Seni cok iyi anliyorum bende de var aynisindan calismayi cok sever ama hic ilgi gostermez surekli telde oyun oynar yarim saat birakir oyunu ben ilgi goster derim zorla surat asarak birakir uyuklamaya baslar kalk yerine yat derim kalkar tuvalete girer 3 saat cikmaz suanda bile wc de saat 1.30 da girdi simdi saat 3.00 bende bilmiyorum biktimHangi durumda boşanırdınız ?
Asla affetmem dediginiz şeyler neler ?
Ekleme yapmak gerekiyor sanırım.
Şöyle ki..
İyiyken iyi kötü olunca kesip atan bir insandan,
1 yanlışla bütün dogrularınızı silen,
İşi düşünce sırnaşıp normalde sizi tersleyen bi insandan,
Hayatta hiç bişeye cabası olmayan bosvermis bi insandan,
Sizi sevdigini söylemeyen ama kavgalarda sövmekten çekinmeyen adamdan,
Sürekli sizi sindirmeye çalışan tartışmalarda sen görürsün gibi konuşup bi gün sonrada yada bi kaç saat sonra hiç bişey yokmuş gibi dengesiz davranan adamdan,
Her seyde sizi suclu gören adamdan,
Boşanmaya ne dersiniz ?
Sürekli sabrediyorum belki bi gün iyi olacak herşey diye..
Ama o gün gelmeyecek gibi pes ettim,
Sadece biraz destek arıyorum,
Verdigim karardan emin olmak için.
Daha 23 yasindayim ama sanki 10 senelik evliyoz gboSeni cok iyi anliyorum bende de var aynisindan calismayi cok sever ama hic ilgi gostermez surekli telde oyun oynar yarim saat birakir oyunu ben ilgi goster derim zorla surat asarak birakir uyuklamaya baslar kalk yerine yat derim kalkar tuvalete girer 3 saat cikmaz suanda bile wc de saat 1.30 da girdi simdi saat 3.00 bende bilmiyorum biktim
Bunlar kesin nedenler,
Daha küçük sebepleri merak ediyorum
ne kadar güzel anlattınız, insan yuvam diyor ayrılmak istemiyor ama bakıyorsun o öyle görmüyor, en kötüsü sevmiyor ya evlenmeden önce de evlendikten sonra da değişmedim tek fark ailesinin ve kendisinin gerçek yüzünü gördüm. Zaten zamanla sevgim bitti ama hep dua ettim ben kulum göremem rabbim sen göster dedim o hayırlı değilse içimi ona karşı soğut dedim. İçimde bitti mahkeme var sadece boşanamıyorum onun yüzünden ama yine dualarım dilimde en doğru zamanda bitecek bu is de.Yıllarca neler neler çekersin de bir bakmişsin bir bardak su yüzünden ayrilivermişsin.. yaşadıklarim icimde birike birike beden ve ruh sagliğımı idare edemez hale geldiysem,evli olduğum kisi maddi ve manevi olarak sürekli dibe çekiyorsa bitirirdim.tamamen dipteyken sağlikli karar almak zor.o raddeye gelmeden 40kere düşünüp net kararlar alip
noktayı koyabilmek lazım.
Evet bana da herkes öyle diyor ama gidiyor bakalım hep ümit ediyorum duzelcek diye borçtan gına geldi doğru düzgün bişey almıyoruz bi yere gitmiyoruz ama evlendim evleneli borcAllah yardimcin olsun. Evliligim bu yuzden zehir oldu. herkes bana aldatmadi dovmedi neden bosaniyorsun diyor. Dil yarasini yasayan bilir. Cocugumun ona benzemesini istemiyorum.
Seni o kadar iyi anliyorum ki. Bizde hic bir yere gitmezdik cunku para harcamayi pek sevmezdi. Ama bizim paramiz olsa bile harcamazdikEvet bana da herkes öyle diyor ama gidiyor bakalım hep ümit ediyorum duzelcek diye borçtan gına geldi doğru düzgün bişey almıyoruz bi yere gitmiyoruz ama evlendim evleneli borc
Param olsun bunu yap caz şunu yapcas diyo ama olsa da biseyler çıkar keesin daha anasına babasına ev al caz kardeşlerini evlendircez=)Seni o kadar iyi anliyorum ki. Bizde hic bir yere gitmezdik cunku para harcamayi pek sevmezdi. Ama bizim paramiz olsa bile harcamazdikbalayina bile gitmedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?