Sizin hiç yürüyüş yaptınız diye dedikodunuz yapıldı mı?

Yerinde olsam hiç umursamazdım
Milletin ağzı torba değil yani konuşup dursunlar boşver
Sen kendini bildikten sonra kime ne

Standart tip galiba bu teyzeleri devlet her mahalleye bi pacoz teyze projesiyle yerlestirip yemini arpasini bol tutuyor herhalde bizde de var da ordan biliyorum

Hadi teyzeler yaşını başını almış konuşmuş da ailenin tepkisini anlamadım ama kötü olmuş bence birkaçgün daha devam etseydiniz alışılırdı

Burda da zayıfım diye kötü bakışlar altında sporumu yapıyorum
Direniyorum..

Standart tip galiba bu teyzeleri devlet her mahalleye bi pacoz teyze projesiyle yerlestirip yemini arpasini bol tutuyor herhalde bizde de var da ordan biliyorum

Just ablacığım konu açmıştın sanırım bununla ilgili sen de. Herkes bir şey söylüyor yazmıştın. Okudum konunu, yorum yazmadım ama çok sinir oldum.
İnsanlarımız maalesef böyle. Hele +45 ve üstü yok mu?

Evlenmezsin; Niye evlenmiyorsun? derler
Evlenir, geçinemezsin; E acele etmeseydin, böyle olacağı belliydi, derler.
Spor yaparsın; İşte böyle laf ederler.
Yapmazsın; Biraz fazlan var, versene derler.
Gezersin; Çok geziyor
Gezmezsin; Azıcık çık hava al, evde küfleneceksin derler.
Ve daha birçok şey. En iyisi kulaklarını tıka. Kim ne derse desin. Sen, ben, o kendimizi bildikten sonra herkes konuşur konuşur günahımızı alırlar. Fena mı?

Hadi teyzeler yaşını başını almış konuşmuş da ailenin tepkisini anlamadım ama kötü olmuş bence birkaçgün daha devam etseydiniz alışılırdı

Babam ve annem asla kızmadı. Onlar da o kadına sinir oldular. Ben ağlayınca babam da üzüldü, gitme, laf duyup üzülme anlamında söyledi o lafı. Sonra devam ettim ben ama. Ailem zaten baskıcı bir aile değil. İnsanları da artık umursamıyorum açıkçası.

Burda da zayıfım diye kötü bakışlar altında sporumu yapıyorum
Direniyorum..

Sporu sağlığın için yapıyorsun sen. Bırak kim ne gözle bakarsa baksın. Allah o kadar büyük ki bizim hakkımızda konuşanların cezasını onlara en ağır şekilde ödetecek. Hakkımda konuşan hiç kimseye hakkımı asla helal etmiyorum. Allah'a havale ettim. Sen de öyle yap.

böyle şeylere hiç gelemem, karşımdaki insan yaşlı bile olsa cevap veririm.tamam büyüklere saygı denen bir şey var ama başkalarına saygı duymayan insanlara ve fesat insanlara saygı duymam.o kadınla konuşun bence, içinizde kalmasın.ayrıca babanızın ve yengenizin yürüyüş yapmamanızı söylemesi de hiç hoşuma gitmedi. siz üzülmeyin diye öyle dediğini söylüyorsunuz ama madem üzülmesini istemiyor o da o kadına düzgün bir şekilde cevap verebilirdi, kadın da utanırdı belki-hiç sanmıyorum ama belki-daha da konuşmazdı ve siz de hem üzülmez hem yürüyüşünüzü yapardınız.ne demek canım elalemin fesat ve düşüncesiz insanları yüzünden sporu bırakmak falan, çok saçma.onların istediğini değil, kendi istediğinizi yapın.

Ben her zaman diyorum ki 'Birisine saygı göstermem için o insanın illa benden büyük olması gerekmez. Gerekirse 4 yaşındaki bir çocuğa bile saygı gösteririm ama hak etmiyorsa 80 yaşında bir insana asla saygı göstermem'.
Yani 'Büyüklerimize karşı her zaman saygılı olmalıyız' gibi bir düşüncem yok benim.
O kadın ilk önce kendine baksın, kendi ailesine sonra da bize laf söylesin. Ki çok şükür aklı başında bir insanım. Laf söylenecek bir şeyim yok. Ki zaten hayatı da istediğim gibi yaşarım. İnsanlar ne yaşarsa yaşasın kimseye o insanın hayatını yargılamak düşmez. Ben de kimseye kulak asmadım. Zaten devam da ediyorum yürüyüşüme. Kısıtlanmaya, emir altına girmeye asla tahammül edemem. Kendi bildiğim benim için her zaman doğrudur.

Böyle insanların hayatına burnunu sokup özelini araştırmaya çalışanlar sadece nefret uyandırıyorlar kardeş. seni çok iyi anlıyorum. onları ne ilgilendirir senin yaptığın yürüyüş, onları ne ilgilendirir senin nereye gittiğin. ama işte illa dedikodu yapacaklar. anca o zaman rahatlarlar. gidip ailene söyle, ben yürüyüş yapınca rahat ediyorum de, ailenle bi konuş. izin kopar.

Ya sittiret . Beni ariyo kiz akplm kayip bulursn al diyo buluyorum getiriyorum eline arkadaslarina dedikodumu yapiyo keske almasaymis.ben ona alma dedim diye gozumun onund konusuyo bite utancmdn kipkirmizi oldum senmisin iyilik yapan . Boyle nankorluk yaparlar iste.Sende takma yuru yuruycegin kadar

Ailemin bu konudan haberi olmuştu zaten. Anlatmıştım. Ben yine yürüyüşüme devam ettim. Ediyorum da. O kadına gelince hala yengeme 'Ben yanlış bir şey demedim' dermiş.

Aslında böyle insanların ağzına bakarak yaşamasa kimse ortada ne dedikodu kalır ne de başka bir şey. Ama herkes korkak yaşadığı için bu fesat insanlarda istedikleri gibi at koşturuyorlar ortalıkta.

Millete laf okadar cok ki!! ne yaparsan yap yaranamazsın..en iyisi kendi bildiğini okumak,nasılsa her türlü laf yıyeceksın,hiç değilse için rahat olur

Hem sizden yardım istiyor hem de hakkınızda konuşuyor öyle mi? Çok iki yüzlü bu insanlar.
Bu devirde iyilik bile yapamayacaksın.
Ben de sporuma devam ediyorum. Eğer insanların dediklerine kulak asacak olsak ohooo... Gün yüzü göremeyiz.

Dedikodu yaptın da ne oldu be teyze?
Ne anlarlar laf taşımaktan Peygamber efendimiz dedikodu etmek ölü insanın etini yemek olduğunu söylemiş.
Takma kafana istersen sabahtan akşama kadar yürü onlara ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…