- 19 Haziran 2014
- 1.082
- 953
- 208
- Konu Sahibi delimideli
-
Yok iğneyi yapanın elini görmezsem, korkuyorum. Sırtım kasılıyor, kramp giriyormuş gibi. Ama görürsem sıkıntı yok.İgneye baktigin icin mi yoksa yapilirkenmi ?
Kendimi bildim bileli iğne veya aşı vurulurken bayılırım.Kizlar 24 yasima geldim hala igneden korkarim igne hazirlanirken bile elim ayagim titrer kendimi bildim bileli acile gitmem sonunun igne olcagini bildigim icin gitmem ailem kucuken goturdulersde hatirlamiyorum
igneden korkan benjm gibi doktorlarla anlasma yapan varmidir ? Ve onemlisi bu korkuyu asanlar nasil astiniz psikiyatr yardimi almadan ben psikytr yardimi istemiyorum kendim asmak istiyorum bi gun igne olmak zorunda olursam ne yaparim bilmiyorm
kendimi nasil duzelticem hic cesaretim yok ne olur banada bi care evliyim ama hala korkuyom esimde korkar ama pasa pasa igne olur hic tepki vermez ben cocukla gibi aglamaktan korkuyorm ilerde
nasil astiniz bu sorunu yaa
Bana gelen öyle hastalara gicik oluyorumyardim aliniz yoksa çözümü yok
Buda iyiymiş, narkoza falan gerek yokKendimi bildim bileli iğne veya aşı vurulurken bayılırım.
Sen enazından bayılmıyorsun sanırım.
Yapacak bişey yok, ben böyle yaşamaya alışkınım, sende alışırsın.
Evet ama korkusunu yenenler den fikir almak amacim olmadi ilerde psikiyatr ama ilac flan da almak istemiom kendum yenmek amacim burdaki fikirlerleCanım neden küçük bir sorun olsun? Aslına bakarsan ciddi bir problem bu.
Bence bir psikiyatr dan yardım almalısın.
Bu yaşa kadar yenemediysen bundan sonra yenebilme ihtimalin çok düşük.Evet ama korkusunu yenenler den fikir almak amacim olmadi ilerde psikiyatr ama ilac flan da almak istemiom kendum yenmek amacim burdaki fikirlerle
Ben zaten hastaya sana gicik oluyorum demiyorum işimi severek yapiyorum dis hekimi asistaniyim her hastaya guleryuzluyum ameliyata bile gulerek sokarim ben hastaları burda esprli bi şekilde düşüncemi belirttim o kadar siz hangi meslektesiniz bilmiyorum ama insanlarla birebir ugraşilan meslekler gerçekten çok yorucu ve insani yoran hastalar da olabiliyor bir gün gidip hastanede çalisin derim.Mesleğiniz nedir bildiş heorum ama bu işleri yapan birisinin karşı tarafa gıcık olma gibi bir seçeneği olmamalı.
Aksine insanları rahatlatmanız lazım.
EvetBuda iyiymiş, narkoza falan gerek yok...
Sizde haklısınız. Bu hislerinizi karşı tarafa yansıtmıyorsanız sorun yok aslında. İnsan hislerine hakim olamaz her zaman.Ben zaten hastaya sana gicik oluyorum demiyorum işimi severek yapiyorum dis hekimi asistaniyim her hastaya guleryuzluyum ameliyata bile gulerek sokarim ben hastaları burda esprli bi şekilde düşüncemi belirttim o kadar siz hangi meslektesiniz bilmiyorum ama insanlarla birebir ugraşilan meslekler gerçekten çok yorucu ve insani yoran hastalar da olabiliyor bir gün gidip hastanede çalisin derim.
Yok korkamk degl kullanirim kilo yapiyorya genelde zaten kilolu bi insanim o yuzdenBu yaşa kadar yenemediysen bundan sonra yenebilme ihtimalin çok düşük.
Neden ilaç kullanmaktan bu kadar korkuyorsun? O ilaçlar reçetesiz satılıyorlar, sence insanların söylediği kadar tehlikeli olsalar bu şekilde satılırlar mı?
Bn hic bayilmadim :) hep agladim bagirdim :)
Evet
Bir keresinde bacağım yarıldı , doktor " dikiş atalım " dediği anda bayılmıştım
İlac en son care olsin die aslinda bi nevi
En az iki-uc ay gitme imkanm yok devltte doktor var ama ilac alma imkanimyokÇok yanlış bir bakış açısı arkadaşım.
İnsanımızın bu konuda çok yanlış bir ön yargısı var. Psikiyatrik rahatsızlıkların tedavisi de diğer birçok hastalık gibi ilaçla olur bu kadar basit. Kendinize hayatı zehir etmeyin buna gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?