- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
- 198
- Konu Sahibi delimideli
-
Ahh nasip olsa keskee rabbm cocuk verrse insl o da olur da dofum acisi cekerimbana göre doğum yapmak çok daha korkutucu.
Ahh nasip olsa keskee rabbm cocuk verrse insl o da olur da dofum acisi cekerim
Kesin oyledir ama o histe yasamak lazim annelik boyle bisi neyse konumuz bu degl zatendoğum acısı morfinsiz organ kesmekten daha güçlü bir acıymış.
100 iğne olmayı tercih ederim.
Kesin oyledir ama o histe yasamak lazim annelik boyle bisi neyse konumuz bu degl zaten
tesekkur ederim fikriniz icin sagolun :) :)
tamm smdi bakiyormcnmRica ederim..
Ben de bir konuda annelik ve çocuk doğurmakla ilgili bir soru sordum. vaktiniz varsa siz de yanlış anlamadan ona cevap verir misiniz?
Şimdiden teşekkür ederim
Cnm proflnde actigin konu 9hszirsnda acilan var bi tek ozel mesajla link at istersenRica ederim..
Ben de bir konuda annelik ve çocuk doğurmakla ilgili bir soru sordum. vaktiniz varsa siz de yanlış anlamadan ona cevap verir misiniz?
Şimdiden teşekkür ederim
Cnm proflnde actigin konu 9hszirsnda acilan var bi tek ozel mesajla link at istersen
Abarti degil cnm yapi meselesi soncta ben kandan hic cekinmem verrim rahatca ama kalcadan fena tirsiyorm asmaya calisiorm aklmdaki yontemle insl yenicemben 17'yim ve ben de korkuyorum iğneden.saçlarım gri oldu(bazı yerleri gri oldu böyle beyazladı gibi bir şey, uçlarını bilerek boyatmışım gibi duruyor sanki), doktor "büyük ihtimalle önemli bir şey yoktur, güneşten vs olabilir ama çinko eksikliği falan da olabilir bence tahlil yapılsın" dedi.iğneden korktuğum için yaptramıyorum.biliyorum abartıyorum sonuçta birkaç saniyelik bir şey ama görmeye bile dayanamıyorum ben, başkasına yapılırken de bakamıyorum.
ben de kandan rahatsız olmam ama iğneden korkuyorum işte.Abarti degil cnm yapi meselesi soncta ben kandan hic cekinmem verrim rahatca ama kalcadan fena tirsiyorm asmaya calisiorm aklmdaki yontemle insl yenicem
Kan alinan igneyleyde sorunum yok ama kalcadan ilac verilen sonunna kadar sokulan igne korkumu yensem ofofben de kandan rahatsız olmam ama iğneden korkuyorum işte.
inşallah yenersiniz ya inşallah ben de yenerim.Kan alinan igneyleyde sorunum yok ama kalcadan ilac verilen sonunna kadar sokulan igne korkumu yensem ofof
Tesekkur ederim in bende bumuymus demeyi istiyorum :)fobileri tedavi ederken psikoterapi kullanılıyor sanırım çok gerekli durumlarda ilaç tedavisi oluyor..
bence önce bi doktora danışın sonra gidişat için karar verirsiniz..
bebeğim iğne olurken ondan çok ağlıyorum.. kızım 30 saniye sonra gülmeye başlıyor ben harap :)
kendim korkmam mesela.. ilkokulda aşı olurduk sınıfça.. "ilk kim derlerdi?" ben atlardım hemen.. olup bir an önce bahçeye çıkmak için :)
ama çoğu insan korkar iğneden.. babam 64 yaşında.. iğne olurken elini tutuyorum manevi destek :)
acır mı diye düşünme.. acısın en fazla ne kadar acıyacak ki diye düşün.. o zaman "bu muymuş" dersin..
İllaki olacaksın emin ol. Özellikle normal doğumda. O yüzden kendini alıştır acimiycak düşüncesine. Kocaman kizsin ayol acimiyo vallahiEvet tam sorun bu galiba ya tam teshis bu ama dediginu yapablmem mesele istr ofof insl yapablrm bi gun igne olcak olursam denicem
Kizlar 24 yasima geldim hala igneden korkarim igne hazirlanirken bile elim ayagim titrer kendimi bildim bileli acile gitmem sonunun igne olcagini bildigim icin gitmem ailem kucuken goturdulersde hatirlamiyorum
igneden korkan benjm gibi doktorlarla anlasma yapan varmidir ? Ve onemlisi bu korkuyu asanlar nasil astiniz psikiyatr yardimi almadan ben psikytr yardimi istemiyorum kendim asmak istiyorum bi gun igne olmak zorunda olursam nesıkıim bilmiyorm
kendimi nasil duzelticem hic cesaretim yok ne olur banadasvliyim ama hala korkuyom esimde korkar ama pasa pasa igne olur hic tepki vermez ben cocukla gibi aglamaktan korkuyorm ilerde
nasil astiniz bu sorunu yaa
fobileri tedavi ederken psikoterapi kullanılıyor sanırım çok gerekli durumlarda ilaç tedavisi oluyor..
bence önce bi doktora danışın sonra gidişat için karar verirsiniz..
bebeğim iğne olurken ondan çok ağlıyorum.. kızım 30 saniye sonra gülmeye başlıyor ben harap :)
kendim korkmam mesela.. ilkokulda aşı olurduk sınıfça.. "ilk kim derlerdi?" ben atlardım hemen.. olup bir an önce bahçeye çıkmak için :)
ama çoğu insan korkar iğneden.. babam 64 yaşında.. iğne olurken elini tutuyorum manevi destek :)
acır mı diye düşünme.. acısın en fazla ne kadar acıyacak ki diye düşün.. o zaman "bu muymuş" dersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?