• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin için basit benim için önemli bir konu..

tamambakalm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
83
0
36
Kütahya
adminlerden rica ediyorum konum bir süre burada kalsın.çünkü taşıdığınız bölümde yanıt alamıyorum ve acil cevaplara ihtiyacım var lütfen :43:

Bayanlar merhaba öncelikle uzatmıycam konuyu.. Perşembe mezuniyetim var lise mezuniyeti aslında her şeyim hazırdı en yakın arkadaşımla pişti olunca mahvoldu.Şimdi yeni elbise aldım ama ayakkabı,çanta,makyaj,oje konusunda hiçbir fikrim yok lütfen yardım edin :26:

Eki Görüntüle 719760

Fotoğraftaki ben değilim merak edenler önceki konumdan vücudumun nasıl olduguna bakabılırler. yanlıs anlamayın üzerimde nasıl durucagına vs cevap verebılmek için. Kıyafet bordoymuş bende daha yakından görmedim malesef.. cevaplarınızı bekliyorum dikkate alıp cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum :16:

mezuniyetin nerde olucak önce önemli o. bide bence bu kıyafet olmamalı ben beğenmedim çok basit

adminlerden rica ediyorum konum bir süre burada kalsın.çünkü taşıdığınız bölümde yanıt alamıyorum ve acil cevaplara ihtiyacım var lütfen :43:

Bayanlar merhaba öncelikle uzatmıycam konuyu.. Perşembe mezuniyetim var lise mezuniyeti aslında her şeyim hazırdı en yakın arkadaşımla pişti olunca mahvoldu.Şimdi yeni elbise aldım ama ayakkabı,çanta,makyaj,oje konusunda hiçbir fikrim yok lütfen yardım edin :26:

Eki Görüntüle 719760

Fotoğraftaki ben değilim merak edenler önceki konumdan vücudumun nasıl olduguna bakabılırler. yanlıs anlamayın üzerimde nasıl durucagına vs cevap verebılmek için. Kıyafet bordoymuş bende daha yakından görmedim malesef.. cevaplarınızı bekliyorum dikkate alıp cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum :16:

üzmek için söylemedim üzülme güzelleştirmek senin elinde şundan sonrasında. bordo kıyafeti altın rengi ilede tamamlayabilirsin sanırım siyahta çok yakışır. rujunu kesinlikle şeftali tonlarında tut saçların uzunmu?
şuanda çok üzüldüm gerçekten aldım çünkü kıyafeti zaten başka seçeneğimde yoktu .. mezuniyet kapalı bir mekanda olucak

üzmek için söylemedim üzülme güzelleştirmek senin elinde şundan sonrasında. bordo kıyafeti altın rengi ilede tamamlayabilirsin sanırım siyahta çok yakışır. rujunu kesinlikle şeftali tonlarında tut saçların uzunmu?

elbette öyle bir niyetinizin olduğunu düşünmedim..sadece önceki kıyafetimi çok begenerek almıstım ama 6senelık arkdaslıgım bıttı epey üzüldüm yani. kıyafeti mecburen aldım sizde öyle deyince insanların düşüncesi önemli benim için.Siyah daha yakın geldi şuan. evet uzun sırtımın ortalarında filan :31:

hemen üzülme bakalımm :34::34:
elbise güzell :46::46:
dore detaylarla tamamlayabilirsin elbisenii,
kalın bi dore kelepçe olabilir mesela :31::31:

$bb.webp

saç olarak hep bu modeli düşünmüştüm nasıl sizce ?

hemen üzülme bakalımm :34::34:
elbise güzell :46::46:
dore detaylarla tamamlayabilirsin elbisenii,
kalın bi dore kelepçe olabilir mesela :31::31:

insan bir kere liseden mezun oluyo o yüzden en ufak şey can sıkıyo birde çok takıntılı bir insanım :32:
o zaman siz dore ayakkabı ve takılar diyosunuz hepsini not ediyorum telefonuma bulabıldıgıme göre bakıcam artık :16:

Eki Görüntüle 719798

saç olarak hep bu modeli düşünmüştüm nasıl sizce ?

lise mezuniyeti için ağır bi saç bencee:34::34:
kenarından köşesinden saç çıkmamış bi model daha uygun olur bencee :31:

insan bir kere liseden mezun oluyo o yüzden en ufak şey can sıkıyo birde çok takıntılı bir insanım :32:
o zaman siz dore ayakkabı ve takılar diyosunuz hepsini not ediyorum telefonuma bulabıldıgıme göre bakıcam artık :16:

bence doree :34::34:

diğer elbiseden niye vazgectin ..bırak arkadasın rezil olsaydı :19:

Arkadaşım eskişehirden aldı fotoğrafını çekmiş ama kalitesi çok kötüydü birde karanlık bir ortamda çekmiş hiçbir şey anlaşılmıyodu.Biz üç yakın arkadaşız tartıştığım arkadaşla geçmişim 6 senelik.bende kütahyadan basit bir dükkandan aldım ama gerçekten aklımın ucundan geçmedi aynı kıyafet olucağı ki zaten aptalda değilim aynısını alıcak hem para veriyorum hemde dostum dediğim insan sonuçta. Aldım fotograflarını çektim diğer arkadasıma gösterdim onunda hıc aklına gelmedı yanı o elbıseyı alan arkadasın fotolarından bır sey gercekten anlasılmıyodu .. sonra o arkdasımada gosterdım bu benım elbısem dedı. eskısehırı aramıs degıstırmıyolarmıs aradı benı cok bencılce davrandı. Hatta bunca zamandır hayal kuruyorum senın yuzunden mahvedemem bıle dedı kapatırken defol dıye kapattı. o ılk aldıgı ıcın benım degıstırmem gerekıyomus dıyorum ben bılerek almadım sonucta vs dınlemedı bıle. Gıtmıs tum sınıf arkdaslarına tanıdıklarına ... benım kıyafetımın aynısını aldı demıs benım adımı kullanmıs yanı.:14: herkes benı suclu bulmus vs vs cok moralım bozuldu erkeklerın bıle kulagına gıtmıs sız dusunun artık. aslında ben gıyıcektım o yenı elbıse dıktırıyomus zaten ama oyle tum okula yayınca rezıl olucaktım mecburen yenı aldım

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Saçların uzunsa su dalgası yaptır ve yanda toplat aşağı doğru sarksın çok toplamasınlar ama dağınık olmalı birazda. Elbise madem bu sende aksesuarlarla farklılık yarat bence ama sana düşündüğüm barbie modeli kabarık kısa elbise çok güzel olurdu altına çok abartı olmayan topuklu ayakkabı giy lise mezuniyeti sonuçta abartısız gösterişli olmalısın

Back
X