Nasil düzeldi acaba esiniz..?Valla insanlara dogru gelemeye bilir ama emek olmadan yemek olmaz derler benzer seyler bizdede oldu fakat ben sabir ettim suan meyvesni yiyorum
Sabir etmeyin kestirip atanda cok .
Siz bilirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil düzeldi acaba esiniz..?Valla insanlara dogru gelemeye bilir ama emek olmadan yemek olmaz derler benzer seyler bizdede oldu fakat ben sabir ettim suan meyvesni yiyorum
Sabir etmeyin kestirip atanda cok .
Siz bilirsiniz
Nasil düzeldi acaba esiniz..?
İşte bu tam da benim.İyiyken iyi kötü olunca kesip atan bir insandan,
1 yanlışla bütün dogrularınızı silen,
Hangi durumda boşanırdınız ?
Asla affetmem dediginiz şeyler neler ?
Ekleme yapmak gerekiyor sanırım.
Şöyle ki..
İyiyken iyi kötü olunca kesip atan bir insandan,
İşi düşünce sırnaşıp normalde sizi tersleyen bi insandan,
Hayatta hiç bişeye cabası olmayan bosvermis bi insandan,
Sizi sevdigini söylemeyen ama kavgalarda sövmekten çekinmeyen adamdan,
Sürekli sizi sindirmeye çalışan tartışmalarda sen görürsün gibi konuşup bi gün sonrada yada bi kaç saat sonra hiç bişey yokmuş gibi dengesiz davranan adamdan,
Her seyde sizi suclu gören adamdan,
Boşanmaya ne dersiniz ?
Sürekli sabrediyorum belki bi gün iyi olacak herşey diye..
Ama o gün gelmeyecek gibi pes ettim,
Sadece biraz destek arıyorum,
Verdigim karardan emin olmak için.
Topal evlilik yaniHangi durumda boşanırdınız ?
Asla affetmem dediginiz şeyler neler ?
Ekleme yapmak gerekiyor sanırım.
Şöyle ki..
İyiyken iyi kötü olunca kesip atan bir insandan,
İşi düşünce sırnaşıp normalde sizi tersleyen bi insandan,
Hayatta hiç bişeye cabası olmayan bosvermis bi insandan,
Sizi sevdigini söylemeyen ama kavgalarda sövmekten çekinmeyen adamdan,
Sürekli sizi sindirmeye çalışan tartışmalarda sen görürsün gibi konuşup bi gün sonrada yada bi kaç saat sonra hiç bişey yokmuş gibi dengesiz davranan adamdan,
Her seyde sizi suclu gören adamdan,
Boşanmaya ne dersiniz ?
Sürekli sabrediyorum belki bi gün iyi olacak herşey diye..
Ama o gün gelmeyecek gibi pes ettim,
Sadece biraz destek arıyorum,
Verdigim karardan emin olmak için.
Herkes boşanmana sebep ne var diye soruyor. Şiddet, aldatma, içki, kumar bunlardan biri varsa tatmin oluyor insanlar aldığı cevaptan. Sadece mutsuzdum diyemiyorsun çünkü bön bön bakıyorlar suratına hatta "ay şekerim aşk bitti, bana tektaş almadı" gibi şımarık sebeplerin var diye düşünüp bide üstüne akıl veriyorlar boşanma diye. Ben mutsuzdum o yüzden boşanıyorum. MUTSUZ OLMAK. Bu gayet geçerli bir sebep benim için.
Ama illa detaylıca sebepler gerekiyorsa. İyi günümde mutluluğumu paylaşan değildi. Kötü günümde destek olan değildi. Derdim olduğunda dinleyen değildi. İhtiyacım olduğunda yardıma koşan değildi. Hoş bir söz edip ruhumu okşayan değildi. Hastayken ilacımı alan bile değildi vb.... işte bunların özetide evlilik icinde kocamla mutsuz olmak. Aldatılmayı tercih ederdim diyeceğim şeyler yaşadım ama başkasına anlatsam yaşadıklarımı belki ne var bunda boşanacak der. Herkesin kişiliği başka kimisi aldatılmayı sineye çekerse sigara kokuyor diye boşar. Kimisi her gün dayak yer de aldatılmayı hazmedemez. O yüzden başkalarının sebepleriyle yaşadıklarıyla ilgilenmeyin derim. Siz sadece kendinizi dinleyin. Sebeplerinizin toplumda geçerli olması değil, sizin içinize sinmesi önemli olan. Biterse daha mı iyi olurum daha mı kötü diye tarttım kendimi öyle karar verdim ve hiç pişman değilim. Amaaa evliligimi kurtarmak için elimden geleni yapıp, sabredip sonuçlarını görmeseydim pişman olurdum. Yalnız baya uzun olmuş yazi bitince farkettim
Evet en doğru cümle bu galiba "değersiz hissetmek" öyle çok eziliyor insan bu hissin altında, duruşun bile değişiyor. Allah pişman etmesin ama başkasından sevgi beklemektense önce kendini sevmek en güzeliymişBence evlilikte en önemli olan değerli olduğumuzu hissetmek karşılıklı değer görmek eğer bu yoksa zaten umut yoktur bana göre en doğru kararı vermişsiniz bence ..
Evet en doğru cümle bu galiba "değersiz hissetmek" öyle çok eziliyor insan bu hissin altında, duruşun bile değişiyor. Allah pişman etmesin ama başkasından sevgi beklemektense önce kendini sevmek en güzeliymiş