Allah yardimcin olsun. Evliligim bu yuzden zehir oldu. herkes bana aldatmadi dovmedi neden bosaniyorsun diyor. Dil yarasini yasayan bilir. Cocugumun ona benzemesini istemiyorum.Bende bunları yaşıyorum ama ayrilamiyorum
Kesinlikle!Benim ölçütüm huzur ve hayat kalitesi.
Yalnız iken daha huzurlu ve daha tasasız yaşayacaksam elalemin oğlunun kahrını bir ömür niye çekeyim....zaten bitanecik ömrüm yok mu?
Rabbim seni de en az senin kadar güzel insanlarla karşılaştırsın inşallah. İmtihan değil, hediye, şükür sebebi olsun hayatına girecek şanslı insan.Kesinlikle!
Ne de guzel ozetledin.. Huzur ve hayat kalitesi..
Bekar hayatindan daha mutlu ve huzurlu oldugun zaman anlamli oluyor evlilik.. Öteki turlu gercekten oturup kara kara dusunuyorsun, "ne yaptim ben" diye.. Yavas yavas eriyip tukeniyorsun..
Elbette imtihan, iyi olacak der evlenirsin, kotu olur Allah korusun, o zaman elden gelen yapilir duzelmesi icin.. O baska bi durum.. Ama olmayinca da olmuyor, genelde insanlar degismiyor, o zaman bosanmak tek secenek oluyor; huzur ve hayat kalitesi icin..
Kendi ilişkinden somut örnekler ver derim. Kimi yıllarca şiddet görür hem kendisini hem çocuğunu dövdürür taaaaki adam aldatıncaya kadar. Kimi aldatıldığını öğrenir ailesi kabul etmez boşalamaz üçlü tuhaf bir hayat yaşar. Kimi kocamı eve bağlayayım diye beş beşe çocuk doğurur adamı eve bağlayanlarını gibi o çocuklarla sokakta kalır. Öff çok hikaye var seninki ne onu anlat bizeHangi durumda boşanırdınız ?
Asla affetmem dediginiz şeyler neler ?
Ekleme yapmak gerekiyor sanırım.
Şöyle ki..
İyiyken iyi kötü olunca kesip atan bir insandan,
1 yanlışla bütün dogrularınızı silen,
İşi düşünce sırnaşıp normalde sizi tersleyen bi insandan,
Hayatta hiç bişeye cabası olmayan bosvermis bi insandan,
Sizi sevdigini söylemeyen ama kavgalarda sövmekten çekinmeyen adamdan,
Sürekli sizi sindirmeye çalışan tartışmalarda sen görürsün gibi konuşup bi gün sonrada yada bi kaç saat sonra hiç bişey yokmuş gibi dengesiz davranan adamdan,
Her seyde sizi suclu gören adamdan,
Boşanmaya ne dersiniz ?
Sürekli sabrediyorum belki bi gün iyi olacak herşey diye..
Ama o gün gelmeyecek gibi pes ettim,
Sadece biraz destek arıyorum,
Verdigim karardan emin olmak için.
Sen oyle icten, oyle guzel bi insansin kiRabbim seni de en az senin kadar güzel insanlarla karşılaştırsın inşallah. İmtihan değil, hediye, şükür sebebi olsun hayatına girecek şanslı insan.
Mesajını gördüm, iyi geceler dilemeden geçemedim miss kokulu arkadaşıma. Öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?