sizin icin belki kucuk ama benim icin artik buyuk bi sorun

Aslinda soyle bisi dusundum eger mecbur igne olucaksam doktor veridyse igen yapan birine evde yaptiriyim o zamn belki o kadar korkmam ? Simdi geldi aklima
ne biliyim yaa of olsamda korkumu yensem diye dusunuyorm ama ya daha da korkarsam diyede dusunmeden edemiom yaptirmaya cesaret edemzsm die falan

Hastanade bazen aceleye getiriolarya ona denk gelrsem falan bi de ordaki ortam malum aglayan cocuklar flan sira meselesi flan kurban gibi gidilmesi flan ondan die dusundum

Kendimi bildim bileli iğne veya aşı vurulurken bayılırım.
Sen enazından bayılmıyorsun sanırım.
Yapacak bişey yok, ben böyle yaşamaya alışkınım, sende alışırsın.

Valla deneme yasamadim hic bilmiom ki bayilirmiyim ama yapilirken ciglik atarim kesin bagiririm due dusunuyorum

Canım neden küçük bir sorun olsun? Aslına bakarsan ciddi bir problem bu.
Bence bir psikiyatr dan yardım almalısın.

Canım neden küçük bir sorun olsun? Aslına bakarsan ciddi bir problem bu.
Bence bir psikiyatr dan yardım almalısın.
Evet ama korkusunu yenenler den fikir almak amacim olmadi ilerde psikiyatr ama ilac flan da almak istemiom kendum yenmek amacim burdaki fikirlerle

Evet ama korkusunu yenenler den fikir almak amacim olmadi ilerde psikiyatr ama ilac flan da almak istemiom kendum yenmek amacim burdaki fikirlerle
Bu yaşa kadar yenemediysen bundan sonra yenebilme ihtimalin çok düşük.

Neden ilaç kullanmaktan bu kadar korkuyorsun? O ilaçlar reçetesiz satılıyorlar, sence insanların söylediği kadar tehlikeli olsalar bu şekilde satılırlar mı?

Mesleğiniz nedir bildiş heorum ama bu işleri yapan birisinin karşı tarafa gıcık olma gibi bir seçeneği olmamalı.

Aksine insanları rahatlatmanız lazım.
Ben zaten hastaya sana gicik oluyorum demiyorum işimi severek yapiyorum dis hekimi asistaniyim her hastaya guleryuzluyum ameliyata bile gulerek sokarim ben hastaları burda esprli bi şekilde düşüncemi belirttim o kadar siz hangi meslektesiniz bilmiyorum ama insanlarla birebir ugraşilan meslekler gerçekten çok yorucu ve insani yoran hastalar da olabiliyor bir gün gidip hastanede çalisin derim.

Sizde haklısınız. Bu hislerinizi karşı tarafa yansıtmıyorsanız sorun yok aslında. İnsan hislerine hakim olamaz her zaman.

Hiçbir zamaE="obiviyante, post: 36888784, member: 528259"]Sizde haklısınız. Bu hislerinizi karşı tarafa yansıtmıyorsanız sorun yok aslındiia. İnsan hislerine hakim olamaz her zaman.[/QUOTE]
Hicbir zaman yansitmam hasta zaten aci çekiyor karsimda çok zorlandigimda da hekimime devrederim benim olan gorevi

Yok korkamk degl kullanirim kilo yapiyorya genelde zaten kilolu bi insanim o yuzden

İlac en son care olsin die aslinda bi nevi

Çok yanlış bir bakış açısı arkadaşım.

İnsanımızın bu konuda çok yanlış bir ön yargısı var. Psikiyatrik rahatsızlıkların tedavisi de diğer birçok hastalık gibi ilaçla olur bu kadar basit. Kendinize hayatı zehir etmeyin buna gerek yok.

En az iki-uc ay gitme imkanm yok devltte doktor var ama ilac alma imkanimyok
ama ilerleyen zamanlarda gitcem su anignelik bi durum ypk cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…