- Konu Sahibi tamambakalm
-
adminlerden rica ediyorum konum bir süre burada kalsın.çünkü taşıdığınız bölümde yanıt alamıyorum ve acil cevaplara ihtiyacım var lütfen
Bayanlar merhaba öncelikle uzatmıycam konuyu.. Perşembe mezuniyetim var lise mezuniyeti aslında her şeyim hazırdı en yakın arkadaşımla pişti olunca mahvoldu.Şimdi yeni elbise aldım ama ayakkabı,çanta,makyaj,oje konusunda hiçbir fikrim yok lütfen yardım edin :26:
Eki Görüntüle 719760
Fotoğraftaki ben değilim merak edenler önceki konumdan vücudumun nasıl olduguna bakabılırler. yanlıs anlamayın üzerimde nasıl durucagına vs cevap verebılmek için. Kıyafet bordoymuş bende daha yakından görmedim malesef.. cevaplarınızı bekliyorum dikkate alıp cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum
mezuniyetin nerde olucak önce önemli o. bide bence bu kıyafet olmamalı ben beğenmedim çok basit
şuanda çok üzüldüm gerçekten aldım çünkü kıyafeti zaten başka seçeneğimde yoktu .. mezuniyet kapalı bir mekanda olucak
üzmek için söylemedim üzülme güzelleştirmek senin elinde şundan sonrasında. bordo kıyafeti altın rengi ilede tamamlayabilirsin sanırım siyahta çok yakışır. rujunu kesinlikle şeftali tonlarında tut saçların uzunmu?
hemen üzülme bakalımm
elbise güzell
dore detaylarla tamamlayabilirsin elbisenii,
kalın bi dore kelepçe olabilir mesela
insan bir kere liseden mezun oluyo o yüzden en ufak şey can sıkıyo birde çok takıntılı bir insanım
o zaman siz dore ayakkabı ve takılar diyosunuz hepsini not ediyorum telefonuma bulabıldıgıme göre bakıcam artık
diğer elbiseden niye vazgectin ..bırak arkadasın rezil olsaydı
daha farklı bir elbise düşünseniz. mezuniyet için biraz olmamış sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?