Genel yorumlar, iki gönül bir olunca samanlık seyran olmaz o eskidendi
İşyerimdeki birkaç arkadaşım yorumu , burada yazılanlar aklıma aşağıdaki soruları getirdi.
1) Deli gibi aşık olsanızda parasız, pulsuz, standardınızı aşağı çekecek birine evet demez miydiniz ?
2) Evlendiniz başta çok iyi gitti para, pul gani, huzur mutluluk tavan, sonra standardınız hızla başaşağı gidiyor eşiniz çabalıyor ama olmuyor. Sanki bütün kapılar yüzüne kapanıyor.
Nereye kadar bu başaşağı gidişe katlanırsınız (3 yıl - 5 yıl - bir ömür ) Bu arada ailenizin durumu oldukça iyi ve eşiniz asla yardım almaz.
maddiyat benim için de önemli..
babamın evinde sıkıntı yaşamayıp;akılsız bir kocaya düşerek bunu yaşamak istemezdim açıkçası..
ben kadınım ister çalışırım ister çalışmam..gelirim ister olur ister olmaz..ki şu an çalışmıyorum ama ailemden gelirim var fekat eşim bilmez bunu.vermem..
eşimin evin ihtiyaçlarını karşılaması,kimseye muhtaç etmemesi,deli gibi çalışması çabalaması..bir şeyler yapabilmek için yorulması önemli olan aslında benim için..
yoksa yatım olsun,katım olsun derdinde değilim..
parasız da parayla da saadet olmuyor ama bence önemli olan eşin çok parası olması değil para kazanma sorumluluğu, bilinci olması çalışıp çabalaması hani gerekirse limon bile satar derler ya öyle olması gerisi boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?