- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
-
En güzelini yapıyorsunuz. İnsanlar çok tuhaf çok. Ben yürüyüş yapan, salona gidip spor yapan birisini görünce mutlu oluyorum 'İnsanlar ne güzel kendilerine bakıyorlar' diye. Ama çoğu insan art niyetli düşünüyor. Boş verin siz doğru yoldasınız.
Yerinde olsam hiç umursamazdım
Milletin ağzı torba değil yani konuşup dursunlar boşver
Sen kendini bildikten sonra kime ne
Standart tip galiba bu teyzeleri devlet her mahalleye bi pacoz teyze projesiyle yerlestirip yemini arpasini bol tutuyor herhaldebizde de var da ordan biliyorum
Hadi teyzeler yaşını başını almış konuşmuş da ailenin tepkisini anlamadım ama kötü olmuş bence birkaçgün daha devam etseydiniz alışılırdı
Burda da zayıfım diye kötü bakışlar altında sporumu yapıyorum
Direniyorum..
böyle şeylere hiç gelemem, karşımdaki insan yaşlı bile olsa cevap veririm.tamam büyüklere saygı denen bir şey var ama başkalarına saygı duymayan insanlara ve fesat insanlara saygı duymam.o kadınla konuşun bence, içinizde kalmasın.ayrıca babanızın ve yengenizin yürüyüş yapmamanızı söylemesi de hiç hoşuma gitmedi. siz üzülmeyin diye öyle dediğini söylüyorsunuz ama madem üzülmesini istemiyor o da o kadına düzgün bir şekilde cevap verebilirdi, kadın da utanırdı belki-hiç sanmıyorum ama belki-daha da konuşmazdı ve siz de hem üzülmez hem yürüyüşünüzü yapardınız.ne demek canım elalemin fesat ve düşüncesiz insanları yüzünden sporu bırakmak falan, çok saçma.onların istediğini değil, kendi istediğinizi yapın.
Resmen "aman millet laf etmesin" çağında yaşıyoruz..
Böyle insanların hayatına burnunu sokup özelini araştırmaya çalışanlar sadece nefret uyandırıyorlar kardeş. seni çok iyi anlıyorum. onları ne ilgilendirir senin yaptığın yürüyüş, onları ne ilgilendirir senin nereye gittiğin. ama işte illa dedikodu yapacaklar. anca o zaman rahatlarlar. gidip ailene söyle, ben yürüyüş yapınca rahat ediyorum de, ailenle bi konuş. izin kopar.
amannn ağzı olan konuşur..
Canını sıkma derim spora devam. .
Aslında böyle insanların ağzına bakarak yaşamasa kimse ortada ne dedikodu kalır ne de başka bir şey. Ama herkes korkak yaşadığı için bu fesat insanlarda istedikleri gibi at koşturuyorlar ortalıkta.
Ya sittiret . Beni ariyo kiz akplm kayip bulursn al diyo buluyorum getiriyorum eline arkadaslarina dedikodumu yapiyo keske almasaymis.ben ona alma dedim diye gozumun onund konusuyo bite utancmdn kipkirmizi oldum senmisin iyilik yapan . Boyle nankorluk yaparlar iste.Sende takma yuru yuruycegin kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?