek istiyorum eşim'e.

Şimdiden teşekkürler kızlar size :)
7 senedir tanıdığım halde evlendim ama 3 yılı buldu tam olarak herşeyin oturması.herkese göre değişebilir bu süre.ne kadar severse sevsin bir insan ilk başlarda bocalama mutlaka oluyor bana göre bu tabi.

1buçuk yıla yaklaştık ama tam oturdu mu diye sorarsanız hayır tam anlamıyla değil. Ama çok şükür çok mutluyum 1-2 yıl sonra herşeyin yerli yerine oturacağını düşünüyorum İkimiz de olgunlaştıkça. Ama ilk aylarda çok kötüydü Ne yaptım ben diye pişmanlıktan kendime neler diyordum. Zaman geçtikçe düzeliyor bazı şeyler

Selam kızlar,

Çoğunuz tanıyorsunuz beni.. Ama bu sefer Âllah'a şükürler olsun hiç bir dert kederle gelmedim. Aksine bütün sorunlarımızı bir nebze de olsa aşmış eşimin ailesine karşı tepkisini belli etmiş bir insan olarak geldim.
En son olay olayların en büyüyüğüdü.. Bir çoğunuz boşan dedi haklıydınızda. Ama şimdilerde iyi ki de boşanmamışım dedirtiyor eşim. Beni anladığını bana da hak verdiğini görüyorum... Ailesiyle o günden sonra sadece bayram da bir 20 dk görüştüm el öptüm ve çıktım gittim.. Annesigil eşime haksız olduklarını belirtmişler yani demem o ki cidden en iyi ilaç zamandan sonra ME SA FE! Hatalarını anlamak için bir nefes verin.. En iyisini vicdanları bilir..

Şimdi size sorum; Bana hep olur böyle şeyler zaman'a bırak yeni evlisiniz daha fln denildi.. En çokta annem ilk seniniz daha yenisiniz olur böyle büyük tartışmalar dedi.. Bir evliliğin oturması 1 seneni alıyormuş, bu doğru mu? Bazılarından da 3 sene 5 sene diye duydum.. Kaç sene de oturdu siz de evlilik? Tamam çocuk yapabilirim bu adamdan diye güven sahibi oldunuz kavgalarınız bitmese de duruldu? Herşey güzel ama tamamen güvenmek istiyorum eşim'e.

Kişiden kisiye degisir bu aslinda benimde kv gorumceyle ufak tefek sorunlarim oluyir ama eşim arayi bulur hep bu nedenle evliligimin 1. Yilindayim ilk gunden beri oturdu evliligimiz sükür ama ben bir insanin degisecegine inanmam rol yalar sadece ama asla degismez

Konularını bilmeden direk cevap yazıyorum.3 yılı devirdik yeni yeni oturdu gibi sanki
Daha öncesi ise roman gibi neler neler bi sürü geçimsizlik...depresyon...
Bugünümüze şükürler olsun...

Selam kızlar,

Sen kocasından dayak yiyip beyin travması geçiren üye değilmisin? Düzenli olarak dayak yiyip barışan ve birdaha olmıcak diyen..ha bide sürekli ama bende ona vuruyorum yazıyordun sanırım:)

Senin evlilik ne zaman yoluna girer biliyomusun? Şimdi bu bağışıklık yapan dayaklar birzaman sonra sana zevk vermeye başladığında..aferin koçum vur koçum dediğin zaman

Selam kızlar,

evliligin ilk zamanlarinda ufak tartismalar, alisamamak, anlasmazliklar elbet olabilir.. ama onun disindaki cirkeflikler, rezillikler cok yipratici.. ve normal degil aslinda.. burda es cok onemli.. eger problem ailelerden veya baska bi dis etkenden kaynakliysa, belki hallolur.. ama es problemliyse cok cok zor..

Annem babam evleneli 38 sene oldu hala evlilikleri oturmadı :KK53:şuan ikisininde ayrı evleri varo_O babam genelde annemin evinde lakin Kafası kızınca kendi evine gidiyor ne diyim şimdi :KK64:

Bizde 7 yıldır evliyiz çok şükür Rabbime hiç bi sıkıntı yok,eski konunuzu biliyorum inş tekrarı yaşanmaz ama bana kızmayın ilk kavganızda yine vuracak gibi geliyor bana inş olmaz çok güvenmeyin gardınızı alın.
nasıl ya boşanmadılar ama ayrı evlerimi var, baban o evde yalnızmı

Back
X