sizin icin belki kucuk ama benim icin artik buyuk bi sorun

doğum acısı morfinsiz organ kesmekten daha güçlü bir acıymış.
100 iğne olmayı tercih ederim.
Kesin oyledir ama o histe yasamak lazim annelik boyle bisi neyse konumuz bu degl zaten
tesekkur ederim fikriniz icin sagolun :) :)

Kesin oyledir ama o histe yasamak lazim annelik boyle bisi neyse konumuz bu degl zaten
tesekkur ederim fikriniz icin sagolun :) :)

Rica ederim..
Ben de bir konuda annelik ve çocuk doğurmakla ilgili bir soru sordum. vaktiniz varsa siz de yanlış anlamadan ona cevap verir misiniz?
Şimdiden teşekkür ederim

Rica ederim..
Ben de bir konuda annelik ve çocuk doğurmakla ilgili bir soru sordum. vaktiniz varsa siz de yanlış anlamadan ona cevap verir misiniz?
Şimdiden teşekkür ederim
Cnm proflnde actigin konu 9hszirsnda acilan var bi tek ozel mesajla link at istersen

Aslinda igne konusunda dusuncem su anda bu yonde en azindan ilk ignemi evde vurdurtmak o korkuyu atlatirsam eger alisirim sanirim hastanedede vurdurmaya die dusunuyorm ne biliyim ya kafamda deli sorular »°:)

ben 17'yim ve ben de korkuyorum iğneden.saçlarım gri oldu(bazı yerleri gri oldu böyle beyazladı gibi bir şey, uçlarını bilerek boyatmışım gibi duruyor sanki), doktor "büyük ihtimalle önemli bir şey yoktur, güneşten vs olabilir ama çinko eksikliği falan da olabilir bence tahlil yapılsın" dedi.iğneden korktuğum için yaptramıyorum.biliyorum abartıyorum sonuçta birkaç saniyelik bir şey ama görmeye bile dayanamıyorum ben, başkasına yapılırken de bakamıyorum.

Abarti degil cnm yapi meselesi soncta ben kandan hic cekinmem verrim rahatca ama kalcadan fena tirsiyorm asmaya calisiorm aklmdaki yontemle insl yenicem

Buraya sonunda igne korkumu yendim yaptirdim sinek.kadar agriya dayanikliymisim yazmk icin sabirsizlaniyorm bi okadrda korkuyom

fobileri tedavi ederken psikoterapi kullanılıyor sanırım çok gerekli durumlarda ilaç tedavisi oluyor..

bence önce bi doktora danışın sonra gidişat için karar verirsiniz..

bebeğim iğne olurken ondan çok ağlıyorum.. kızım 30 saniye sonra gülmeye başlıyor ben harap :)

kendim korkmam mesela.. ilkokulda aşı olurduk sınıfça.. "ilk kim derlerdi?" ben atlardım hemen.. olup bir an önce bahçeye çıkmak için :)

ama çoğu insan korkar iğneden.. babam 64 yaşında.. iğne olurken elini tutuyorum manevi destek :)

acır mı diye düşünme.. acısın en fazla ne kadar acıyacak ki diye düşün.. o zaman "bu muymuş" dersin..

Tesekkur ederim in bende bumuymus demeyi istiyorum :)

Evet tam sorun bu galiba ya tam teshis bu ama dediginu yapablmem mesele istr ofof insl yapablrm bi gun igne olcak olursam denicem
İllaki olacaksın emin ol. Özellikle normal doğumda. O yüzden kendini alıştır acimiycak düşüncesine. Kocaman kizsin ayol acimiyo vallahi

Ben ki iğne yapacaklar diye hastaneden ailemden gizli gizli kaçmış kadinimAmma velakin gecen sene korkulacak birsey yokmus onu anladim..nasil mi???

gecen sene o kadar hastaydim ki ates vs..dr.igne dedi yaptirmadim hap verdi ictim hic iyi gelmedi cunku emziriyirdum hafifdi..yine gittim baska cozum yok igne dedi dusundum..cocuklar zaten hastalanip duruyorlar benim onlara bakmayi birak kendime hayrim yok birde onlara bulasirsa dedim ve tamam dedim..ama o ani yasayana kadar anlatamam.oraya yatisim hemsirenin usul usul yanima sokulmasi vs.o an kabus gibiydi benim icin taa ki hemsire gecmis olsun diyene kadar ve ben o kadar kendimi yormusum ki korkudan bitti demese anlamazdim..yani hic anlamadim bile..sonralari daha rahat hic korkmadan igneyi yaptirdim.cunku artik anladim o ani hichissetmiyormussun..bosubosuna 28 sene kacmisimYani mecbur kalinca oylr bir vurduruyorsun ki kendin yatiyorsun sedyeye..korkumu yenmeyi cocuklarima borcluyum

hahaha cok cesaretliymissin tebrik ederim ben hic gosterememistim..Okuldaki aşı da en son beni yaparlar di o da en sonunda ağlaya ağlaya. .kapida da ogretmen kimse kacmasin diye beklerdi ahhh ogretmen yaktin beni ne var az biraz bu tarafa gecsen derdim beklerdim ama gecmezdi..bi da salak gibi asi olanlara bakardim baktikca daha kotu olurdum sira bana geldikce arkalara kacardim ama kacsan ne olacak ki acimadan yaparlardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…