Sizin hiç yürüyüş yaptınız diye dedikodunuz yapıldı mı?

bizim millet konuşur canım.. yürüyüşe gidersin "nereye gidiyor" der, evde oturursun "evde mi kaldın, çıkıp gezsene" der, okula gidersin "okuyup da ne olacaksın, senin yaşındakiler evleniyor" der, okumazsın "millet okuyor sen otur daha böyle evde" der.. işte mp3 player'lar tam böyle durumlar için üretilmiştir.. tak kulağına, yürü istediğin gibi.. konuşurlar, konuşurlar.. bir süre sonra bakarlar ki takmıyorsun susarlar..

Takmayınca bile susmayın türevleri var bu komşu teyzelerin
Ama takmayınca sen bir süre sonra duymaz oluyosun

En azından dedikodu yapmak için sizin geçip gitmenizi beklemiş..O da bişeydir..

Yazlıkta yerlilerin oturduğu yerden geçerken, 60-70 yaşındaki teyzemler tarafından önce güzel bi süzülür, sonra konuşma malzemesi olurum..Gülümsetirler beni..Bir gün dedim ama, teyze dedim bi gitmemi bekleyin en azından, duyuyorum hani

Söylenenlere bu kadar takılmana gerek bile yok..Ailelerinizin gitmeyin demesi yanlış ama, bunu bir şekilde kabullendirin..

Takmayınca bile susmayın türevleri var bu komşu teyzelerin
Ama takmayınca sen bir süre sonra duymaz oluyosun

vallaha da aynısından bizim sitede mevcut.
geçen komşunun biri benim yaşam tarzıma takmış söylüyorda söylüyor
ben çevreme bakıyorum dinlemiyorum
tutup beni anneme şikayet ediyor bak bak beni hiç takmıyor diyor :)

23 yaşında insanım anamdan babamdan duymadığım şeyleri elalemden duyuyorum
ağzı olan konuşuyor

Sirf onlar dedikodu yapmasin diye yuruyuse gitmemekte ne demek...
ailenin boyle tepki gostermesi beni sasirti..
ne demek gitmeyin felan, millet herzaman konusacak bisey bulur.
onlari kaile almak ve hayatinda yapmak istediklerinden vazgecmek en buyuk sacmalik...

Amaan standart yaşlı kenafir teyzeler işte ya. cidden yaranamazsın, dillerine düşeceğine kanalizasyona düş daha iyi.Bizdede var aynı dert, çete gibiler her gün aynı saate işe gidiyorum nereye böyle süslü süslü diye soruyolar. Saygısızlık etmeyeyim diyorum her gün aynı konuşmayı yapıyorum ama sormaya bıkmıyorlar

Bence Sen yarın x teyze napıyorsun yürüyüş yapıyoruz sende gelsene diye davet et yalancıktan, nereye gittiğini öğrensin çenesi kapansın merak ettikce eder o şimdi kurarda kurar kafasında :) Hatta "televizyonda duydum yürüyüş ömrü uzatıyormuş bence sende yürü" de hahah Yürümezsen ölürsün de

Onlara bir zararınız olmadığı sürece, insanların sizin hareketlerinizi kontrol etmesine izin vermeyin. Yine de beddua etmeyin. İstediğiniz şekilde hayatınıza devam edin.

hem psikolojik hem fizyolojik sağlığınız için elbet yürüyeceksiniz. yengeniz güzel bir cevap veremediyse siz verin. ister 60 yasında olsun ister 100, bu ne haddini bilmezlik??
cok mu kucuk bir sehirde yasıyorsunuz? aileniz de destek olmalı size.

O da birşey mi ben ocak ayında dondurma aldım diye dedikodum yapılmıştı. Niye bu mevsimde sokakta dondurma yiyormuşum? Amacım neymiş? Hangi mevsimde ne yiyeceğime de millet karar verecek heralde

amaaann küçük yerde ne yapsan laf.. milletin ağzı torba değil, siz yürüyüşünüze devam edin..
bir daha görürseniz de "teyze dün gece rüyamda seni gördüm, hakkınızda dedikodu yaptım, kızım beni affedin diye ağlıyordun böyle mezarlıktaydın hava karanlıktı, göz bebeklerin yoktu " deyin ayy kadın kalpten gider demeyin demeyin

Kücük bir yer dedinde aklıma düştü bak..

Her yaz memlekete gideriz ve ben orda yürümeyi ayrı bi seviyorum
Her akşam ve sabah mutlaka yürürüm..
Bizede orda diyolardı
Sabah onlar bahcede biz yürüyoruz laf atıyolardı kızım bu saatte uyusana ne işin var senin diye
Onlara göre yürümek boş iş, avaresin, iş arıyosun kendine gibi.
Bi de tanımayanlar tanıyanlara sen geçerken soruyo bunlar kimlerden diye=)
hatta seni görmeyenlere görenler anlatıyo 2 kız geçiyolar şunlardanmış sabah akşam yürüyolar diye.

Yurdumun insanı kulağına kulaklığı takıp yürücen, bol bol sincap görücen özledim yahu.

ne zaman insanlar için yaşamaktan vazgeçicez?
aman elalem ne der,adına laf çıkar.bunları düşüne düşüne kendi hayatımızı yaşamaz olduk.hep tanımadığımız insanlar konuşmasınlar diye onlar için yaşar olduk şu dünyada.ne garip.

Günahsız insanların günahını almak ne kolay değil mi?

O içi fesat teyze bozuntularının istediğini yapmayacaksınız değil mi?

Nefret ediyorum böyle pislik insanlardan .
Sadece boş boş konuşurlar .
Başka bir işe yaradıkları yoktur .
Bir örnekte bizim alttaki komşu .
Topuklu ayakkabı giyindim diye bile konuşan bir pislik kendisi .
Nefret ediyorum, nefret .

Bu işsizler hepimizin çevresinde var belki az belki çok
sen ve ailen bu insanları ciddiye almazsanız olay çözülür
yürüme ne demek ya 3 günlük dünyada spordamı yapamicaksın ?

şimdi 60,,65 yaşındaki hangi teyzeye sorsan ilk söyleyeceği şey yavrum bizim zamanımızda yürüyüş,spormu vardı bizim zamanınımzda bağ,bağçe tarla vardı bizim sporumuz oydu derler.

küçük yerlerde oluyor böyle şeyler... buna bu kadar şaşırmanıza şaşırdım. gerçi yaşınız küçük muhtemelen beklemiyorsunuzdur. ya ciddiye almayıp ailenizi ikna edeceksinzi yürüyüşe devam etmek için yada yürüyüş yapmayacaksınız. gerçekten ad çıkabiliyor. malesef

İnsanlar yürüyüşe çıkan kıza aranıyo muamelesi yapmaktan ne zaman vazgeçicek bilmiyorum. Okuyunca inan gözlerim doldu yeniden sinirden. Bir kız yanında babası abisi olmadan yürüyünce o.. muamelesi görüyo hala ya. Bu kadar sığ kafalar. Babalarımız da standart türk babası işte. Onlar da kaldıramıyo böyle dedikodu meselelerini. Boşver canım gitme işte moduna geçiyolar. Evet babana göre yürüyüşte bişey yok ama dedikodu duyunca rahatsz oldu işte aynı benimki (

Üniversitenin ilk yıllarında İstanbulun fatih ilçesinde ailemle yaşıyordum. Fatih te istanbulu bilen bilir vatan caddesi var. Emniyetin önünde yan yol var. Orda polisler nöbet tutuyo. Ben eşofmanlarımı geçirmişim bildiğim en güvenli yer diye orada tempolu yürüyüş yapıyordum. Benden başka bir sürü koşan yürüyen insan var tabi orda. Köpeklerini gezdirenler. Böyle bir yol. İlk gün nöbet tutan polisler laf attı. Önemsemedim iki polisi. Ben bir hafta boyunca her akşam böyle yürüyüşe çıktım. Bir hafta boyunca her akşam farklı polis nöbet tutyodu hepsi laf attı. Tamam canları sıkılmş eğlence arıyolar dicem. Ama bir tanesi hele ağza alınmayacak bir şey söyledi. Sonradan dikkat ettim ki orda eşofmanlarını geçirip tek yürüyen kadın bendim. Çıldıracağom geliyor böyle işlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…